Hogwarts 3 - Serverius' hemmelighed

118501871
Dette er den afsluttende historie om Mathie Serverius og hendes venners oplevelser på Hogwarts.

Det er gruppens sidste og syvende år på den magiske skole og mange ting har ændret sig siden sidst.
En ny lærer er kommet til lærerstaben.
En lærer der har en speciel opgave.
Gruppen står hver især overfor at nye forpligtelser og valg der ikke kun har betydning for dem selv, men også for deres omgivelser.
Som om det ikke var nok bliver Mathie uden selv at vide det en brik i et spil hendes far i flere år har været en del af.
Et spil der indeholder flere mørke hemmeligheder end selv han var klar over.
Noget tyder på at dette år bliver et mørkere kapitel i Mathies liv.

AA
aa

1. 1.Del - Overblik over historiens personer

 

Persongalleri over historiens mest vigtige personer
 
Navn: Mathie Serverius

Alder: 16 år og har fødselsdag Allerhelgensaften.  

Familie:

Mor: Magica (Alffast) Serverius er muggler med et stort talent inden for madlavning så at hun er bager kommer ikke bag på nogen.

Far: Mathias Serverius er fuldblodsmagiker og eftersøgt morder, men ellers kendt som en af de bedste eliksirmestre til dato.

Søskende: Ingen

Anden familie:

Hendes gudfar hedder Echion og er en kentaur, som de fleste kentaur er han med i flok, som han dog er leder af. Han har en søn der er tre år ældre end Mathie, som Mathie omtaler som sin fætter selvom hun har aldrig har set ham. Hendes mor har en større familie, men de bor i et andet land så det er begrænset hvor meget Mathie ser dem eftersom de er muggler.

Kollegiet og årgang: Huffelpuff og på sit 7 år

Kæledyr: En stor tyk skovkat med navnet hr.Fidus.

Andet fakta: Hun er den yngste eliksirmester der nogensinde har været og var den eneste af deltagerne til eliksirkonkurrence der var halvt muggler med et strejf af dæmonblod i sig.

 

 

Navn: Jerry Arthur Findrix

Alder: 17 år, fødselsdag d.4.juni

Familie: Jerrys forældre kommer begge fra to store magiske familier, men det er dog hans fars slægt Findrix der er den ældste og mest kendte troldmandsfamilie. 

Mor: Judy Marie Findrix stammer fra en ambitiøs fuldblodsslægt af hekse, derfor kom det meget bag på hendes familie da hun giftede sig med Harold, men hun holder meget af ham og de kan snart fejre deres sølvbryllup, men først skal hun sørge for at familien Dracuna ikke får fingrene i den øverste post i ministeriet: Minister for magi. Hun vil dog ikke selv have den prestigefyldte post, men Cornelius Fudge er på det seneste begyndt at falde så meget af på den at selv hun kan se at der snart må blive valg og indtil en mere kompetent kandidat udover Hr.Dracuna kommer på banen må hun være hans modstander. 

Far: Harold Urhter Findrix er nok en af de eneste fuldblodstroldmænd i det kontinent, der er landmand. En magisk landmand ganske vidst og det er ikke almindelig dyr eller marker han dyrker med hjælp fra de forskellige fætre og kusiner Jerry har der er fuldt uddannet, men ikke er sikre på om det er den rigtige vej de går. Et par uger efter deres ankomst til gården så er de unge mennesker sikre på at det er i hvert fald ikke det de vil. Harold finder dog utrolig nok også tid til at støtte sin hustru i sin kamp inde i ministeriet og derfor tager han sig også af alt det huslige undtagen maden. 

Søskende:

Han har en tvillingbror med navnet Jim, der går på Durmstrange og har desuden 4 ældre fulduddannet hekse søstre, hvor af den yngste af søstrene er ti år ældre end de er. Dette siger lidt om at de to brødre ses som familiens efternølere. Søstrene hedder (starter med den ældste og slutter af med den yngste): Julia, Lulu, Laura og Joan

Anden familie:

De har en lang række kusiner og fætre, som alle er magikere og går på andre magiske skoler rundt om i verden. Familien ses som en af de få troldmandsfamilier med flest fuldblods-troldmænd og fuldblods-hekse...

Og som en af de mest larmende.

