Competitions

Valentinsdag

21
by , Saturday January 20, 2018
63
Valentinsdag

Så er det snart Valentinsdag igen!

Er du frisk på at skrive en romantisk historie?

Konkurrencen er lavet af zorbaline, der var i praktik hos os i november sidste år. 

 

"Love is in the air.”

 

Så er det snart den tid på året igen; den tid, hvor forelskelsen hænger i luften, og byen er malet rød i hjerter ... eller måske er det bare den tid, hvor alt føles ekstraensomt, og det er dobbelt så fristende at købe en Ben & Jerry's med hjem (ingen skam i at kunne spise en hel af dem på egen hånd!). Selvom det kan være skønt at have en special someone, kan det være lige så belønnende at sætte en tudefilm på og blæse sin næse ud i en boks Kleenex. 

Uanset hvad du foretrækker at lave på Valentinsdag, så har du nu chancen for at skrive om kærlighed og vinde fede præmier!

 

Vi har nemlig igen i år bestemt os for at lave en Valentinsdagskonkurrence, så I får chancen for at skrive og læse nogle rigtig gode (og romantiske) kærlighedshistorier.

 

Lidt om Valentinsdag: 

Valentinsdag bliver holdt den 14. februar og er kendt som "De elskendes helligdag". På Valentinsdag giver par kort, blomster, chokolade og andre dejlige gaver til hinanden og laver noget romantisk sammen. 

Dagen blev indført i 496 af pave Gelasius og blev opkaldt efter den romerske præst Valentin. 

I Danmark er det stadig en ny tradition, og det er ikke alle som går op i det, men i USA er det til gengæld meget populært, og der bliver der sendt omkring 192 millioner valentinskort hvert år. 

 

Det kan du skrive om

 

Om du vil skrive en fanfiction, et digt, en længere historie, et one-shot eller noget helt andet, er helt op til dig! Vi har også konkurrencen oppe på den engelske side, så du kan endda vælge, hvilket sprog du vil skrive på! Det eneste krav er, at du skriver om en eller flere af de nedenstående valgmuligheder.

 

Skriv om at komme videre.

Kærligheden kan også gøre ondt. Måske har du selv oplevet et breakup, som du er villig til at skrive om? Eller måske vil du opfinde din helt egen person, som lige er gået igennem et breakup og skal komme over det?

 

Skriv om at forelske sig i én man ikke kan, eller må få.

Eller som er lidt sværere at få, end personen lige havde regnet med?

 

Skriv om at kærligheden altid overvinder alt!

For eksempel kan din hovedperson have gennemlevet noget svært, men kærligheden hjælper ham/hende igennem det.

 

Skriv en nytårs-kærlighedshistorie.

Vi er lige sprunget ind i det nye år, så skriv om en kærlighedshistorie, der finder sted omkring nytår. Måske det er på tide at genskrive mødet mellem Troy og Gabriella i High School Musical?


 

Husk at skrive i jeres resume, hvilken mulighed I har valgt. I kan også bruge alle (eller flere end én af) mulighederne, hvis det frister.

 

 

 

Præmier

 

1. pladsen: Vinder Anna og det franske kys af Stephanie Perkins, et gavekort til Supergavekortet på 200 kr. og feedback

2. pladsen: Vinder Anna og det franske kys af Stephanie Perkins og feedback

 

Bedste visuals: Vinder Anna og det franske kys af Stephanie Perkins 

Vi glæder os rigtig meget til at læse jeres bidrag og finde vinderne.
 

Regler:

Jeres movella må ikke have været publiceret før. I må gerne deltage med mere end én movella.

Loading ...