Just a Game. (1D) 13+

31154619
Kærlighed er et spil. Det er det i hvert fald for Reese, da hun bliver tilbudt en million dollers, for at få to af drengene fra One Direction til, at forelske sig i hende. Hun har desperat brug for pengene, for at hendes mor kan overleve og kaster sig derfor ud i opgaven. Hendes første tanke er at få Niall og Harry, bandets to singler, til at kunne lide hende, men da hun møder Zayn skifter hun taktik. Er det en god ide? Vil det lykkedes hende at udfører opgaven? Vil drengene opdage det i virkeligheden bare er en leg? Og kan hun holde alle følelser ude?

AA
aa

1. Young and reckless.

”Er du sikker på at du kan klare dig?” Jeg gned en hånd ned ad min mors kind og så på hendes blege ansigt. Jeg prøvede at smile til hende, men det blev aldrig helt overbevisende. Hun kendte mig jo.

”Selvfølgelig, skat, det skal du slet ikke tænke på. Du skal bare have det sjovt og glemme mig. Okay?”

Jeg nikkede og bed mig i læben.

”Reese? Lover du det?”

Endnu engang nikkede jeg, selvom jeg var helt sikker på, at det ville blive en kedelig aften. Jeg kunne ikke tænke på andet end min mor, når hun var så syg, men det behøvede hun ikke vide. Hvis hun virkelig var klar over, hvor meget hele sygdomsforløbet trak mig ned, ville hun selv få det endnu værre og det var det sidste jeg ville.

”Pas nu på med ikke at knuse alt for mange drengehjerter i aften, ikke?” sagde hun. Jeg smilede.

”Det skal jeg nok.”

En bil dyttede udenfor og jeg så tilbage på min mor. Hendes lille hånd greb fat om min. ”Skynd dig ud til hende.”

”Er du sikker på, at der ikke er et eller andet, som jeg skal hente til dig, inden at jeg går?”

”Jeg tror lige at jeg klarer mig,” svarede hun og pegede på det lager af medicin, vand, mad og underholdning, som jeg havde lagt på bordet, hvis hun havde brug for det.

”Sikker?”

”Smut nu ud til Kaily, skat,” sagde hun kærligt, men bestemt. Jeg rejste mig fra sofaen og gik ud i gangen. Jeg tog mine røde højhælede sko på og lyttede, mens dyttende fra bilen udenfor blev højere og højere. Typisk Kaily at være så utålmodig. Jeg tog min læderjakke på og småløb så ud til det gamle skrog af en bil, der holdt en min indkørsel. 

”Det var da helt vildt så hurtig du er,” sagde Kaily da jeg havde sat mig ind på passagersædet. Hendes skrig røde hår var sat i en fransk fletning og hun havde en læbestiftfarve der matchede på. Rød var hendes signaturfarve, hvilket egentlig passede meget godt, for hun blev altid væk, men den røde farve gjorde det lidt nemmere at få øje på hende.

”Er vi i det sarkastiske irritable hjørne i dag?” spurgte jeg.

”Ikke hvis du kunne finde ud at komme, når jeg dyttede.”

”Jeg troede ellers at du sagde jeg var hurtig.”

Hun rullede øjne af mig, men kunne ikke lade være med at grine alligevel. ”Er du egentlig ikke bare glad for at du kender lille mig, så du også kan komme ind til de store fester?”

Jeg sukkede. ”Oh yeah, jeg elsker jo bare store fester.”

”Lad nu være med at være så negativ. Vi er aldrig blevet inviteret til nogle af de vilde fester, så du ved ikke om du kan lide det eller ej. Ved du hvad? Jeg tror at vi er ved at rykke op i popularitetsrangen”

”Du ved godt, at vi ikke er populære bare fordi at din tante kender hende der holder festen, ikke?” sagde jeg. Måske skulle jeg bare have ladet hende leve i drømmen, men hun skulle jo helst heller ikke blive skuffet.

”Det er da stadigvæk et skridt i den rigtige retning.”

