En ny generation

854510981
Carol Everdeen skal på sit første år på Hogwarts. Hun er efterkommer af Katniss og Peeta, og kommer til at møde nogle af de andre af The Hunger Games og Harry Potter universets slægtninge. En uge efter første års eleverne er ankommet holder Hogwarts emneugen eftersom det er 100 år siden det sidste dødsspil blev afholdt. Men ministeriet for magi griber ind, og den ellers så harmløse uge forvandles til en blodig kamp om liv og død. (Vær sød ikke at bedømme på denne beskrivelse, læs den istedet - jeg er så dårlig til resumeer!)

AA
aa

1. Detaljer

Ændringer i forhold til de rigtige omstændigheder:

Harry Potter levede i 1915 og den sidste hunger games turnering blev holdt i 1950, lad være med at tænke for meget over det, detaljerne passer selvfølgelig ikke- men det er heller ikke det det handler om. Året er 2050 og en ny gruppe troldmænd skal til Hogwarts, bla. Katniss og Peetas efterkommer, Carol Everdeen. Elever er 13 år når de modtager brevet.

Jeg giver lige et hurtigt overblik over hovedpersonerne. Andre detaljer kommer i historien. OBS: Dette kan springes over, men er hjælpsomt når man skal finde rundt i alle navnene og kan spare mig for anklager så som; elever er 11år når de starter/får brevet.

Carol Everdeen

13årig pige, stammer fra Katniss Everdeen og Peeta Mellark.

Sylvia Potter

13årig pige, stammer fra Harry Potter og Ginny Weasley.

Pete Malfoy 

13årig dreng, stammer fra Draco Malfoy og Astoria Greengrass.

Marco Hawthorne

13årig dreng, stammer fra Gale Hawthorne og Lola Westworth

 

Hogwarts'  Lærere, medarbejder osv.

Viceinspektøren Hedder Molly Moonery, er 50 år gammel og er populær blandt elver.

Ellers har jeg beholdt karakterende fra bøgerne, da det ellers ville blive utrolig besværligt at huske nye alle de nye navne og personligheder.

Minerva McGonnagall er stadig Rektor. Man er 13 år når man brevet og starter på skolen.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...