Mumble Discussions: Movellys, wow, WOW

 • mumbled "Movellys, wow, WOW"

  2 years agoReply
  9 Likes

  Jeg har svært ved at forstå at jeg har vundet 5 Movellys. FEM! :O Det er jo virkelig mange, wow! Jeg vil rigtig gerne takke jer så mange gange! Jeg er beæret over I synes, det var mig, der fortjente at vinde alle de priser. Det er den fedeste følelse at vide I kan lide det, jeg laver, også visuelt.

  Jeg er simpelthen så glad og beæret og eftersom jeg længe har haft lyst til at lave et nyt KC manip, valgte jeg at gøre det nu. For KC-serien har vundet 6 Movellys fordelt på sidste år og i år. Hvor vildt er det lige?!? Det havde jeg aldrig nogen sinde troet ville ske, da jeg begyndte at skrive den. Den historie må siges at være min mest succesfulde historie nogen sinde, og jeg er så glad for at det er lige den, for elsker den virkelig. I er for vilde, tusind tak!! <3 <3 <3 <3

  Og ikke nok med KC har vundet så meget, vil I så høre det fuldkommen sindssyge? Med dette års Movellys-priser har jeg i alt vundet 12 Movellys siden det blev introduceret. Ej men det har jeg slet ikke ord til at beskrive, hvad betyder for mig. Min tid på Movellas har virkelig været de bedste (snart) 7 år af mit liv. Jeg elsker at være herinde og jeg har mødt så mange søde mennesker, at jeg aldrig kan se mig selv stoppe med at være herinde. Så tusind tak til alle jer, der følger mig og som har stemt.

  Jeg vil også gerne sige et KÆMPE STORT tillykke til alle de andre vindere! Det er så fortjent, og til alle jer, der var i top 10, I har også gjort det SÅ godt. Der var så mange fantastiske historier med i år <3

  Igen tusind tak, jeg har svært ved at beskrive hvor vildt det her er og hvad det betyder for mig! x

  Laura
  Louise M.
  2 years ago
  Igen, stort tillykke søde, er så stolt <3 knus
  Sarah Isabell
  2 years ago
  Stort tillykke! Du har fortjent det! <3
  p.t. Knudsen
  2 years ago
  Tillykke for pokker! Det er sgu sejt! :D
  Sarah Isabell
  2 years ago
  (Glemte lige noget) P*sse godt banner!!! Du har sgu talent!! <3 xD
  Idapigen1980
  2 years ago
  Stort tillykke til dig Laura. Det er såmænd også fortjent. <3 Siden jeg kom herind for år tilbage, så har du været blandt de bedste fan fiction forfattere, og ved hver eneste historie, som du er kommet med, har du opnået succes på, så der er ikke noget at sige til, at du går hen og vinder. <3 ;)
  Oh_Darling
  2 years ago
  Kæmpe kæmpe tillykke. :D
  zorbaline
  2 years ago
  Stort tillykke! Det er simpelthen SÅ velfortjent! :)
  Patricia
  2 years ago
  Kæmpe tillykke! Så fortjent!! <3
  Laura G.Editor
  2 years ago
  I er alle sammen så skønne!! <3 Tusind tak for jeres søde ord :') I gør oplevelsen herinde endnu bedre <3