Hetalia Axis Power: Hjælp, ideer og historier

Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender Hetalia, men det er åbenbart min nye trend. Jeg er specielt vild med Danmark og de andre nordlige. 

 

Jeg kunne godt bruge hjælp, hvis der er nogen som kender Hetalia. Jeg er stadig ny på dette område.

 

Jeg er igang med noget til dem som kan lide dommedagshistorier og angst(?). Men dog må folk vente til december. Beklager. Så jeg arbejder på højtryk til at blive færdig da der er en del kapitler at få skrevet. 

 

 

 

Jeg har ikke været på et stykke tid og er først rigtig begyndt at arbejde på mine historier nu. Og nu hvor jeg ikke går i skole mere, får jeg tid til movellas og UW. Jeg står til at arbejde fire timer fire dage i ugen. Min kobkonsulent og sagsbehandler syntes jeg også skal have tid til at være mig, og jeg er smadret efter 5 timer om dagen. 

 

Men jeg har savnet jeres gode selskab, og efter læst mange historier, opdagede jeg, at jeg næsten havde glemt jer. Jeg prøver at finde genre der ville passe til mig. Jeg har bare svært ved at vælge, så prøver noget nyt fra tid til anden. Hvis I har ideer så send en pm eller skriv i kommentarerne. Hvis I har historier som I ville have jeg fortsætter på så må I også give lyd.

 

 

Glæder mig til at være på siden igen.

 

 

Keeper of Legends 

Live to write another day

Loading ...