You & I| Harry Styles

38234
Den 17 årige Melanie, og hendes veninde Natasja, skal til One Direction koncert D. 16 juni. Og lige pludselig sker der noget uventet, men ender med at blive rigtig godt.��

AA
aa

1. 1⃣

Melanie's synsvinkel

Meeelaaniiee" kaldte min mor inde fra stuen. "Jaaa" svarede jeg. "Du skal til at gå vis du skal nå hjem til Natasja inden koncerten," sagde hun. "Jeg kommer nu" sagde jeg.

Jeg gik ind i stuen, jeg havde skiftet mit tøj til det jeg skulle have på til koncerten. OUTFIT: et par sorte shorts, en crop top med One Direction selfølgelig, og sorte højhælede sko.

Mig og Natasja var lige ankommet til parken, og der var stadig 5 timer til at vi kunne komme ind. 5 Timer senere: vi var endelig kommet ind og vi havde fået de bedste pladser helt nede foran. Da koncert gik i gang begyndte alle og skrige, og masse helt vildt. Jeg blev helt vildt klemt nede foran, så jeg fik det rigtig dårligt, Natasja råbte efter en af vagterne som kom og hev mig over hegnet og bar mig ud i et telt ved siden af scenen, hvor der sad nogle ambulance folk.

Natasja blev ude og se koncerten, jeg havde nok siddet inde i det telt i en time, og jeg havde det faktisk fint men jeg måtte ikke gå ud. Jeg kunne høre at koncerten var færdig, og jeg blev faktisk lidt ked af det. Lige pludselig var der en der lagde sine hænder på mine skuldre, og spurgte "hvordan har du det" jeg vendte mig om og begyndte at skrige, det var Harry Fucking Styles, han havde lige rørt ved mig og spurgt hvordan jeg havde det. Da jeg var færdig med at skrige sagde jeg "jeg har det fint, men nu når du lige har rørt mig og snakket til mig, har jeg lige pludselig fået sommerfugle i maven.

Hvad syntes i, der kommer mere senere.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...