Once a badass - always a badass

32957738
Justin Drew Bieber er et kendt navn, på westfeale High School, alle pigerne savler over ham, og han bryder alle regler. Højde punkterne i hans liv er ligegyldig sex, sprut, og stoffer. Han lever livet, men på hans egen måde, en dag støder han på Clair, skolens søde charmerende pige, som alle drengene drømmer om. Justin finder hende interesant, og beslutter sig for at hun skal være hans næste 'offer', altså - flirte med hende, i seng med hende, derefter knuse hendes hjerte..
Hvad sker der? Er Clair så nem?
Bliver Justin mon forelsket? Eller Clair for den sags skyld.
Bliver der følelser indeblandet? Eller kan Justin ikke kun holde sig til en pige?

AA
aa

2. Kapitel 1

(Clairs Synsvinkel)

Endelig, klokken ringede og verdens historie var ovre, jeg fumlede lidt med mine bøger, da jeg gik med ret mange til i mine hænder lige på det her tidspunkt, jeg kiggede ned i jorden, da jeg mærkede et 'bum' jeg kiggede hurtigt op, jeg så en i nogle hassel brune øjne, med en strejf af karamel farvede øjne, man kunne jo drukne i dem, ''Se dig for bitch'' mumlede Justin og gik videre med hans såkaldte venner, Chaz, Ryan, Nolan, Jason og Chris. ''Årh, du skal ikke tage dig af dem!'' Sagde Caitlin bagved mig. Hov, jeg har glemt at fortælle jer om min bedsteveninde Caitlin Beadles, nå, men hun er faktisk Christian, også kaldt Chris' storesøster. Chris er en virkelig flink dreng, når han ikke er sammen med Justin, det samme er Ryan, og Chaz også, men ikke Nolan og Jason, de er altid iskolde, uanset hvad, og det kunne egentlig godt pisse mig lidt af, Justin tror han er så fucking 'ih' og 'åh' hos pigerne, det er han også, hos nogle, ihvertfald ikke ved mig, og Caitlin for den sags skyld, vi hadede ham, men alle andre piger på skolen, elskede ham, og ventede bare på det blev deres tur, til han ville blinke til dem, de tror straks han er forelsket i dem, så knalder de ude på pige toilettet, og så er Justin kold i røven bagefter, han har efterhånden brugt ret mange piger, men der skal jo to til for at have sex.. Nogle af dem er ret billige, eller lad os sige det sådan, Justin har hans egen personlige bitch, ved navn Ashley, de er ikke kærester, men kysser og sådan, Justin kan knalde hende når han har lyst.. - nok om mig, og mine tanker.. Mig og Caitlin var på vej til biologi, som vi heldigvis havde sammen som nogle af de få timer. Vi havde også biologi med Justin og Ryan.

Klokken ringede, mig og Caitlin sad allerede på vores 'plads' bagerst. Vi havde ikke faste pladser, men der sad vi bare altid. Vores lærer Mrs. Neiglt kom ind af døren, og bedste om ro, ''vi skal lave gruppe arbejde, overemnet er Sexualitet, der bliver en tre mands gruppe, for ellers går det ikke op.'' - ''Caitlin og Jonas i har om emnet 'Kønssygdomme' - Sophiá og Andre i har om ' Sex uden beskyttelse ' - Justin, Ryan..... Og Clair.. I har om 'One Night stand, også kaldt ligegyldigt sex' forklarede Mrs. Neiglt, og råbte resten af grupperne op, jeg kiggede over på Caitlin som kigger på mig med er det-skal-nok-gå blik. Jeg gik over til det bord hvor Ryan og Justin sidder, og hvis jeg skal være helt ærlig, var jeg faktisk en smule bange.. Da jeg kom over til deres bord, kiggede Justin ligegyldigt på mig, mens Ryan smilede. Jeg gengældte Ryans smil, ''sæt dig ned'' sagde Ryan og klappede på en stol, selvfølgelig i midten af Justin og Ryan. ''Justin, du har prøvet det så mange gange, du burde vide en masse om det!'' sagde Ryan, og grinede hæst. ''Tjoo, det har jeg sgu'' sagde Justin med en hæs stemme. Endelig ringede klokken, jeg skyndte mig pakke mine ting, jeg ville bare hjem! Da jeg var på vej ud af klasselokalet, tog en hånd omkring mit håndled, jeg vente mig om og forventede at se Caitlin, men nej, det var Ryan, Justin stod bagved, jeg kiggede uforstående på Ryan, ''Clair, vil du ikke med mig og Justin hjem til mig? - og lave biologi?'' ''Ehm?... De..det ved jeg ikke?'' Sagde jeg usikkert, ''kom nu, vi gør dig ikke noget!'' Sagde Ryan, og skjulte et smil. ''Okay så'' sagde jeg og smilte lidt, Ryan slog armene ud, som tegn på, jeg skulle kramme ham. Jeg krammede ham, og han kyssede mig på kinden, awww Ryan er så sød.