Ministeriet havde i hvert fald sørget for, på den ene eller anden måde, at familien blev flyttet til en by kun med magiker eftersom de ikke altid var lige gode til at holde deres magiske evner skjult for mugglerne.

Kollegiet og årgang: Huffelpuff og ligesom Mathie er han på sit sidste år

Kæledyr: En rotte med navnet Hugo, der har set bedre dage.

Andet fakta: 

Han er kærester med Melissa og har en plan om at tage hende med hjem i en af skoleferierne så hun kan møde hans forældre samt resten af den pukkelrygget familie… hvilket i hans tilfælde ikke kun er en talemåde, da hans oldefar faktisk er pukkelrygget. 

 


Navn: Melissa Dracuna

Alder: 17 år og har fødselsdag inden sommerferiens start.

Familie:

Mor: Isabella Moon Dracuna er fuldblodsmagiker selvom det er fra hendes side af familien, der har været tre tilfælde af udstødelse. Hun er hjemmegående heks og styrer huset med hård hånd, men af den grund kan man lige vove på at undervurdere hende eftersom hun har en finger på hver eneste hemmelig der måtte komme hendes næse forbi. Hun er dog begyndt at få interesser indenfor magikernes mode verden eftersom hendes eneste datter i de seneste år har iklædt sig dyrt tøj designet af muggler og det kan ikke passe at hendes datter skal gå i sådan noget. Man behøver hvis ikke at nævne at Dracuna familien tilhører en af de rigeste troldmandsfamilier. 

Far: Leongard Bleed Dracuna er en stille mand i forhold til sin hustru, men det betyder ikke at han ikke også kan være en farlig mand at komme på tværs af. Han er fuldblodsmagiker nøjartig som sin hustru. Han har en prestigefuld position inde i ministeriet og han sigter selvfølge efter ministerposten. Han ved også hvor farlig en veninde hans datter har fået og nikker bifaldende til dette, selvom det får ham til at skære tænder at Melissa er blevet kærester med en Findrix. 

Søskende:

Hun har to brødre, en storebror og en lille bror. Den ældste af dem på 22 er blevet en dygtig auror og hedder Lukan Dracs. Det eneste oprør han indtil videre har gjort er at ændre sit efternavn til Dracs, hvilket mest skete pga. sin karrierer. Hendes lillebror har dog fået hendes forældre til at få grå hår, selvom han kun er fyldt 7 år har han allerede store drømme om at blive professionel Quiddichtspiller og han trodser ligeledes alle Dracuna familiens idealer om være ganske alvorlige og snobbede, når han kommer spankulerende med mudder helt op til over ørerne med et bredt smil. Melissa har en mistanke om at når han en gang kommer på Hogwarts bliver han nok ikke en slytherin, hvilket lillebroren Arik lige i øjeblikket er temmelig ligeglad med. Hun har også en mistanke om at Lukan stadig holder en hånd over hende og Arik når de udviser lidt for meget trods overfor familiens idealer, selvom han ikke bor hjemme mere. 

Anden familie: 

Hun har et par fætre, hvor af den ene af dem er en fuser, han er dog stadig hendes kusines Aglaia's storebror Elias. Familien Dracuna har en stolt lang tradition af fuldblodsmagikere og derfor er det yderst pinligt for dem når et af familiens medlemmer enten viser sig at være fuser eller har omgang med muggler på den ene eller anden måde. Indtil videre har der dog kun været få tilfælde som hendes fætter, grandtanten eller bare tante, der lærte hende at spille violin. Melissa fortryder aldrig at hun nåede at lære den ældre grantante at kende da hun året efter døde, nok var tanten en fuser, men det gjorde hende bestemt ikke uværdig til at bære titlen Dracuna.  

Kollegiet og årgang: Slytherin sidste år

Kæledyr: En siamser kat med navnet Morgana

Andet fakta: Hun er kærester med Jerry og hun har fået et bedre forhold til sin kusine. Hun frygter dog en lille smule at blive smidt ud af familien Dracuna, da hun trods alt er venner med nogen der har muggler baggrund, men indtil videre er det ikke sket. Hun ved dog ikke at Lukan hendes storebror har en finger med i spillet eftersom han for deres forældre har pointeret at det trods alt er temmelig mægtige og dygtige venner hun har. Det hjælper også at en af dem deler det samme blod som en eftersøgt morder. 

