Flashbacket. One Shot.

58051
Det her er min første movella/one shot. Denne historie er/var faktisk en stil, jeg skulle skrive i skolen. Den er meget mystisk og man skal tænke meget over den. Så Håber i kan lide den.

1. Kap. 1

 

 

Jeg kunne lugte sprit, og hører en bib bib bib lyd og den blev bare ved og ved. Den irriterede mig. Jeg lå i en seng en blød seng. Jeg prøvede at bevæge mig men, jeg kunne ikke. Jeg åbnede mine øjne der var helt hvidt, hvidt overalt, jeg kunne lige dreje hovedet, jeg så en maskine, stå lige ved siden af min seng, det var den der larmede. Jeg kunne se det var nat for der var kulsort udenfor. Jeg var på et hospital, men hvorfor? Jeg prøvede at tænke tilbage på hvad der er sket, men det var svært, for jeg havde dunkende hovedpine, det var som om mit hoved ville sprænge. Pludselig stod det klart få mig, jeg fik et flashback. 

Jeg vågnede, ved lyden af bølger og en kølig sommerbrise. Hvad sker der? Jeg kunne mærke noget fugtig under mine håndflader. Det var sand hvorfor, kunne jeg mærke sand under mine håndflader. Jeg prøvede at åbne mine øjne, men jeg kunne ikke, de var tunge som bly. Efter flere forsøg på at åbne mine øjne, kunne jeg enlig åbne dem men kun halvt, jeg kunne ikke se noget kun sort, der var kulsort. Hvor er jeg? lugten af saltvand ramte min næse. Var jeg på stranden? Hvad laver jeg på stranden? Hvorfor har jeg sovet på stranden. Det var kun nogle af de spørgsmål der gik igennem mit hoved. Jeg prøvede at rejse mig op, efter flere forsøg som føltes som, timer kunne jeg endelig rejse mig. Mine ben rystede under mig, de føltes som om der var hundrede vis af små kugler inde i dem, det var ubehageligt. Jeg prøvede at løfte mine ben så jeg kunne tage et skridt, det lykkes jeg prøvede at gå rundt, for at få de små kugler i mine ben til at gå væk men de ville bare ikke væk, det var som om hver gang jeg tog et nyt skridt kom der flere kugler og mine ben blev tunger. Uden jeg havde nogen kontrol over mig selv begyndt jeg at løbe, men jeg ved ikke hvorhen jeg kunne intet se. Jeg løb og løb. Jeg var kommet ud på en mole, jeg ved ikke hvordan, men jeg kunne mærke de rå, fugtige brædder under mine fødder.  Pludselig var der noget koldt og vådt der samlede sig om min krop, som det var et tæppe, det var vandet jeg havde ramt vandet, det smagte at salt og tang, jeg kunne skimte sorte skikkelser rundt omkring, jeg greb ud efter en af de sorte skikkelser, og fik fat i den, den føles blød, som en fjer. Jeg fandt ud af det var tang, jeg kunne mærke at jeg sank længere og længere ned, jeg kunne se en hånd, der greb ud efter mig, jeg prøvede at række min hånd frem, men kunne ikke bevæge mig. Lige inden alt blev sort for mine øjne kunne jeg hører en råbe RING EFTER EN AMBULACE!!

Jeg kom tilbage til virkeligheden, ved lyden af en dør der åbnes og en hæs og dyb stemme lød i min øregang. Han spurgte mig om noget, men jeg hørte det ikke, jeg kunne ikke sige noget, han sagde noget igen og denne gang hørte jeg det. ”Er du okay” spurgte den hæse stem, jeg nikkede, men fortrød straks, dunken i mit hoved blev værre, jeg tog mig til hoved, jeg fik en lille hvid hård ting i min hånd, af manden med den dybe stemme, jeg kunne mærke at mit hoved blev løftet og den lille hvide ting blev lagt på min tunge, den var hård og glat, der blev sat noget koldt mod mine læber, og noget vådt og koldt fyldt min mund. Stemmen snakkede igen han sagde ”Du druknede, i går nat, du er heldig at du overhoved lever, men du har fået en hjerne skade, du kommer nok ikke til at kunne snakke igen” mit hjerte hoppede et slag da han sagde, jeg ikke vil kunne snakke igen , min verden stod stille, og det begyndte at flimre for mine øjne og  alt blev sort igen.

Slut.

 

Hejsa Dette var så min første Movella og mit første one shot. Såå hvad syns i om det?? :)

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...