”Har vi overhovedet lyst til at gå i den retning?” spurgte jeg. Kaily så på mig som om at jeg var vanvittig. Det med popularitet havde bare aldrig sagt mig det helt store. Jo, selvfølgelig elskede jeg da at have venner, men det havde jeg da alligevel, selvom jeg ikke var kendt på skolen. Jeg havde Kaily og et par stykker fra klassen, som jeg snakkede godt med. Det var nok for mig. I øvrigt virkede det også utrolig anstrengende hele tiden at skulle tænke på sit rygte.

”Hvordan gik det egentlig med Alex?” skiftede hun emne.

”Hvad mener du?”

”Åh, stop. Jeg er ikke blind, han er fuldstændig væk i dig.” Hun slog til min skulder og jeg så en smule uroligt tilbage på rettet. En bilulykke var ikke lige hvad jeg havde lyst til.

”Han er ikke lige…” Jeg bed læberne sammen. Hvordan sagde man det pænt? ”Min kop te.”

”Come on, Reese nu stopper du. Han er en af skolens pæneste drenge og det er ikke lige din kop te?”

”Han er for omklamrende.”

”Du er vanvittig.”

Jeg så på hende fra siden og kom til at smile. ”Ja, klart. Jeg er den vanvittige.”

”Du kunne få alle som du ville have og alligevel er du single.”

”Præcis. Det er meget mere frit, at være single.”

”Den undskyldning ville jeg godtage, hvis ikke det var fordi at du aldrig flirter med nogen. Jeg har i hvert fald ikke set dig gøre det i snart to år.”

Hun kiggede så alvorligt på mig, at jeg ikke kunne lade være med at grine, hvilket jeg ikke havde gjort sådan rigtig i lang tid. ”Du går op i nogle underlige ting.”

”Er det fordi at du stadig ikke er kommet dig over James?” spurgte hun og løftede et øjenbryn.

”Hvem?”

”Det er meget derfor.”     

”Han var et svin, så nej.” Jeg lagde hovedet mod ruden og mærkede hvordan bilen drejede ind til siden. James var en jeg var sammen med for to år siden og som fandt på mit eget værelse, hvor man kyssede en anden pige. Spade. Det værste var endda at pigen han kyssede var min tidligere bedste veninde, det var min fødselsdag og jeg havde selvfølgelig lige netop valgt det øjeblik, til at vise min familie, hvor flot mit nye værelse var blevet. Jeps. Han gjorde det til en uforglemmelig fødselsdag.

Jeg åbnede bildøren og steg ud. Jeg havde taget en sort langærmet blondekjole på, som gik mig til knæene. Jeg vidste ikke hvilke typer der kom til sådan nogle fester, så jeg havde besluttet mig for at gå efter den konservative stil. Kaily virkede til at have haft lige den modsatte tanke.

Kaily låste bildøren og gik så hen for at lægge armen om mig, så vi kunne jeg følges ind. Jeg smilede så oprigtig som jeg kunne, men mine tanker faldt på min mor igen. Gad vide om hun var okay derhjemme?

 

***

 

Musikken var så høj, at jeg kunne høre den langt fra huset. Jeg lukkede min jakke og mærkede hvordan mine tænder klaprede. Kaily var indenfor og det virkede til at hun hyggede sig. Hun havde i hvert fald fundet en dreng, som var interesseret i hende og det var det der skulle til, for at Kaily havde en god aften.

”Hej,” sagde en stemme bag mig.

Jeg vendte mig og forventede at jeg skulle i gang med at sno mig udenom endnu en halvfulddreng, der ikke kunne holde fingrene for sig selv. Heldigvis var det en lidt ældre mand, der venligt smilede til mig. Jeg vidste slet ikke at der var nogle voksne med til festen.

”Hej.”

”Du har vel ikke en lighter, vel?”

Jeg rystede på hovedet. ”Desværre.”

”Det er bare i orden. Er der noget galt?” spurgte han.

Jeg så uforstående på ham.

”Det er bare fordi at du står herude alene.”

”Nå, nej, jeg har det fint. Det blev bare lidt for meget.”

”Det kender jeg godt. Nogle gange er der bare for mange tanker i hovedet.”

