FemaleDenmarkMember since 10 Aug 11Age 22Last online 1 years ago

Går på efterskole lige for tiden. Elsker det. Har nok ikke så meget tid til at skrive, men vil prøve på det, for det er virkelig noget, jeg elsker! Desuden er jeg stor fan af den berømte Justin Bieber. Og efter alle de noveller, jeg har skrevet om ham, føler jeg, at jeg kender ham.. haha, men det gør jeg jo ikke... Mit billede er et billede af ham, som jeg selv tog til koncerten i Parken!

 • Ekkoet i opgangen
  Ekkoet i opgangen
  300
  2
  9
  by AM
 • Believe ~ Justin Bieber
  Believe ~ Justin...
  2258
  23
  14
  by AM
 • Mistleoe 2; Forever yours - JDB
  Mistleoe 2; Foreve...
  11.2k
  100
  264
  by AM
 • Forladt
  Forladt
  1443
  5
  1
  by AM
 • AM

  mumbled "Fortsår det ikke"

  6 years agoReply
  Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor folk skriver en historie med en kendt, hvis den kendte så ikke er kendt i historien? Er det bare så der er flere, der vil læse den, fordi en af hovedpersonerne er kendte i virkeligheden?
  Selv nyder jeg at skrive om Justin Bieber, fordi, ja, jeg er helt vild med ham. Men jeg ville aldrig kunne forestille mig at skrive en historie om ham, hvor han ikke var kendt, og måske havde en helt anden personlighed. Så synes jeg, at man ligeså godt kan give karakteren et andet navn. Bare min mening... :-)
  Flora A.
  6 years ago
  Fordi man vil ændre på ham, ligsom at han går i High School det kan han jo ikke når han er kendt! ;) x
 • AM

  mumbled "Radio"

  6 years agoReply
  Ligger i min seng, lige vågnet. Haft den bedste drøm, var til Justin Bieber koncert, stod allerforrest. Vågnede fordi, jeg skulle tisse. Men det er ikke det, der er pointen i det her. Min mor skruer så på for radioen, og den allerbedste Bieber bliver spillet! <3
 • AM
  7 years agoReply
  I må virkelig undskylde, at jeg ikke har skrevet i enormt lang tid - og der kommer til at gå enormt lang tid inden næste kapitel.. Jeg har så dårlig samvittighed. Men et nyt skoleår er startet her på min efterskole, jeg bruger næsten ingen tid foran computeren, jeg laver næsten noget hele tiden. Og når jeg endelig har min computer tændt, har jeg enten time eller lektielæsningen, hvor jeg laver lektier. Jeg er virkelig ked af det, håber I kan tilgive mig!
  Mistleoe 2; Forever yours - JDB
  Mistleoe 2; Foreve...
  11.2k
  100
  264
  Crystal Brighton har startet sin egen karriere. Hun har indspillet et coveralbum, som udkom den dag hun fødte sin lille pige, Alice Kate Brighton. Hun skal til at starte på hendes første tourné rundt i...
  AM
  7 years ago
  Plus, jeg har ikke været hjemme i en weekend endnu, hvor jeg bare har kunne slappe af, og nyde at skrive.. Desværre.. 5 weekender i streg, 6 uger uden at være hjemme - det giver ikke særlig meget fritid! Men det er fedt!
 • AM
  7 years agoReply
  Endelig. Jeg har ventet så længe på at skrive en kommentar, men Tyrkiet har forbudt mig det.. Jeg ville bare fortælle dig, hvor godt jeg synes du skriver! Det er helt utrolig, hvor fanget man bliver af historien! Jeg brugte en hel aften på at læse din novelle, mens jeg var i Tyrkiet - og jeg har ikke fortrudt det! Det var helt fantastisk, du må love mig at skrive en hel masse mere!
  Las Vegas Showgirl - One Direction
  Las Vegas Showgirl...
  132.9k
  1169
  842
  Sekstenårige Liberty lever det liv alle ordinære mennesker finder så fjernt, men som de ved eksisterer: hun er showgirl i djævlenes by Las Vegas, stedet hvor løfter bliver brudt og penge bliver brugt....
  Ida Emilie
  7 years ago
  Wow, tusind tak Cill! Det betyder vildt meget, specielt når det kommer fra dig!:)
  Fathiya: SHIT Jeg har jo travlt lige pludselig O_O :)
  AM
  7 years ago
  Øv, men så må du bare lave nogle flere noveller, hvor der er massere kapitler i ;-)
  Angelsss_
  7 years ago
  Ida Emilie: Du er ikke den eneste! :)
Loading ...