Film: En flænge i himlen

Har du læst bogen?

Filmen mange af jer har ventet på kommer snart i biografen, og du kan vinde billetter til den.

 

Vi elsker John Green og bogen En flænge i himlen – eller The Fault in Our Stars, som mange af jer kender den som. Den 12. juni kommer den endelig som film, og hvorfor ikke fordrive tiden med en fantastisk skrivekonkurrence, hvor du har mulighed for at vinde biografbilletter, bogen med den helt nye filmforside og en goodie bag fyldt med superfint The Fault in Our Stars merchandise.

 

Det lyder som noget, der kunne være ret sejt at få fingrene i, ik?

 

Hvad skal du gøre:

Vi har hele tre muligheder, du kan vælge i mellem.

 

1. Skriv en fanfic ud fra bogen. Du kan for eksempel skrive videre, skrive Augustus’ historie eller forestille dig, hvordan det hele ville have set ud, hvis ikke Hazel var begyndt i gruppen.

 

2. Skriv en historie, der handler om at være ung og have kræft.

 

3. Skriv en historie, der er inspireret af følgende citat fra bogen: "...I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once."

 

Lige meget hvad du vælger, kan du skrive et digt, et oneshot, en længere historie eller noget helt fjerde. I dit resumé skal du skrive, hvilken mulighed du har valgt.

 

Præmier:

 

1. præmie: Bogen En flænge i himlen, to biografbilletter og en præmiepakke med en totebag, en t-shirt, en notesbog og en headphone splitter (så to kan høre fra samme iPhone).

 

2. præmie: Bogen En flænge i himlen, to biografbilletter og en præmiepakke med en totebag, en t-shirt, en notesbog og en headphone splitter (så to kan høre fra samme iPhone).

 

3.-5. præmie: Bogen En flænge i himlen og to biografbilletter.

 

Biografbilletterne kan bruges fra den 16. juni.

 

 

Vi glæder os til at læse jeres historier og til at se filmen.

 

Fotos: 20th Century Fox og Politikens Forlag

Loading ...

Winners: