Harry & Josephine

116180
Her er historien om Harry og Josephine.
Josephine er en dansk pige, der mødte den kendte Harry Styles og tilbragte to måneder med ham i Danmark, da han var på ferie der.
Der var en masse gnister mellem dem, men der skete ikke noget.
Hvad sker der nu, Josephine skal læse videre på medicin studiet i London, så så hvad nu når de ikke har haft kontakt i næste to måneder, han lovede han ville hente hende i lufthavnen når hun lander i London, hvad sker der?
Læs historien og find ud af det.

AA
aa

8. Del 7 - Happy Birthday

Den 10. Maj 2017

Det er min fødselsdag i dag, jeg ved ikke om det er fordi jeg har glædet mig til i dag, Harry er ikke hjemme, fordi hans album udkommer om to dage.
Så her sidder jeg altså 22 år gammel, gravid, kæreste til en af verdens mest kendte sangere, alene.

Mine forældre tog hjem igen, efter en længere samtale.

Harry rejste til LA den 5. maj, han er først hjemme igen den 22. maj, han tilbød selvfølgelig at jeg kunne tage med, men jeg skal arbejde også er det heller ikke godt at flyve når man er gravid, nok især på en lang rejse til vestkysten af USA.
Jeg synes det er hårdt at han er væk så længe, især når det hele er så nyt for mig, jeg har ikke rigtig en omgangskreds udover Harrys omgangskreds, udover det er det at bo sammen med en anden, starte et liv sammen når man er så unge som vi jo er, at skabe en tryg base for vores kommende barn, er svært når jeg er alene så meget af tiden.
Noget helt andet er det at være i et forhold med en, der er så kendt som Harry er og skal have et barn sammen, er pressen, især det at undgå pressen og paparazzier, mest når jeg skal ind og ud af lejligheden, der er da også en masse rygter, fordi der jo er lys tændt i lejligheden, når folk ved at Harry er i LA.

Harry har sagt at det er op til mig selv, om jeg vil fortælle medierne om vores forhold, han er selv meget tilbageholdende med hans privatliv.

Et sted inde i mit hoved, er der en bekymret stemme der runger advarende, at det hele ender galt, den stemme kommer nok fra min opdragelse, min mor har altid været meget klar omkring hendes holdning til kendte, hun sagde at der kun ville komme problemer, når man er i et forhold med en der er kendt.

Jeg må også indrømme at det hele er lidt en ambivalent følelse, man kan også sige at udover det hele er nyt, er der også en masse hormoner der løber rundt i min krop, derfor tager jeg heller ikke nogle store beslutninger lige nu.
Jeg kan mærke at alle mine blandede følelser omkring det hele fylder meget, jeg prøver ikke at påvirke ham, ved ikke at fortælle om alle mine følelser, men jeg ender altid med at bryde sammen, jeg hader den virkning det har på ham, især når der også er så langt imellem os.

Jeg kigger ned på min mobil, Harry ringer... Jeg svarer.
"Hej...", starter jeg samtalen.
"Hey, er du okay?", siger han bekymret.
"Det ved jeg ikke, mit hoved er en stor forvirring, jeg savner dig helt sindssygt meget og ville ønske du var hjemme, det er ikke det samme... Jeg hader at være alene med graviditeten, jeg ved godt du også er der, men det er svært når du er så langt væk i så lang tid, (jeg mærke tårerne presse på) Jeg føler mig så alene i det hele",
min lillesøster kommer i aften, fordi hun skal kigge på universiteter i London.
"Jeg hader også at du skal være alene med det meste, men når jeg kommer hjem er jeg hjemme indtil du har født, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, men Rose kommer i aften eller her om lidt jo... Jeg bliver nødt til at gå nu, jeg elsker dig"
"Jeg elsker dig"

Næsten i samme sekund som jeg lægger på, ringer det på... Det må være Rose.

______________________________

Det er så dejligt at have Rose her, men jeg har det virkelig dårligt, jeg ved ikke om det er graviditeten eller noget andet der er galt.
"Phine, du bløder meget, er du okay?... Jeg ringer 999"
​Efter det kan jeg ikke huske noget, jeg har kun nogle slørede billeder af hvad der skete.

Jeg vågner og kigger op i et kridt hvidt loft, nok hospitalets loft, jeg har ingen ide om hvad der er sket.
Der kommer en læge ind.
"Hej Josephine, du gav os noget af et chok der... Du har ikke mistet dit barn, det trives rigtig godt derinde, men der var et problem med dit hjerte, din pulsåre var revnet, så du mistede en masse blod, vi gik ind og lappede hullet, så du skal holde dig i ro de næste par uger, så din pulsåre kan komme sig helt og din krop ligeså stille kan komme sig over dit store blodtab... Din søster venter ude i venteværelset, hun må komme ind så snart jeg er gået igen, er der andre vi skal kontakte... Måske faren?"
"Ja tak, min kæreste Harry..."
"Harry hvad?"
"Harry Styles..."
"Øhm er du sikker på det passer..."

(Samtalen er på dansk.)

Inden jeg kan nå at svare er han gået ud igen og Rose kommer ind.
"Har du fået fat i Harry?"
"Jeg har prøvet utallige gange, men jeg tror ikke det går igennem, måske er hans mobil et andet sted end han er"; siger hun og prøver at berolige mig.
"Giv mig lige min mobil, jeg kan tracke ham...", hun skynder sig at give mig min mobil.
Jeg går ind og tracker ham på `find min iPhone´, han kommer hurtigt frem, og jeg trykker så hans iPhone laver en lyd... Fem sekunder efter jeg har trykket ringer han op.

(Samtalen er igen på engelsk.)

"Hey babe, hvad er der sket? Er du okay"
"...", jeg giver mobilen til Rose, hun tager den og går ud af rummet for at snakke med ham.

 

____________________________________________________________________________________________________

Her er et nyt kapitel, enjoy

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...