FemaleFaroe IslandsMember since 10 Jul 12Age 22Last online 4 years ago

 • 4charlue
  8 years agoReply
  Den var virkelig god og uhyggelig. Jeg kan godt lide hvordan du beskriver omgivelserne uden at det bliver kedeligt, hvilket virkelig fangede mig, og som er noget de fleste på movellas ikke kan finde ud af. Kommer der kun til at være dette ene kapittel, eller kommer der flere? - Super arbejde, like herfra.
  Halloween
  Halloween
  2233
  56
  53
  Emilee og Gabriel er som enhver anden teenager ude at rasle på Halloween, men det, der skulle være en (u)hyggelig kærestetur, bliver til deres mareridt, da de træder ind i Montgomeryhuset.
 • 4charlue
  8 years agoReply
  Prologen er virkelig godt skrevet og fangende, og dine kapitler er sådan ok længde, ikke for lange og ikke for korte, hvilket jeg virkelig godt kan lide, fordi at de bliver let langdrevne og besværlige at læse om de er for lange. Ser helt sikkert frem til at læse mere.
  Jeg tænker at siden titlen er "Halloweenfesten", kommer hele din movella så at handle om denne ene aften, og denne ene halloweenfest?
  - Stort like herfra.
  Halloweenfesten
  Halloweenfesten
  3845
  41
  100
  Udklædninger, fis og ballade, slik og fester. Det er det alle forbinder med Halloween. Det ingen ved er, at denne nat også er en stor fest for andre end mennesker. Det er den nat, hvor de rigtige vampyrer,...
  Psiphph
  8 years ago
  Mange mange tak! :D
  Synes også at de har en fin længde... men der kommer nok til at være nogle der bliver lidt længere også. :3
  Nej, den komme til at handle om den ene nat (tror jeg), men der kommer ikke mere med den fest. :3 Hun kommer til en anden fest. :3
  Jeg har overvejet at omdøbe den til 'Allehelgensaften' eller sådan noget.... :3
  Endnu engang tak. :D
 • 4charlue
  8 years agoReply
  Jeg er helt målløs, og ved seriøst ikke hvad jeg skal sige. Den er virkelig sørgelig og på en eller anden måde motiverende, og jeg kan virkelig godt lide hvordan du skriver alt meget detaljeret, men uden at historien bliver langdrevet, det er noget langt de fleste på denne hjemmeside bare ikke kan finde ud af. Kæmpe like herfra.
  Wings - Et one-shot
  Wings - Et one-sho...
  2179
  66
  50
  "Mama told me not to waste my life, she said spread your wings my little butterfly" Skrevet med inspiration fra sangen "Wings" af Little Mix. (Det smukke cover er lavet af Belz :) )
 • 4charlue
  8 years agoReply
  Undskyld for den forsinkede kommentar..
  Din historie er virkelig god. Jeg havde konstant gåsehud og jeg har ingen kritik overhovedet. Jeg kan virkelig godt lide at dine kapitler ikke er for lange, du formåder at skrive dine kapitler perfekt længe, og lige detaljeret nok til at teksten ikke bliver langdrevet og kedelig. Meget flot!
  Love of a psycho
  Love of a psycho
  3574
  43
  97
  Kan man elske nogle så meget, at man kan blive syg i hovedet af det? Besat, og ligeglad med alt andet? Det gjorde Jason, Maias ekskæreste, da hun ikke længere ville have ham. Sindsyge-hospitalet holdt...
  Isabell Elena
  8 years ago
  Årh, mange tak! Jeg sidder helt og smiler nu!
  Det er fantastisk dejligt at få sådan en kommentar! :D
  Endnu engang tusind tak!
 • 4charlue
  8 years agoReply
  One Direction movellaer er ikke lige min stil, men jeg kunne virkelig godt lide din, både fordi at den er godt skrevet og fordi at det ikke er den typiske "pige møder dreng fra One Direction, de holder forholdet hemmeligt hvilket skaber et par cliché forholdsproblemer eller noget lignende", hvilke jeg har læst lidt for mange af på her efter hånden. Kommer helt sikkert til at følge med i denne, keep it up.
  Just a Game. (1D) 13+
  Just a Game. (1D)...
  3124
  46
  19
  Kærlighed er et spil. Det er det i hvert fald for Reese, da hun bliver tilbudt en million dollers, for at få to af drengene fra One Direction til, at forelske sig i hende. Hun har desperat brug for pengene,...
Loading ...