• mumbled "Pludselig gik der et år ... - (jeg søger betalæsere)"

  1 years agoReply
  4 Likes

  Hej movellister og på gensyn til gamle kendinge!
  Her den anden dag så jeg, at det allerede er over et år siden min sidste mumble. Tiden er pludselig gået rigtig hurtigt – og jeg kan ikke følge med. Tanken om alle de timer, jeg engang brugte på Movellas føles så langt væk. Men jeg savner det.

  Siden starten af 2018 har jeg dog ikke skrevet noget. MEN henover sommeren er der virkelig sket noget, og det er min primære grund til denne mumble! Jeg søger nemlig betalæsere, hvis der stadig skulle sidde nogen derude, der ville have lyst til at læse mine historier :D

  Jeg er nemlig gået i gang med en roman! En fantasy for det ikke skal være løgn. Det startede sidste år som en idé at blande tanken om en oprørsstyrke fra Underdog og det kongelige miljø fra Kingdom Come, men i dag er det helt sin egen historie, nye karakterer, en ny verden og et helt nyt plot, jeg er rigtig spændt på!
  Jeg har tilføjet mit concept art til kort og forside som billede hertil, så I kan se lidt mere. Hvis I har lyst til at læse de første tre kapitler og give mig lidt kommentarer, kan I skrive til laura14g@gmail.com. Hvis I vil vide mere kan jeg også sende resumeet <3
  Jeg vil blive så glad, hvis der bare er en af jer, der har lyst til at læse med. Det er nemlig helt nyt for mig at skrive for mig selv, uden at få at vide om det fungerer eller ej. Det er samtidig også den første ikke-fanfictionhistorie, jeg skriver, og det lidt skræmmende haha.

  Men hvordan har I det? Jeg kan se på mumble-fanen, at der er flere navne, jeg kan genkende. Det er så lang tid siden, så det kunne være så hyggeligt at høre, hvordan det går :) Selv går jeg på 3. semester på universitet og prøver at finde tid til at skrive ved siden af :)

  Kh Laura
  Bøgernes Prinsesse
  Jeg vil gerne være betalæser :) Det ser spændende ud!
  Hvor har du fået lavet kortet henne?
  Jeg er også igang med at skrive en roman.

  Når nu du lige er gået fra fanfiction til roman, har jeg en video til dig:

  Håber den kan bruges ^_^
  Sarah Isabell
  1 years ago
  Super glad for at høre fra dig igen! Godt at høre, at du stadig skriver! Jeg har selv haft en lang pause fra Movellas og er næsten lige kommet tilbage.
  Spændende at du er sprunget over til ikke-fanfiction. Det prøvede jeg lidt for nogle måneder siden, tror jeg gav op for hurtigt - men det var nok også fordi, jeg ikke lige var i det skrive mood, som jeg er i nu og var for lidt over et år siden ;)
  Velkommen tilbage! :D
  Laura G.Editor
  1 years ago
  1 Like
  Bøgernes Prinsesse: Åh hvor fedt! Tusind tak <3 Svarer lige på din mail. Og kortet har jeg skam selv lavet :D Først tegnet i hånden og så færdiggjort i Photoshop :) Og den video tjekker jeg da lige ud!

  Sarah Isabell: Ja, det er lang tid siden. Dejligt at høre, du også har fundet tilbage hertil :) Ja, har også prøvet før, men er ikke kommet videre, men når det rigtige mood kommer, så sker det så naturligt :D Tak <3

  Karoline A.: Hvor er du sød! Tusind tak <3 <3 Og ja det er rigtig spændende :)
  Louise B
  1 years ago
  Jeg smider dig lige en mail :D <3
  Louise B
  1 years ago
  Forresten udgiver du privat eller via et forlag? :D
  Laura G.Editor
  1 years ago
  Når den engang er færdig er min plan at prøve lykken hos nogle forlag, og se hvad der sker :D <3
  Louise B
  1 years ago
  Uh, hvor spændende! :D har du nogen ideer hvem du vil søge ved? <3
  Laura G.Editor
  1 years ago
  Ikke umiddelbart endnu, ved ikke nok om de forskellige <3
  Louise B
  1 years ago
  Helt okay :) <3
  Brochmann
  11 months ago
  Søger du stadig betalæsere? :-)
  Laura G.Editor
  11 months ago
  Ikke lige nu, nej :) Men hvis du alligevel smider en mail, kan jeg evt. skrive, hvis jeg får brug for det senere :-)