FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 22Last online 6 months ago

20 year old writer!
Find me on fanfiction.net
https://www.fanfiction.net/~alwayselisabethian

 • AlwaysElisabethian
  1 Like
  Puha, sikke en følelse jeg har i maven nu.
  Jeg er ekstremt imponeret over hvor tæt du får mig til at føle mig med karaktererne, på trods af det er en forholdsvis kort historie.
  Super relevant emne, og med den helt rigtige morale, ekstremt velskrevet, gennemarbejdet og bare generelt rigtig rigtig god. Godt gået!
  mit navn er anna
  mit navn er anna
  1079
  9
  25
  en young-adult novelle jeg skrev på brønderslev forfatterskole, der er som mit hjertebarn. / valgmulighed 1: hvordan din identitet kan blive ødelagt på godt og ondt
  Christina M.
  2 years ago
  Er jeg virkelig glad for. Mange tak <3
 • AlwaysElisabethian

  mumbled "Singer of the Heart"

  Jeg har ikke været på Movellas i lang tid, men nu reuploader jeg min Vampire Diaries fan fiction (AU - another universe) "Singer of the Heart". Jeg kommer til at opdatere en gang om ugen, måske mere end det, da det er den jeg deltager i NaNoWriMo 2017 med :)
 • AlwaysElisabethian
  Jeg har da aldrig skulle sætte min tekst in på hjemmesiden? Man opdaterer bare sit wordcount (altså ved at skrive tallet).
  Er oppe på 2000 ord :D hvis folk mangler inspiration er der også crawls - ex: http://nanowrimo.org/forums/word-wars-pr..
  Subangi
  3 years ago
  Ikke altid - nogle gange kan jeg skrive en kommentar midt inde i det hele, som jeg ikke føler, der skal med xD (bruger ikke altid kommentarfunktionen)
  Maria Louise Persdatter
  Ejjj. Er ellers en stor fan af kommentarfunktionen, haha. Hvis jeg læser noget igennem, der er noget lort, magter jeg ofte ik at deale med det og skrive, hvad der er i vejen med stykket, og så står det bare markeret med gult. :p
  Subangi
  3 years ago
  Jeg vil bare helst bruge kommentarfunktionen til andres kommentarer, men når jeg selv skriver kommentarer skal det helst være direkte i teksten - ellers overser jeg det ofte XD
 • AlwaysElisabethian
  Skal den være på dansk? For jeg har ret mange liggende, men de er alle på engelsk.
  Rebecca Guacan
  4 years ago
  Det må du i princippet gerne, men konkurrencen kommer også til at ligge på den engelske side, så måske det ville være bedre der :-)
  AlwaysElisabethian
  Jeg har bare haft sindssygt mange problemer med at komme på den engelske movellas. Den sender mig til den danske med det samme.
  Thilde N
  4 years ago
  Virker det ikke, når du bare ændrer sprog nederst på siden?
Loading ...