Jeg nikkede og det var lige præcis det der var. For mange tanker. Jeg havde allerede ringet to gange hjem til min mor for at høre hvordan det gik og hver gang havde jeg fået at vide, at jeg bare skulle glemme hende og more mig. Det gjorde mig kun endnu mere bekymret. Ville hun så overhovedet sige til mig, hvis hun ikke havde det godt? Eller ville hun bare spille skuespil, så jeg kunne have det sjovt?

”Ja, for mange tanker.”

Mandens mobil ringede og han trådte et par skridt væk fra mig, for at tage den. ”Hallo?”

Jeg kunne svagt høre en stemme fra telefonen, uden at kunne høre hvad personen sagde. Det ville nok også være lidt nærgående, hvis jeg prøvede at lytte efter.

”Ja, det typisk,” grinede manden. ”Jeg skriver lige til en, at han skal tage sig af det. Okay, vi ses.”

Manden lagde telefonen tilbage i lommen og rettet igen blikket mod mig. ”Der ligger en rødhåret pige inde på toilettet og brækker sig. Det sker bare altid, hva?”

Rødhåret. Ej, så fuld var hun ikke. Eller var hun? Jo. Det var hun faktisk. Før jeg gik udenfor, kunne en knap nok selv stå på benene. Jeg blev i hvert fald nødt til at gå ind og tjekke.

”Jeg må nok hellere gå ind igen, ” mumlede jeg til manden. Han nikkede og trak på skulderne.

Jeg skyndte mig ud på toiletterne og selvfølgelig var det Kaily der havde det dårligt. Hun brækkede sig ikke længere, men hun lå op ad væggen med lukkede øjne og med de blikke som folk, der stod i kø til toilettet, sendte hende kunne jeg næsten regne ud at det var hende.

”Har du fået noget vand?” spurgte jeg hende. Hun brummede som svar.

Kaily?”

Hun åbnede halvt øjnene og nikkede.

”Kom så går vi ud og får noget frisk luft,” sagde jeg og hjalp hende på benene. Hun føltes som en dukke i mine arme. En meget stor og lidt for livagtig dukke.

”Reese?” mumlede hun lavt.

”Ja, det er mig.”

”Jeg har regnet ud af hvorfor du ikke har en kæreste.”

”Aha.”

”Du er lesbisk, ikke?” sagde hun. Fuck, hvor havde jeg lyst til bare at smide hende der. Ikke at jeg havde noget imod lesbiske, men nøj hvor var hun irriterende at høre på. ”Det er helt cool. Jeg støtter dig.” Hun prøvede at forme et peace tegn, med sine fingre og stak dem næsten ind i øjnene på mig.

”Lad os nu bare få dig udenfor.”

Der var alt for langt fra toilettet og udenfor. Faktisk så langt at Kaily nåede at holde en lang tale om alle de piger, som hun kunne sætte mig sammen med og at hun nok skulle være der for gennem det hele, selvom jeg selvfølgelig ikke skulle prøve på noget. Jeg kunne virkelig godt bruge en drink, men en af os måtte jo holde os ædru, så vi kunne komme hjem.

Jeg satte hende på en bænk i haven og sukkede lettet. Hun var ret tung at holde oppe.

”Jeg tænkte nok, at du gik ret hurtigt,” sagde manden fra før. Jeg så tilbage, hvor han nu stod med en tændt smøg i hånden. Han havde åbenbart fundet en lighter. ”Så det var din veninde.”

”Ja, det er ked af… på hendes vegne. Hun er bare lidt fuld.”

”Det er lige meget. Det sker jo altid.”

”Går I to så i Highscool sammen med Jessica, eller hvad?” spurgte han.

”Nej, vi kender hende faktisk ikke engang. Min venindes tante er gode veninder med Jessicas mor, så.”

”Nå, på den måde. Det er vel også hyggeligt nok.”

