Mumble Discussions: Dag 15: Plot Twist

 • Forfatter A. E. Juhl

  mumbled "Dag 15: Plot Twist"

  1 Like

  Åh, den her har jeg virkelig dreaded. Mest af alt fordi jeg ikke har lyst til at afsløre plottwistet i min historie. Derfor afslører jeg i stedet for noget overraskende om en af mine karakterer, i den historie, som jeg er ved at skrive. Her kommer det:

  Helena, min MC (main character), havde et lidt sjovt crush, dengang hun gik i skole. Nærmere bestemt gymnasiet. Hun var nemlig dybt forelsket i en af sine lærere, som var en ung kvinde.

  Hun sagde dog aldrig til hende, at hun kunne lide hende. Både fordi hun var hendes lærer, men også fordi hun var en kvinde, og at Helena var tiltrukket af hende, var ikke noget hun havde lyst til at indrømme overfor sig selv. Og noget hun stadigvæk, den dag i dag, ikke har indrømmet overfor sig selv. Hun ønsker ikke at indse det.

  Det var ligesom det jeg havde for i dag (en dag forsinket godt nok, slemme mig!).

  #helena #mindenclosed #nanowrimo #nanowrimo2019 #nano #nanoprep #nanopreptime #helenaME #MC #maincharacter