 


Navn: Milla Willieunsen

Alder: 17 år, fødselsdag d.14 februar

Familie:

Mor: Ulla Willieunsen er muggler ligesom sin mand og resten af familien. Hun er bibliotekarchef og hjælper en gang imellem sin mand med hans "Rodebutik". 

Far: John Willieunsen er helt igennem muggler og ejer sin egen lille butik der sælger diverse ting og sager på trods af at han faktisk er uddannet mekaniker. Han valgte at kalde butikken "Rodebutikken," da den sidste ejer af butikken blot havde kaldt den: "Butik." Så eftersom Johns hustru altid omtalte butikken som Rodebutikken, jaeh.. Hvorfor ikke? 

Begge forældre måtte i den grad overbevises om at lade Milla komme på Hogwarts da hun modtog sit brev fra skolen, selvom hun som fem årige gjorde ting intet normal barn ville kunne gøre. Til Millas held var deres genbo en heks, der kunne se hvad der foregik over ved de unge forældre, men det er forresten en helt anden historie. 

Søskende:

Hun er enebarn, derfor har hun lidt svært ved at forstå hvilke kvaler Jerry til tider har med sine søskende, men hvis nogen spørger hende om hun har nogen søskende svarer hun altid, ja og at hun har tre vidunderlige søstre og en bror i det hun ser de andre i gruppen som sine søskende. 

Anden familie: Udover sine bedsteforældre har hun et par kusiner, der alle er muggler og ser lidt Milla som en særling. 

Kollegiet og årgang: Ravencloor 7 år

Kæledyr: En skildpadde med navnet Snap eftersom hendes far er allergisk over for alle andre dyr og hendes mor hader tudser og slanger.

Andet fakta:

Hun er penneven med hr. Corvus som ikke længere arbejde for ministeriet i stedet for har han sin egen forretning, hvor han skal tage sig af sager hvor der er behov for mægling mellem magiske væsner og magiker. Han har ansat Kirel Markov der er blevet fuldt uddannet troldmand med speciale inden for bekæmpelse af magiske væsner, måske en smule ironisk. 

 


Navn: Malu Gandrich

Alder: 17 år og fylder år samme dag som Jerry ergo den 4 juni. De holder faktisk fælles fødselsdag. 

Familie: Begge Malu's forældre døde da hun var 8 år. 

Mor: Gabriella Gandrich var fuldblodsmagiker og den lavest rangerende auror, hun var faktisk næsten kun skrivebordsheks. Hun blev dræbt af et eller andet magisk væsen da hun forsøgte at beskytte sin mand der var med hende. Hun havde nemlig fået til opgave at finde frem til en såret enhjørning og det virkede kun logisk at tage hendes mand med da han havde haft en del at gøre med heste eftersom han var dyrlæge. At det dyr som havde såret enhjørningen stadig ville være i nærheden af det kom bag på heksen. 

Far: Joe Smith Gandrich kom fra en magisk familie, men det vidste sig at han var en fuser så han blev i stedet dyrlæge. Han døde i det han forsøgte at tage hævn for sin hustrus død ved at angribe dyret alene. 

Ligene var for medtaget til at man kunne lægge dem i åbne kister da de skulle begraves. Det er stadig en gåde for de fleste af aurorene hvordan Gabriella Gandrich kunne have fået denne opgave tildelt. 

Søskende: Enebarn, derfor ser hun resten af gruppens medlemmer som en del af sin familie.

Anden familie: Hun bor til forskel fra de andre ved sin moster, som hun har boet ved i flere år indtil mosteren pludselig forsvandt i slutningen af sit tredje år på Hogwarts. Af denne grund boede Malu i en periode hjemme ved Mathie, men det er en anden historie.

Kollegiet og årgang: Griffindoor sidste år

Kæledyr: En skov ugle der bærer navnet Cliodna

Andet fakta: Malu er kærester med Kirel Markov på trods af at de bor så langt væk fra hinanden, har ingen af dem imod at have et langtidsdistanceforhold eftersom Malu gerne vil gøre sin uddannelse færdig uden de store forstyrrelser. _______________________________________________________________________________ Der kan forekomme ændringer i dette kapitel, men jeg synes det var herligt at skrive om dem og deres familie:) 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...