One Night Stand (JB) 3

60333295923
Cadys liv er gået itu: Justin har slået op, Caitlin har droppet hende, alt er bare fucked op. Hun kan ikke klare at tænke på dem, så derfor går hun tilbage til smøgerne, drikkeriet og stofferne, som hun kender så godt til.
Måske er den nye livsstil bare en god medicin for smerten, eller også ødelægger den bare hendes liv endnu mere?

AA
aa

1. Først Justin, nu Caitlin?

Cadys synsvinkel
Han smækkede døren og skred bare. Jeg satte mig på gulvet og begyndte at stortude. Justin havde forladt mig. Han havde forladt mig på grund af noget lort, jeg havde lavet. Fuck jeg hader mit liv!
Jeg tror, at jeg sad der i en time og græd, indtil jeg indså, at det var nytteløst. Jeg kunne intet gøre. Jo, jeg kunne prøve at vinde ham tilbage, men hvem vil være sammen med en utro... som mig? Jeg rejste mig op fra gulvet af og begyndte stille at gå op på mit værelse. Jeg kom til gangen mellem mit værelse og badeværelset. Der lå min iPhone og vibrerede. Jeg håbede inderligt, at det var Justin, der ringede og tilgav mig, men da jeg kom hen til den, blev jeg skuffet. Det var bare Caitlin. Jeg tog iPhonen op fra gulvet og besvarede opkaldet.
”Hallo?” mumlede jeg med et grødet stemme.
”Hvorfor tager du ikke telefonen, jeg har ringet tu....?” spurgte hun med det samme. Jeg bed tænderne sammen og kunne mærke tårerne løbe ned af mine kinder. Nogle hulk slap ud af min mund, og det lagde Caitlin vist mærke til, for hun stoppede med at snakke.
”Hvad sker der?” spurgte hun. Jeg satte mig op ad væggen og begyndte at græde højlydt.
”Er det, hvad jeg tror, det er?”
”Hvis du tror, at Justin har slået op, så har du ret,” sagde jeg og snøftede.
”Ej, Cady,” svarede hun trist.
”Hvad skete der?” spurgte hun. Jeg sank en klump.
”Han fandt ud af, at jeg... havde gjort det, og så...”
Jeg kunne ikke fuldføre sætningen uden at græde.
”Cady, slap af. Jeg kommer hen til dig,” sagde hun hurtigt.
”Det behøver du ikke,” svarede jeg halvkvalt.
”Jo, og jeg er på vej. Vi ses om ti minutter.”
”Okay.”
Jeg lagde på og lænede mig opgivende op ad væggen, så mit hoved stødte ind i den med et bonk. Jeg sukkede og tørrede mine øjne.
Da der var gået nogle minutter, hørte jeg, døren gå op.
”Cady, hvor er du?” råbte Caitlin nedenunder fra. Jeg svarede ikke, men hørte hende bare gå op.
”Årh, søde.”
Hun kom hen til mig og krammede mig. Jeg begyndte så at græde igen.
”Jeg så dum,” hviskede jeg grødret. Hun svarede ikke.
”Hvad skal jeg gøre?” spurgte jeg mig selv.
”Jeg ved det egentlig ikke Cady...” sagde hun så.
”Måske skulle jeg snakke med Justin? Han er jo trods alt en af mine bedste venner,” sagde hun. Jeg nikkede.
”Jeg.. har brug for at være alene,” mumlede jeg.
”Okay.”
Hun nikkede forstående.
”Jeg tager hen og snakker med Justin, og så... må jeg se, hvad der sker,” sagde hun. Jeg nikkede. Hun krammede mig hårdt.
”Det skal nok gå,” sagde hun. Jeg trak mig væk, og vi rejste os begge op og så på hinanden. Hun så trist på mig.
”Jeg er ked af, at det... gik sådan,” sagde hun. Jeg bed mig i læben for ikke at græde.
”Ca...”
Jeg rystede på hovedet. Hun sukkede.
”Vi ses senere,” sagde hun så. Jeg nikkede. Hun smuttede nedenunder og så ud af døren. Jeg sukkede og gik ind på mit værelse. Hvad skulle jeg gøre? Hvad fanden skulle jeg gøre?

