FemaleDenmarkMember since 15 Jul 14Age 24Last online 2 years ago

"What doesn't kill you, makes you stronger."

 • Amalie J.

  mumbled "Det er et afsluttet kapitel! ❤️"

  3 years agoReply
  1 Like
  På afsnittet for stråleterapi på Rigshospitalet var der i tirsdags på det apparat, som jeg har fået min behandling på, dækket op med flag - for jeg skulle nemlig have min allersidste strålebehandling.

  Nu er det torsdag, det er 2 dage siden, at jeg blev afsluttet på hospitalet og jeg sidder her og prøver at forstå, at jeg er kommet ud på den anden side og kommet ud i "friheden", jeg er både glad, lettet og RASK!

  Det har været et halvt årligt langt projekt, så nu synes jeg, at det er helt ok at fejrer disse dage, i den anledning om, at jeg er kræftfri <3
  Thilde N
  3 years ago
  Jubi!!! :D
  Amalie J.
  3 years ago
  1 Like
  Jeg er forresten også glad for at læse, at din behandling går fremad og undersøgelserne viser fremskridt! :D det er lidt noget tid siden du skrev den mumble, men stadig! xD
  Thilde N
  3 years ago
  Mange tak :D Det er fedt, at du er blevet færdig, så det må du bestemt fejre!
 • Amalie J.

  mumbled "Jeg er begejstret!"

  3 years agoReply
  4 Likes
  Én af de ting, som jeg er allermest begejstret for, det er at jeg snart er rask! Jeg er færdig med kemo, mit hår vokser, selv mine øjenbryn er ved at vende tilbage. <3 Jeg mangler 6 strålebehandlingen tilbage, og så er jeg officielt færdig!
  Her er lige et råd fra mig: Lige meget hvor træls dit hår kan være, så værdsat det! Værdsæt, værdsæt, værdsæt!
  Når man ikke har prøvet at miste det, så er det svært at se, hvor meget ens hår faktisk betyder for en. Men jeg kan love jer, at man savner det, når man ikke har noget <3  En anden ting, som jeg er utrolig begejstret for, så er det 13 Reasons Why. Måske mange af jer kender den serie og har set den? Jeg føler den er blevet ret populær i hvert fald! In fact så har dem bag "13 Reasons Why" lige offentliggjort, at der vil komme en sæson 2! Hvor spændende er det lige?!  Jeg håber, at I alle har haft en forrygende weekend!
  Thilde N
  3 years ago
  1 Like
  Hvor er det fedt, at du snart er færdig :D
  Er helt enig, jeg mistede også næsten alt mit hår sidste gang, jeg var i behandling, og jeg savnede det virkelig :( Du må skynde dig at få noget nyt <3

  Omg, er det rigtigt, kommer der en sæson to???!! :O Fedeste nyhed!! Kan allerede slet ikke vente :p
  Håber også, at du har haft en god weekend, og at du hurtigt får klaret de sidste strålebehandlinger, så du kan være helt rask igen <3
  Simsie
  3 years ago
  1 Like
  Sender alt det støtte du kan få, selvom jeg ikke kender dig er jeg så stolt af du kun har 6 strålebehandlinger tilbage! <3 Har selv mistet en veninde til kræft, og hun var ligeså smuk uden hår som med, så det gætter jeg på du også er.
  Så dette post helt tilfældigt, og jeg tlnkte at jeg bare måtte fortælle dig hvor sej du er!

  P.S. 13 Reasons Why er en mega god serie, kan ikek vente på sæson 2! :D
  Stranger Guy
  3 years ago
  1 Like
  Hvor dejligt for dig <3 Det gøre mig glad at høre du kun har 6 strålebehandlinger tilbage :D

  Glæder mig som et lille barn til 13 Reasons Why sæson 2. Man vil jo genre vide hvad der sker med alle sammen :D
 • Amalie J.

  mumbled "Endelig!"

  3 years agoReply
  1 Like
  Jeg synes, at jeg igen skylder jer lidt en update på hele min situation igen! :) Men jeg kommer med endnu en god nyhed!
  For endelig er jeg kommet til den dag, hvor jeg officielt er færdig med kemo! Det har taget omkring 4 måneder, men nu er jeg her endelig! Wuhu!
  Jeg mangler stadig lige 2 måneder hvor jeg er i strålebehandling, før jeg kan give mig titlen som rask, men det er næsten befriende, at målet er så tæt på! :D
  Thilde N
  3 years ago
  2 Likes
  Fedt (hvis man kan sige det) :D Vi må alle sammen glæde os, til du er helt færdig med din strålebehandling og kan være helt rask igen!
  Marzia H.
  3 years ago
  <33 det gør mig virkelig glad
 • Amalie J.

  mumbled "Hvordan har I det med tatoveringer?"

