Flystyrtet

45810
Der er en person som har været med i et flystyrt. Som ville fortælle hvad hun har gennemgået.

Ps. Det er en historie jeg har lavet i dansk

AA
aa

1. Flystyrtet

Det var en tidlig morgen og jeg skulle ude og flyve. Da jeg skulle til Stockholm og besøge min familie. Jeg var ret sent på den, da jeg skulle nå et fly. Da jeg kom til lufthavne var der fem minutter til at flyet vil tage afgang og jeg skyndte mig hen til den gate jeg skulle med flyet på. Jeg nåede lige at komme på flyet, før det tog afgang.

Jeg sad godt på mit første klasses sæde, og jeg havde fået noget at drikke og noget at spise, da jeg pludselig blev meget søvnig og jeg faldt i søvn.

Jeg begyndte ligeså stille at vågne og jeg stækkede mine arme lidt. Jeg vendte mit hoved mod vinduet og så en mark, havet og nogle mennesker der gik rundt der nede. Jeg så mig omkring i flyet.

Jeg ville lige rejse mig op da jeg havde sovet lidt længe, så jeg kunne strække mine ben. Jeg gik forbi en mand som så ret så gammel ud. Da jeg havde gået lidt rundt og kigget i flyet, begyndte flyet at ryste lidt. Men jeg tænkte ikke så meget over det.

Jeg savnede bare min familie helt vildt meget, jeg har ikke se dem i et stykke tid.

Jeg blevet taget ud af mine tanker da flyet rystede endnu mere end før og det gjorde mig mere urolig. Jeg gik tilbage til min plads, og satte mig ned. Man kunne stadig se marken, men ikke havet længere. Jeg glædede mig så meget til at se min familie fordi jeg havde så meget at fortælle dem. Jeg havde en virkelig god nyhed til dem som jeg glædede mig til at fortælle.

Jeg syntes at flyveturen tog længere tid end jeg havde forventet.

Jeg kiggede ud af vinduet for tredje gang på denne flyvetur og så at jorden var kommet tættere på end den var før. Flyet begyndte igen at ryste sindssygt meget. Da jeg blev meget urolig og jeg vil prøvede jeg at kigge efter besætningsmedlemmerne, da jeg så kiggede på dem. Så jeg meget uro ved dem, jeg blev selv mere urolig, da de havde meget skræmte blikke.

Da jeg skulle til at rejse mig og gå hen og spøger dem om de vidste noget med de voldsomme rystelser. Begyndte højtalerne at sige en lyd, det var vores kaptajn der talte, at de var nød til at nødlande 20 km fra Stockholms lufthavn.

 Jeg blev meget mere urolig end jeg var i forvejen. Da Flyet pludselig begyndte at ryste helt vildt, da jeg lige havde lyst til at kigge ud af vindue i flyet, så jeg jorden kom nærmere og nærmere. Jeg tænkte nu var det slut, nu er mig liv helt slut.

Besætningsmedlemmerne prøvede at berolige passagerne, da vi så et lys blikke, at vi nu skulle tage sikkerhedsselerne på, jeg prøvede at tage min på, men jeg rystet så meget at det ikke kunne lade sig gøre.

 Jeg så ud af vinduet og det skulle jeg aldrig have gjort fordi lige i det sekund, kunne jeg mærke flyet ramme jorden. Jeg kunne mærke et ryk i min nak, og jeg kunne hører nogle stemmer og skrig, det var så forfærdeligt også sortnede alt for mig.

Jeg vågnede ved at jeg hørte en ambulance og jeg kunne lige åbne min øjne lidt så jeg kunne se nogle rednings mænd komme ind i flyet. Jeg kunne mærke en smerte i min nakke, og over hele min krop. Da den gjorde sygt ondt. Jeg prøvede hele tiden at åbne mine øjne og det lykkedes til sidst, og  at jeg også kunne bevæge hele min krop.

Jeg klikkede min sele op og prøvede at rejse mig men jeg fik kvalme og valgte mig at sætte mig ned igen, da jeg så det som den bedste mulighed. Jeg så hele tiden redningsmænd og ambulancefolk komme ind og ud af flyet. og at der var virkelig meget lys inde i flyet.

Der blev mindre og mindre folk i flyet, selv kaptajnen og hans besætningsmedlemmer var ingen gang taget i nu. Jeg var den næste der skulle tages. Så jeg bestemte mig at prøve at rejse mig op og det lykkedes. Da jeg havde rejst mig op, så jeg at flyet var gået i tre stykker. Og at alle var nogenlunde okay på flyet, jeg så nogle ambulancemænd og redningsmænd kommer over til mig, så jeg blev lagt op på en båre, hvor de tjekkede mig om jeg havde brækket noget.

De tjekkede mine øjne med en lygte hvor de lyser frem og tilbage mellem øjne og om jeg havde fået hjernerystelse. Derefter hvor de havde og tjekket om jeg havde brækket noget eller fået hjernerystelse kørte de mig på sygehuset inden de lukkede ambulance døren så jeg flyet i de tre stykker det var i og hvor travlt folk havde og hvordan folk så ud, det var et helvede. Alt sortnede pludselig for mig igen.

Jeg vågnede op, og var forvirret, og vidste ikke hvor jeg var, eller hvad der var sket med mig siden jeg havde ondt over hele min krop. Der kom en sygeplejerske ind og jeg spurgte hende om hun vidste hvad der var sket med mig, hun fortalte mig at jeg havde været ude for en flystyrt og jeg var på hospitalet.

Jeg spurgte hende om hun vidste om alle på flyet overlevede og det gjorde de. Jeg var lette og glad at alle de mennesker inklusiv mig selv og kaptajnen og hans besætningsmedlemmer også havde overlevede. Min familie kom og besøgte mig og fortalte mig at jeg kunne komme ud fra hospitalet om tre dage, da de skulle være sikre at jeg var okay og jeg ikke havde hjerneskader eller noget andet. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...