''Justiiin! Du ved en masse om det!'' sagde Ryan, og kiggede opgivende på ham. ''Det behøves i sguda ikke vide noget om, mit sexliv er mit sexliv! Og det er privat!'' Sagde Justin irriteret, ''du plejer da ellers at fortælle om det'' sagde Ryan, og var på vippen til at flække af grin. Justin rystede på hovedet og flækkede derefter selv af grin, jeg må indrømme at jeg også var tæt på, men man skulle nok have været der, ''vi får ikke lavet særlig meget'' mumlede Ryan, ''lad os lave en hygge dag i stedet!'' Sagde Ryan frisk, ''med hende?'' Spurgte Justin og gav mig et nedladende blik, jeg kiggede ned i gulvet, ''Jeg kan godt gå, hvis det er'' mumlede jeg lavt, ''vel skal du ej! Justin er bare ikke vant til at være sammen med ægte piger!'' Sagde Ryan, og kiggede på Justin, med et opgivende blik, ''årh, hold dog kæft!'' Sagde Justin, og himlede med øjenene, ''Lad os spille Xbox?'' Spurgte Ryan, ''JAAA!'' Råbte Justin og satte sig, i den ene sækkestol, Ryan smed sig i den anden, og her stod jeg så, der var jo kun to? ''Kom Clair'' sagde Ryan, og klappede på hans skød, jeg satte mig på hans skød, og han tog armene rundt om min mave, og havde joy stikket som var rundt om min mave, Justin kiggede undrende på os?

(Justins synsvinkel)

Jeg kiggede på Ryan, og Clair som sad, og puttede sig ind til hans bryst, jeg følte mig... Jaloux? Hvad fanden Justin? Du er sku ikke jaloux, det er bare en pige, men en fucking lækker pige. Ryan kyssede hende på kinden, og hun smilte, de lignede sådan et forelsket kæreste par, jeg blev altså nød til at spørge ''har i noget eller hvad?'' ''Måske'' svarede Clair fraværende, Clair kiggede ud af vinduet, og Ryan kiggede på mig og lavede thumbs up, typisk ham. Men jeg elsker han sku, efter alle de ting, han har gjort for mig. Han har endda betalt min husleje for 3 måneder siden, ellers var jeg røget på gaden. Clair kiggede Ryan i øjnene, og Ryan kiggede Clair i øjnene, de kyssede, og Ryan udviklede det, jeg smed joy stikket og gik ud af døren, ''Justin?'' Jeg hørte Clairs stemme, ''Justin hvad er der?'' ''Jeg gider ikke glo på jer kysse, fordi du er pisse lækker, okay?''

(Clairs synsvinkel)

Justin, var jaloux? Okay, det lignede overhovedet ikke ham, jeg gik ind til Ryan, ''Clair, det går ikke med os!'' - ''jeg er altså forelsket i Caitlin, så det går ikke jeg kysser dig!'' Jeg kiggede ned i jorden, heldige Cait! Jeg nikkede og gik ud i gangen, jeg ville bare gerne hjem nu. ''Clair, vent!'' Det var Justin.. ''Vil du ikke sove hos mig?'' - ''så kunne vi lave biologi?'' ''Jeg ringer lige til min mor'' svarede jeg usikkert, min mor hed Jessie, og min far hed Jim. ''Hej skat'' det var min mors stemme, ''hvad så?'' Svarede hun forpustet, ''har dig og far?'' - ''eoooow, jeg vil ikke vide noget!'' ''Nå, men jeg ville bare høre om jeg kunne sove hos en ven?'' ''Det må du gerne'' ''okay, tak'' sagde jeg og prøvede at lyde glad. ''Hvad så, måtte du?'' Spurgte Justin forventningsfuld, ''ja'' svarede jeg og smilede - tænk at Justin kunne være sød?

''Stil dig op bagpå'', sagde Justin venligt, ''jeg tør ikke Justin'' han mene man godt kunne stå to på er skateboard, ''kom nu Clair, tag om min mave'' jeg stillede mig bagpå, og tog rundt om hans muskelløse mave, og han begyndte at køre..

''Så er vi her, og Clair?'' ''Jaer?'' Spurgte jeg sødt, ''Min mor er hjemme'' der fik jeg ondt i maven? Hans mor? Hvad ville hun ikke tænke, Justin kunne nok godt se på mig jeg var nervøs, ''bare rolig hun er rigtig flink!'' Sagde Justin og smilede, vi gik ind, Justin og jeg tog vores sko af, og Justin tog min hånd, og flettede hans fingre ind i mine. ''Hej mor'' sagde Justin og smilte til hans mor, ''Clair spiser med, og hun sover her nok også'' sagde Justin, ''Hej Clair, hyggeligt at møde dig, jeg hedder Pattie'' sagde Justin mor, jeg smilede. ''Kom Clair'' sagde Justin og tog min hånd, jeg fulgte efter Justin op på hans værelse, ''du er så smuk'' sagde Justin og kiggede mig i øjnene, men.... Justin er en badass? Han er en hård type? Og bruger bare piger, ''Justin?'' ''Ja?'' Sagde han sødt, ''please sig at du ikke bare bruger mig'' sagde jeg og kneb øjnene sammen.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...