Anime serier 2

by , Tuesday October 2, 2018
28
 Anime serier 2

Ajin 

Anime

Her kommer endnu en lille Aime introduktion og anmeldelse.

Da en mystisk art af udødelige mennesker kaldet Ajin bliver opdaget i Afrika, går menneskeheden i panik. For ikke nok med at de ikke kan død, så kan de også bruge deres stemme til at lame folk og så kan de påkalde en form for sort spøgelser, til at kæmpe for sig. Alle disse evner kombineret med at de angriber og skader mennesker har gjort at være gang en Ajin bliver opdaget, bliver de arresteret af regeringen i det land de er i.

 

Kei Nagai lever et normalt skole liv, men han kan ikke rigtig forstå ander mennesker og deres følelser. Men da han en dag bliver kørt ned at en lastbil og genfødes som en Ajin, må han opgive sit stile live og istedet flygte fra hele verden som ønsker at fange ham. Kei som aldrig har vist interesse for Ajins før, må nu vænne sig til at leve som en. Og han håber at hvis han får kontakt med ander Ajins, at de så kan fortælle ham hvordan man lever i den men lidt liv. Men Japans regering fanger han og i et forsøg på at udvikle nye våben og studere Ajins, bliver Kei udsæt for smertefuld tur. Han bliver reddet af andre Ajins, men finder ud af at de ikke ønsker at stille liv. Så Kei må i al hemmelighed samarbejdet med de mennesker som fangede ham, for at stoppe de andre Ajins. For han er den eneste der er stærke nok til at stoppe deres leder Sato.

 

 Anmeldelse 

Ajin er en maget spændende serie, med masser af action. Den er maget seriøs, så der er ikke rigtig noget at grine af men det gør ikke så noget for handlingen er god nok uden. Man kan godt blive lidt frustreret over hovedpersonen, da han er så logisk tænkning og derfor ikke tænker på andre. Men man for også lidt med lidenhed med ham. Animation er lidt anderledes end hvad jeg er vant til, men efter et par afsnit vender man sig til det. 

Der er 2  sæsoner indtil videre, men der ligger meget op til en 3 den ligger på Netflix og Kissanime.

Jeg giver den 8 ud af 10 stjerner, den er bestemt værd at tjekke ud.

Loading ...