FemaleDenmarkMember since 15 Feb 12Age 23Last online 1 years ago

Student 2016. Jeg har derfor ret travlt for tiden. Men jeg er dog stadig i gang med at udarbejde Forchiamente Academy. Den skulle gerne blive klar inden jeg flytter til USA.

 • Amalie Bergmann Nielsen
  Super god! Du skriver rigtig godt og har et godt indhold til historien. :) Håber der kommer mere!
  The magic of music
  The magic of music
  2334
  9
  16
  Den 16-årige usociale men dog talentfulde Cathia har været hadet af hendes forældre siden fødslen. I håb om at hendes musik en dag vil gøre dem stolte, har hun kastet alt fra sig, og spiller fra morgen...
  WordOfYume
  9 years ago
  Ihh tusind tak :D
  klki
  9 years ago
  Jeg vil da klart læse videre - jeg skal bare lige have tid til det. XD
 • Amalie Bergmann Nielsen
  Stay tuned. Næste kapitel kommer i morgen. :)
  Monsters of the Immortals - Academy of Secrets (Forventes færdig: maj 2015)
  Monsters of the...
  1697
  6
  20
  Den 16-årige Ayeesha Brightwood Corvinus lever (næsten) et normalt liv i en verden, hvor menneskene ikke kender til de overnaturlige væseners eksistens, da vampyren, Victor Corvinus, erklærer krig mod...
 • Amalie Bergmann Nielsen

  mumbled "Fallen Shadow - Romanerne"

  Well, her er de så:
  Dark Hybrid Rising (del 1), Hybrid Heartbeats (del 2), The Awakening From Temptonia (del 3), The Rebirth (del 4), Bloody Revenge (del 5), Screaming Death (del 6), The Sacrifice (del 7), Evil Shall With Evil Be Expelled (del 8).
 • Amalie Bergmann Nielsen

  mumbled "Fallen Shadow - Del 1! "

  Okay, først vil jeg lige informere - Fallen Shadow er ikke en novelle, men en roman. Der er planlagt 8 romaner ialt i serien. Jeg vil publicere første kapitel her til marts. Dato er endnu ikke fastslået. Jeg håber selvfølgelig at serien vil få nogle læsere. Fallen Shadow har også en side på facebook. Søg på navnet, og så er jeg sikker på at i nok skal finde den. Opdateringer følger. I det næste opslag kan i se listen over de 8 romaner. - A. Bergmann.
  Mils
  8 years ago
  kommer der snart mere på Fallen shadow?
Loading ...