• Laura Rye Bislev

  mumbled "Nogen der vil læse noget af min roman?<3"

  Hej,
  Så jeg er lige blevet færdig med første udkast af min roman ’Vi begravede en fugl i dag’. Og jeg vil blive superglad, hvis der måske var nogen af jer, der kunne tænke jer at læse noget af den. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du har lyst til at læse, men så vil jeg til gengæld også med glæde læse noget, du har skrevet og give feedback på det. Jeg vil bare vildt gerne høre jeres tanker, og om alle de ting der har givet så meget mening oppe i mit hoved også giver mening for andre mennesker.

  Så ’Vi begravede en fugl i dag’ handler om mig. Om mig, mine venner, min kæreste, og om mig og mine to venner, der på et tidspunkt sætter os ned for at begrave en fugl. Den handler om mit liv gennem niende klasse, mig der fik min første kæreste, mig der bliver en del af en altopslugende og virkelig, virkelig intens vennegruppe. Den handler om mig, der kommer på efterskole, mig der dropper ud af efterskole, mig der pludselig opdager, at det handicap, jeg har haft hele mit liv, er blevet til noget jeg bliver nødt til at kæmpe i mod. Den er 100% ærlig, handler om mig, der har sex, mig der skider, og om mig der bryder helt sammen under forandring af ting, jeg gerne vil have forbliver som de altid har været.
  Så hvis du på nogen måde er interesseret, så skriv endelig til mig<33333
  #Always...
  1 years ago
  1 Like
  Jeg vil da meget gerne!!!