Dagene gik langsomt. Tiden stod nærmest stille, men det var nok fordi, at jeg ingenting lavede. Jeg ville ikke lave noget, for det mindede mig bare om Justin. Han havde slet ikke kontaktet mig. Et par gange når jeg endelig tog mig sammen til at ringe til ham, havde han bare lagt på. Dog havde han åbenbart ikke sagt til verdenen, at vi ikke datede...
Min far var stadigvæk i New York, så jeg var helt alene.
Jeg sad lige nu og så Titanic – ja, alle kærlighedsfilm mindede mig om Justin, så dem blev jeg ved at se.
Min iPhone brummede, så jeg så tog den op til mig. Fra Caitlin.
Bedste veninden<3 skrev: Skal vi snart være sammen søde? :I
Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare...
Du skrev: Jo
Jeg sendte sms'en og lænede mig tilbage i min seng. IPhonen vibrerede igen, og jeg tog den hurtigt.
Bedste veninden<3 skrev: Hmm, fest i aften hos Marc?<3
Årh, det vidste jeg slet ikke, om jeg orkede... Jeg tøvede med beskeden. Caitlin ville bare blive irriteret, hvis ikke jeg sagde ja.
Du skrev: Okay
Jeg sendte beskeden og håbede inderligt, at hun ville skrive, at hun ikke orkede alligevel.
Bedste veninden<3 skrev: Yay! Henter dig ved 8 tiden, og så kan vi sove sammen bagefter!<33
Jeg sukkede.
Du skrev: Okay<3
Jeg stod ud af min varme seng og gik hen til mit klædeskab. Jeg fandt i undertøjskurven et sort sæt undertøj og gik ud på badeværelset. Så tog jeg mig et varmt bad. Klokken var halv syv, så jeg havde ikke forfærdelig lang tid. Aftensmaden ville jeg bare droppe, som jeg havde gjort de sidste par dage. Efter badet tog jeg undertøjet på. Så smuttede jeg ind på mit værelse og fandt et sæt tøj i skabet; bare en højtaljet puff-agtig nederdel og så en sort stram top, som jeg selvfølgelig satte ned i. Jeg redte bare mit hår og lod det hænge løst, da jeg ikke orkerede andet. Jeg lagde bare en hurtigt mascara og noget eyeliner og øjenskygge, og så var det fint. Jeg tog bare et par almindelige runde øreringe på, en halskæde og nogle armbånd på. Klokken nærmede sig otte, og jeg gik nedenunder. Jeg fandt et par stilletter i skoskabet og tog dem på. Så fandt jeg en håndtaske og gik ned i kælderen, hvor al vores sprut stod. Jeg tog en flaske Cuba, noget Smirnoff Ice, Små Blå og en flaske Seirra Tequila Silver. Så havde jeg i hvert fald nok til at blive stiv. Jeg gik op til døren igen og proppede en cardigan i min taske, da jeg hørte en bil ude i indkørslen. Jeg skyndte mig at tage min iPhone i hånden og smuttede ud af døren. Så låste jeg døren og gik ud i Caitlins bil. Eller, det var hendes fars, for han ville jo køre os, så vi ikke skulle køre hjem fulde. Jeg åbnede døren til bilen og satte mig ind.
”Hey smukke,” sagde Caitlin og smilede.
”Hej Cady,” sagde Will.
”Hey,” svarede jeg kort. Caitlin betragtede mig, imens jeg tog sele på. Jeg vendte mig om mod hende.
”Så...?” sagde hun. Jeg trak på skuldrende.
”Op med humøret Cady” sagde hun. Jeg svarede ikke. Hun sukkede.
”Okay. Jeg tager mig sammen nu,” sagde jeg så. Hun så hen på mig og smilede.
”Godt.”
Vi kom til Marcs hjem, sagde farvel til Will og gik så ind til huset. Der var allerede ret mange mennesker. Vi gik ind og sagde hej til næsten alle. I hvert fald dem vi kendte. Så begyndte vi stille at drikke... Jeg tror, jeg drak alt for meget, men alkoholen fjernede mit smerte.