Jeg nikkede. Han var faktisk okay at snakke med. Altså det var lidt akavet, men i det mindste var han ikke nærtagende. Min mobilen brummede i lommen og jeg tog den op. Det var en besked fra mor, hvor der stod at hun stadig klarede det fint. Det gjorde mig endnu mere trist. Hvis hun virkelig skulle gøre sådan et stort nummer ud af at have det godt, så havde hun det ikke godt. Jeg kendte hende jo.    

”Noget galt?”

Jeg så op på manden og rystede på hovedet. Han troede sikkert at jeg lige havde fået en besked om, at endnu en af mine veninder lå og brækkede sig et eller andet sted.

”Hun er bare trist fordi hun er lesbisk og hendes mor er syg,” brummede Kaily. Hun kunne bare vente sig i morgen.

”Hun er bare fuld. Jeg er ikke lesbisk… eller noget.” Jeg så ned. Mine ben rystede.

”Men din mor er syg?”

Jeg kunne ikke få mig selv til at svare.

”Det rager selvfølgelig ikke mig.”

”Nej, det er okay. Jo, hun er syg. Hun har en hjertesygdom, så hun har brug for en transplantation, men vi har ikke pengene til det. Du ved, det Amerikanske sundhedssystem.” Havde jeg lige sagt det til en fremmede? Jeg kunne knap nok snakke med mine venner om det, men det var måske også fordi de aldrig virkede helt interesseret. De ville gerne være det, men de var nok bange for at såre mig.

”Det er jeg ked af at høre.”

”Tja.” Jeg trak på skulderne. ”Jeg må nok hellere køre min veninde hjem, men det var hyggeligt at møde dig.” Jeg rakte ham hånden og han tog imod den.

”Jeg hedder Michael.”

”Reese.”

Jeg så tilbage på Kaily og hjalp hende op at stå igen. Mine tæer skreg, fordi at jeg havde haft høje hæle på hele aftenen. Jeg blev bare aldrig gode venner med dem.

”Hey… Det kunne være at du kunne hjælpe mig, så du kan få tjent de penge ind til operationen,” sagde Michael. Jeg var lige ved at snuble. Det var meget sødt af ham, men det var ikke ligefrem små penge vi talte. En hjertetranslation var dyr og alt det medicin hun skulle have efter kostede også. ”Altså, det er en lidt alternativ opgave og du skal ikke snakke for højt om det, men jeg tror at du kunne være god.”

”Hvor meget ville jeg tjene på det?”

”Hvis det hele lykkedes, vil jeg gerne give dig en million for det.”

 Chok rungede gennem min krop og jeg kunne mærke et svagt strejf af adrenalin. Det måtte være en joke. En virkelig ond joke.

”En million dollers?”

”Det er ikke en nem opgave, så hvis det lykkedes dig, skal du selvfølgelig have hvad du fortjener for det.”

”Hvad går opgaven ud på?”

”Altså, jeg er manager for et band, der skal til at udgive en plade her om et par måneder. Problemet er bare, at der er et band der dominere musik branchen ret meget for tiden. One Direction, kender du dem?”

Jeg nikkede. Det var ikke ligefrem mit yndlingsband, men jeg vidste da hvem de var.

”Jeg vil gerne give mine drenge en chance for at slå igennem, men for at det kan ske bliver jeg nødt til at svække One Direction lidt. Alt andet ville være musikalsk selvmord.”

”Så hvad er det jeg skal? Forgifte dem?” grinede jeg. Kailey var ved at vælte, men jeg trak hende op igen.

”En slags. Jeg kunne godt tænke mig, at skabe lidt drama i gruppen og det er der du kommer ind. Hvis du kan få to af drengene til at blive forelsket i dig er pengene dine.”

”Det er jo vanvittigt.”

”Du er måske ikke interesseret?”

Var jeg virkelig villig til at gøre det? Lege med to drenges følelser? Jeg havde selv prøvet at nogen legede med mine og det var ikke ligefrem sjovt. På den anden side, havde jeg virkelig lyst til at min mor skulle dø, uden at jeg vidste at jeg havde gjort alt hvad jeg kunne, for at hun overlevede?    

”Hvad tænker du?”

”Okay.” Jeg sukkede. ”Okay, jeg gør det.”    

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...