Hogwarts 1 - Kagemagi og Eliksirkundskaber (færdig)

757231123
Jeg synes det kunne være sjovt at lave en lille fan fiction med Harry potters verden. Harry Potter og co. vil ikke være at finde i denne fan fiktion, men derimod vil personer som fx Dumbeldore, professor Snape osv. optræde.

Jeg skal dog have fundet en anden titel, men indtil videre må den hedde sådan.
En ting til... det er et stykke tid siden jeg har læst HP-bøgerne, så hvis jeg har lavet nogen fejl, er I velkomne til at smide en kommentar om det:)
Om selve historien:
Møder man den 11 årige Mathie Serverius, der skal til at starte på Hogwarts, hun har faktisk været der en gang før bare uden en officiel invitation.
Der er kun 2 problemer med hensyn til sin skolegang på Hogwarts:
1. Hun er fuldkommen elendig til magi
2. Hun blander sig konstant i Professor Snapes undervisning.
Coveret til denne movella er lavet af: tøzzzen herinde fra Movella:)


AA
aa

1. Prolog - Baby på afveje

 

Det hele begyndte i Storsalen, som genlød af glade og muntre unge mennesker, der var i gang med det store festmåltid efter endnu en sommerferies slutning og et nyt skoleår startede. 

Fordelingshatten havde for længst endda før maden uddelt de forskellige første års elever på de fire kollegier: Griffindor, Hufflepuff, Ravenclaw og Slytherin. Men et pludselig brag fik alle i storsalen til at kigge forbløffet rundt, hvor kom det fra?

Eleverne ser spørgende på hinanden, men først da en af lærerne oppe ved lærerbordet giver et brøl fra sig og forsvinder et øjeblik ned under bordet, blot for at komme tilbage igen med en ubuden gæst. Folk gisper, da de ser hvem det er der gav et råb fra sig: Professor Snape.

Snape derimod så forbløffet ned på det lille væsen i sine arme. En pige, en kraftig en af slagsen på omkring de to år, der ser triumferende rundt på alle de mange ansigter og viser dem stolt den sjove pind, hun havde lånt fra sin far, grinede over hele sit runde, dækket af mørkerøde krøller, hoved, mens hun med den ene hånd holder godt fast i den flinke mands kappe. Proffersor Mcgonagall får ondt af barnet, at hun skal være i Snape’s arme og rækker arme frem imod dem, Snape ser det og forsøger at vriste barnets lille knyttede næve fri af sin kappe, men pigen sender Mcgonagall et blik og begyndte at skrige: ”VRÆLLL!!!!!!!!! VIL IKK!” og knugede sig fast til Snape. Eleverne i storsalen er forbløffede over sådan et optrin, det var normalt godt nok, at selv som baby kunne man trylle, men at transportere sig et sted hen var da umuligt, når man var så lille, men det værste var nok, at hun hellere ville være hos Snape overhovedet for Slyhtherin kollegiet!  

Dumbeldoor grinede muntert inden han rejste og beder eleverne om at nyde måltidet, mens de ordnede dette lille problem. Hurtigt trak de tre lærer sig bort i et mere aflukket rum bag Dumbeldoors imponerende stol. Pigen suttede på sin tommelfinger, hun syntes det var meget sjovt det her, mens hun betragtede de sjove voksne med sine store blå øjne, hun gabte lidt og endte med at falde i søvn i Snapes arme, forskrækket så han ned på barnet, der trygt sover videre uden at vide hvilken problemer hun havde givet lærerne og rektoren på denne skole. Dumbeldoor foreslog at lade den lille sove i syge-afdelingen, med stor forsigtighed begyndte Snape at gå ubemærket hen til den afdeling igennem hemmelig gang der førte direkte hen til syge-afdelingen, hvor forhåbentlig Madame Pomfrey kunne befri ham fra dette barn.

 

I det Snape forsvandt med barnet stod de to ældre magikere tilbage. Stilheden imellem dem varede lidt i det ingen lyde fra Storsalen trængte ind i rummet, indtil: ”Jamen hvad skal vi gøre, hun vil ikke over til nogle af andre end Snape, helt ærlig Albus selv jeg er ved at få ondt af ham” udbrød Mcgonagall prustede en smule, Albus derimod sendte hende et beroligende smil og svarede roligt: ”Tag det roligt Minerva, jeg har allerede fundet ud af hvad den lilles far hedder” Minerva skuldre faldt ned og hun sendte Albus et overrasket blik, spurgte ”hvordan?” Han grinede og drejede staven, han havde fået lokket fra den lille, og på staven stod der et navn med sirlig skrift: Mathias Serverius…  Minerva så forvirret på navnet, hun havde aldrig hørt om denne troldmand, fandt det faktisk en smule underligt at en magiker havde fået sit navn tilføjet på sin tryllestav og Albus Dumbeldore forsatte i sit sædvanlige toneleje: ”Hr. Serverius er en dygtig eliksirtroldmand, har gået på et af de udenlandske magiker skoler og han har mest været kendt for at forelægge sine ting de mest mystiske steder. Derfor skriver han sit navn på sine ting i håb om at folk vil aflevere det tilbage til ham.” Som svar på Minervas usagte spørgsmål.

Minerva nikkede og sagde: ”jeg sender en ugle med det samme, forhåbentlig kommer han med det samme…” her afbrød Dumbeldoore hende med en fast stemme: ”Hr. Serverius har ingen adgang til Hogwarts eller Hogsmead, han skal komme til Den Utætte Kedel i London.”

Forbløffet så Minerva på Albus: ”Ingen adgang? Jamen er han ikke troldmand?” 

Den aldrene troldmand så alvorligt på Minerva, inden han svarede: ”Jo han er troldmand, en eliksirtroldmand, men han har stadig ingen adgang af det faktum at Hr. Serverius kan inficere alle med sin mørke personlighed og han er blevet beskyldt for at have forgiftet samtlige elever på sin gamle skol. Hvis jeg lod ham komme til Hogwarts eller bare Hogsmead ville Fugde gå helt amok, den mand render her nok i forvejen. Og Hr. Serverius er faktisk stadig efterlyst af ministeriet både her og i udlandet, hvis han skal have en chance for at hente sit barn uden problemer må det blive i Diagonalstrædet.” Albus tav efter denne smøre og studere endnu en gang tryllestaven, den var let bøjelig og var velegnet til eliksir. Minerva så chokeret på Albus: ville han aflevere et lille barn til sådan en galning? 

”Det kan du bare ikke mene Albus,” udbrød hun, den ældre rektor så alvorligt på hende: ”jo” lød hans svar. Han forsatte da han kunne se at Minerva forsat var klar til at diskutere: ”Han vil højest sandsynlig aflevere barnet til dets mor og rejse videre... På flugt og kan på ingen måde kontakte sit barn før om nogen år. Hvorfra jeg tror det kommer til at gå således? Tja.. ingen troldmand, der bor sammen med små børn, vil give dem lov til at lege med deres tryllestave. Derfor må barnets mor også være muggler for hvorfor ellers skulle han undervurdere sit eget barn? Han forventede tydeligvis at barnet ingen magiske evner besad og da slet ikke var i stand til at bruge en magi, der ligner formularen spektral transferens..”

Minerva så forbløffet på ham og hævede det ene bryn, men himlede til sidst med øjne mens hun lavede en opgivende gestus: ”Okay Albus, jeg gør som du siger og jeg håber du har ret.” Hun lod skuldrene synke drejede rundt, vendte ryggen til Dumbeldoor og skyndte sig ud af den samme gang som Snape havde benyttet tidligere. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...