Der var gået to uger. På denne uge havde jeg åbenbart ændret mig meget. I hvert fald i Caitlins tilfælde. Hun syntes, at jeg drak og gik for meget til fester. Måske havde hun ret, men jeg havde en grund. Alkoholen erstattede Justin, den gjorde mig glad og fri. Du kan nok godt regne ud, at jeg slet ikke havde snakket med ham... Caitlin fortalte mig for nogle dage siden, at han savnede mig, men hvad kan jeg gøre? Han hader mig jo...
”Skal vi ikke tage til fest i aften?” spurgte jeg Caitlin. Vi sad hjemme ved hende lige nu. Hun så mærkeligt på mig.
”Det var vi også i går,” sagde hun. Jeg trak på skuldrende.
”Du er ikke ved at blive afhængig af alkoholen, vel?” spurgte hun seriøst. Jeg sendte hende et 'er-du-dum-blik'.
”Hvorfor tror du det?” spurgte jeg.
”Du drikker hele tiden..” mumlede hun. Jeg himlede med øjnene.
”Jeg mener det seriøst,” sagde hun.
”Jeg drikker ikke hele tiden,” sagde jeg irriteret.
”Jo du gør. De sidste to uger har du drukket... jeg ved ikke hvor mange gange,” svarede hun.
”Caitlin, det er ikke dit problem, men mit,” fastslog jeg. Hun sukkede.
”Du.. skal ikke ende som en alkoholiker eller sådan noget,” sagde hun stille. Jeg sukkede.
”Du kan også bare lade være med at stole på mig,” sagde jeg hårdt til hende, rejste mig og gik ud fra hendes værelse. Jeg fortsatte nedenunder og ud i gangen, hvor jeg tog sko på og gik ud af hoveddøren. Jeg var sur over, at hun ikke stolede på mig. Måske også fordi, at jeg ikke havde sovet i mere end en time i morges. Jeg gik hjem og smuttede op på mit værelse. Der lagde jeg mig i sengen. Jeg lukkede øjnene lidt og prøvede at falde i søvn. Men i stedet for kom jeg til at tænke på den person, jeg savnede så meget... Justin.

