Anyone But You - Justin Bieber ((Midlertidigt på pause!))

31720155411
I dag er det 13 år siden Justin Drew Bieber døde i en forfærdelig bilulykke. Hans kone, Skyler Madison Bieber, der også var med i ulykken, slap med alvorlige skader. Et år før ulykken fik Justin og Skyler datteren Lucca Destiny Bieber sammen. I dag er hun fjorten år.
Skyler mindes hendes første og eneste kærlighed og genfortæller deres historie...

----- Jeg har valgt at sætte denne historie på pause, da jeg er meget optaget af skolearbejde, mine andre historier og diverse ting i mit privatliv lige pt. Jeg håber i forstår! Bare rolig, den er ikke slut endnu og jeg skal prøve at få samlet mine ideer omkring det, så i kan få et nyt kapitel. :-) ------

AA
aa

1. Prolog.

”Velkommen tilbage til Star Search. I dag er det 13 år siden Justin Drew Bieber døde i en forfærdelig bilulykke. Hans kone Skyler Madison Bieber, der også var med i ulykken, slap med alvorlige skader. Et år før ulykken fik Justin og Skyler datteren Lucca Destiny Bieber sammen og i dag er hun fjorten år. Bieber døde på stedet, mens Skyler besvimede. En familie blev splittet, mens de var allerlykkeligst. Jeg tvivler på at nogen af os har glemt Justins reaktion, da hans lille pige blev født?" Et billede af Justins Twitterprofil poppede op og zoomede ind på en af de tweets, som jeg stadig sad og genlæste på min computer.

Justin Bieber @justinbieber: Holy freaking crap!!! im a dad! this is amazing! I now have two princesses.. holdning my whole world in my arms right now. So, now I would like to introduce yall to... Lucca Destiny Bieber. #ProudDaddy

Et billede af mig der sad i hospitalssengen, mens justin holdt mig tæt ind til sig med den ene arm og Lucca hvilende mod hans bryst i den anden, var vedhæftet ved tweeten. Jeg pressede læberne sammen for ikke at begynde at tude. Journalisten holdt en dramatisk pause, før han fortsatte.

"Vi vil nu mindes vores allesammens pop prins, ved at høre en af de gode gamle sange, nemlig 'Baby'.” Journalisten afsluttede med et trist smil og 'Baby' begyndte med den samme velkendte rytme.

Min datter kiggede på mig, lige tids nok til at se en stædig tåre trille ned af min kind. ”Mor… Er du okay?” mumlede hun halvhjertet. Jeg sukkede og knugede en af Justins gamle sweatere tættere ind til mig. ”Jeg ville ønske du havde lært ham at kende.. Han forgudede dig. Du var virkelig hele hans verden.” svarede jeg og smilede lidt, mens endnu flere tårer trillede ned af mine blege kinder. ”Jeg savner ham mor… Savner du ham?” hviskede hun, mere til sig selv end til mig. Jeg så hans brune øjne for mig, lige så levende som hvis han havde siddet her ved siden af mig og det skæve smil, der altid spillede i mundvigen. ”Ja.” svarede jeg med skælvende stemme, før jeg hurtigt tørrede tårerne væk. Jeg havde for længst droppet at skjule mine tårer for Lucca, fordi hun gennemskuede mig så forbandet let, præcis som hendes far.

Hun smilede til mig, lagde hovedet på min skulder og jeg kyssede hendes pande. ”Mor, vil du ikke nok fortælle om dig og far igen, bare en gang til?” spurgte hun og kastede blidt hovedet til siden, så hendes pandehår ikke kom ind i øjnene på hende. Jeg grinede trist, fordi at selv så uskyldig en handling, mindede mig om den måde Justin havde kastet med hovedet hele tiden, da han bestemte sig for at få længere hår igen. "Jo selvfølgelig," svarede jeg hæst og lagde armen omkring hende.

 Jeg skævede hen mod den store hvide kommode i vores stue. Ovenpå kommoden, stod der et billede af Justin, Lucca og Jeg, ni måneder efter hun var født. På fotografiet holder Justin Lucca tæt ind til sig, mens han kysser mig på kinden. Jeg tog en dyb indånding og nikkede bestemt for mig selv. ”Dengang jeg var sytten…”

 

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

Alright så prøver jeg :) Min første fanfic som jeg har valgt at offentliggøre i riiiimelig lang tid, så bær over med mig, hvis den ikke er så god (-:                       

*Trailer ude i siden*

 

 

_____________________________________________________________________________________________

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...