Jeg skrev ikke så meget med Caitlin her på det sidste. Og det gik mig virkelig meget på! Der var en uge til vores rejse, og vi snakkede slet ikke sammen.
I aften holdte jeg fest for en masse mennesker. Faktisk var det lidt af en åben fest... Alle måtte komme. Jeg vidste ikke, om Caitlin ville komme, men på en måde var jeg ligeglad. Det måtte hun jo selvom. Jeg havde lige gjort huset rent og skulle så gøre mig klar. Jeg gik i bad og tog så tøj på; en lille fræk kjole – noget af mit lidt gamle tøj fra Miami... Det havde jeg godt nok ikke brugt i lang tid. Jeg lagde bagefter en mørk makeup. Så redte jeg mit hår og lavede nogle krøller. Jeg blev færdig med mit udseende og fandt så et par stilletter og tog dem på. Så gik jeg nedenunder igen og fandt en stor skål. Så tog jeg nogle flasker vodka, som jeg havde hentet nede i kælderen og hældte i. Så blandede jeg det op med lidt forskelligt, så det blev til en drink... Jeg puttede noget tøris i. Så fandt jeg nogle chips og satte frem. Bagefter gik jeg ind i stuen og tændte for musikanlægget. Så fandt jeg min ipod, som forresten var fyldt op med helt nye sange, og satte til. Jeg blev lige færdig, da det ringede på døren. Jeg skyndte mig ud, så mig hurtigt i spejlet, og åbnede så. Der stod Ian og Dave.
”What's up!” sagde Dave. Jeg smilede til dem.
”Hey. Kom ind.”
Det var mørkt udenfor, men jeg kunne godt se de biler, der efterhånden var parkeret i indkørslen. Kort efter kom der mange flere folk. Og så gik festen i gang...
En halv time efter vrimlede det stadigvæk med folk. Caitlin var bare ikke dukket op. Men det kunne hun da også bare lade være med at gøre. Jeg sad lige nu med nogle drenge, som jeg slet ikke kendte, og drak mig i hegnet. Vi havde lige drukket shots. Jeg var næsten stiv. Tror jeg...
”Her,” sagde en af drengene. Jeg så op på ham. Han rakte en smøg hen imod mig. Jeg tøvede lidt, men tog så imod den. Én smøg ville ikke skade. Desuden har jeg ikke røget i over to år, så jeg bliver ikke afhængig.
Jeg begyndte at ryge lidt... Det kradsede i min hals, ellers var det bare dejligt. Da jeg havde røget tre af dem, hørte jeg noget, jeg ikke ville høre;
”Hvad laver du Cady?” sagde en stemme henne fra min højre side af. Jeg så derhen. Der stod Caitlin. Hun stirrede på mig. Jeg trak på skuldrende og tog smøgen i munden. Hun kom hen til mig og tog den ud af min mund.
”Hvad fuck har du gang i?” spurgte jeg surt og tog den igen. Hun så skuffet på mig og rystede på hovedet.
”Hvorfor gør du det her?” sagde hun. Jeg himlede med øjnene.
”Cady!” sagde hun hårdt.
”Dérfor,” svarede jeg bare og så væk. Jeg opdagede, at folk omkring os, kiggede lidt på os. Det ignorerede jeg bare.
”Kan vi snakke sammen?” spurgte hun så, og uden jeg nåede at svare, trak hun mig bare med udenfor i haven. Jeg fulgte irriteret med. Vi gik hen til et sted, hvor der ikke var nogen, så så hun skuffet på mig igen.
”Du... hvorfor gør du det her, Cady?” spurgte hun bedrøvet. Jeg svarede ikke, men tog bare cigaretten i munden.
”Cady, stop det rygeri!” sagde hun og ville tage cigaretten ud af min mund, men jeg vendte mig bare om.
”Det er for helvede festrygning,” svarede jeg irriteret. Hun rystede på hovedet.
”Hvorfor gør du det?” spurgte hun.
”Bland dig uden om Caitlin,” sagde jeg.
”Hvorfor? Du er startet på det her lort igen! Er det på grund af Justin?!” spurgte hun. Jeg bed tænderne samme, da hun sagde Justin.
”Neej,” svarede jeg bare, selvom... det måske var.
”Jo det er,” blev hun ved. Jeg rystede stædigt på hovedet.
”Jo de...”
”Hold kæft, Caitlin! Intet af det her fucking lort har noget med Justin at gøre. Det her er mig. Den rigtige mig! Og hvis du har et problem med det, så skrid!”
Hun så chokeret på mig.
”Så vi skal måske bare ikke være bedste veninder mere?” spurgte hun med en rystende stemme.
”Nej, det skal vi vist ikke,” svarede jeg ligeglad. Hun vendte sig om og begyndte at gå ind mod huset. Jeg sukkede og satte mig ned på græsset. Hele verdenen snurrede rundt. Jeg havde hovedpine og kvalme. Jeg lænede mig ud til siden og brækkede mig på græsset. Lort. Jeg rejste mig op og begyndte at gå indenfor. Der satte jeg mig i sofaen ved siden af Ian.
”Hva' så smukke?” spurgte han. Jeg smilede til ham. Han var vist lidt fuld.. Just like me. Jeg satte mig helt tæt på ham og lænede mig op af ham. Han tog min hånd og flettede vores fingre. Vi rykkede lidt tæt på hinanden og begyndte så at kysse... Helt ubevidst.

Justins synsvinkel
Jeg ville give hende en chance til. Jeg havde indset, hvor meget jeg havde savnet hende, så nu kunne jeg ikke gøre andet. Caitlin havde fortalt mig, at hun holde fest i aften, så jeg var kørt hen for at se... Jeg parkerede min bil ude på fortovet, da der holdte en del inde i indkørslen, og så gik jeg ind. Folk kiggede underligt på mig, men ja, jeg er jo også Justin Bieber. Jeg gik lidt rundt i huset og prøvede at finde Cady. Hun var bare ikke så nem at finde. Jeg gik ned i havestuen, da jeg så dem. Mit hjerte gik i stå. Jeg blev virkelig såret. Hun sad og kyssede med en eller anden dreng. Jeg kunne mærke jalousien stige i mig, og et kort øjeblik havde jeg lyst til at gå ned til ham drengen og gennemtæve ham. Men jeg kunne ikke. Jeg stod forstenet og kiggede på hende. Hendes bevægelser, når hun kørte hånden igennem drenges hår, som hun plejede at gøre på mig.
Hun havde virkelig såret mig.

Cadys synsvinkel
”Omg, det er Justin Bieber!”
Til at starte med troede jeg, at det var sjov, men da jeg så hørte nogle piger snakke højt, vendte jeg mig fortvivlet om. Dér stod han. Og kiggede på mig med et såret blik. Han rystede på hovedet og skred.
”Justin!” råbte jeg og sprang væk fra Ian. Jeg løb op i havestuen og så ud mod indkørslen, hvor han nok var på vej hen. Jeg nåede lige derud, inden han satte sig ind i bilen.
”Justin!” sagde jeg forpustet. Han vendte sig hårdt om mod mig.
”Hvad?” spurgte han. Jeg bed mig i læben.
”Jeg...”
”Jeg ville give dig en chance til. Én chance. Og så sidder og stikker tungen ned i halsen på et eller andet svin?!” råbte han rasende. Jeg fik tårer i øjnene.
”Jeg troede, at du havde droppet mig,” mumlede jeg.
”Tro mig, det har jeg også!” sagde han ondt. Jeg bed mine tænder sammen for ikke at græde.
”Caitlin har fuldstændig ret,” sagde han til sig selv.
”I hvad?” spurgte jeg.
”Du er.. du er den pige, som Caitlin fortalte om for to år siden. Du er ikke den Cady, jeg kender. Ikke den Cady, jeg forelskede mig i. Ærlig talt ved jeg ikke, hvem du er mere,” svarede han. Jeg trådte tættere på ham.
”Justin, jeg har ikke forandret mig, jeg mener det,” sagde jeg.
”Jo, du har. Hold dig væk fra mig.”
Tårerne begyndte at rende ned af kinderne på mig samtidig med, at kvalmen sad oppe i min hals.
”Justin, please hør på mi...”
Jeg skulle til at forklare ham, men så skete noget, jeg ikke havde regnet med. Jeg knækkede mig udover ham.
”For helvede Cady!” råbte han og fjernede sig. Jeg brækkede mig færdigt og så undskyldende på ham.
”Du er fandeme for meget,” sagde han og satte sig ind i bilen.
”Justin,” halvråbte jeg. Men det var for sent. Han startede bilen, satte speederen i bund, og så var han ude af syne.
”Nej, nej, nej,” hviskede jeg for mig selv.
”ARHG!” råbte jeg og begyndte at tude hysterisk. Jeg tog mine sko af og smed dem ned i asfalten, så hælen knækkede. Jeg satte mig ned på asfalten og begyndte at tude.
Fedt! Nu har jeg både mistet min bedste veninde og min eks på én aften.
Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...