  3 years agoReply
  1 Like
  For mig kommer det ikke rigtig som en overraskelse, at jeg muligvis ville ende med en tatovering en dag, for jeg har altid kunne lide tatoveringer - men jeg har aldrig vidst hvad jeg ville have. For selvom jeg godt kan lide tatoveringer, så ville jeg aldrig bare få én, blot for at få en - altså den skulle have en betyhave for mig!
  Her på det seneste har jeg dog tænkt over, at det kunne være en klassisk cancer sløjfe, hvor der eventuelt kunne stå "fighter" eller noget i den stil inde i den! Ikke for at huske mig selv på en af de hårdeste perioder i mit liv, men for at huske mig på, at jeg faktisk kæmpede mig igennem det og kom sikkert ud på den anden side!

  Men hvordan har I det med tatoveringer? :)
  Historietøsen
  3 years ago
  1 Like
  Jeg fik fordoblet mit antal i januar, så jeg nu er oppe på fire ;-) Og ja, det er vigtigt, at de betyder noget og eventuelt vil kunne gemmes væk, så man ikke går hen og bliver træt af dem eller får problemer på grund af dem. Der er ekstremt mange holdninger til tattoveringer, men så længe man bare selv har det fint med dem, og de ikke resulterer i allergisk reaktion (undgå fx rød, gul og hvid farve) - så go for it! ;-) Kan sige så meget, at min far var decideret skuffet over mig, da jeg fik den første. Det gjorde ondt - hvilket måske gjorde det så meget sjovere, da han pludselig skiftede mening og fik sin egen første her i januar ;-) Ha ha!
  Amalie J.
  3 years ago
  1 Like
  Haha! Jeg er ikke bange for nåle mere, for jeg er blevet stukket så mange gange nu xD
  Det eneste jeg er bange for er smerten, og om jeg kan holde den ud xD

  Og det er komisk at din far skiftede mening, @[Tranborg]! Han må have set noget flot i det alligevel! ;) Mine forældre har faktisk aldrig været imod tatoveringer, de siger dog det samme som dig, altså at det er vigtigt at tænke over hvor den bliver placeret, så den eventuelt kan blive gemt væk! :)
  Historietøsen
  3 years ago
  1 Like
  Fnis, det er ret sjovt ;-)
  Hmm jeg var også bange for nåle engang. Rigtig bange faktisk. Det har jeg overvundet siden (så længe jeg ikke kigger direkte på det - kan heller ikke tåle at se på blodprøver, men kan leve med, at de bliver taget, bare jeg ikke tænker på det samtidig). Men selve smerten ... det er ligesom en sløv kniv, der bliver trukket hen over området, men det er lidt underligt, for jeg husker min første tattovering som meget smertefuld. De andre ikke så meget. Det var mere svie bagefter og så efter nogle dage den helt ulidelige kløen, der gik mig på! ;-) Smerte er selvfølgelig relativt, og jeg har oplevet noget meget mere smertefuldt siden, så måske føltes de sidste to ikke så slemme, fordi de sammenlignet med det andet ikke var af betydning? Ved det ikke, men lad det ikke være smerten, som skræmmer dig fra at få én og heller ikke nålen. Du kan eventuelt starte med en lille tattovering. På den måde er det hurtigt overstået, og du vil vide, hvad du går ind til, hvis du beslutter dig for at gå "all in".
 • Amalie J.

  mumbled "Jeg er her endnu!"

  3 years agoReply
  7 Likes
  Jeg synes, at I fortjente nogle gode nyheder fra mig af!

  Jeg har fået at vide, at alle kræftceller er slået ihjel med den behandling, som jeg har fået! Jeg kan ikke plante mig selv titlen som "rask" endnu, men alt er ikke så uoverskueligt mere og jeg kan begynde at se enden på mit forløb <3

  Jeg er færdig med resten af kemobehandlingerne næste måned og så starter jeg på strålebehandling.

  Jeg glæder mig åndssvagt meget til, at mit hår vokser ud igen og jeg kan lave en sideskilning <3 xD
  Spørgsmålstegnet
  1 Like
  Ej hvor fantastisk! Er glad på dine vegne!
  Marzia H.
  3 years ago
  1 Like
  Awh, hvor gør det mig glad at høre! <33 Yess, og så må du endelig dele selfies! <33
  L. K. Hartwig
  3 years ago
  1 Like
  Hvor er det skønt at få at vide! :D Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen; du er simpelhen så sej, at du har kæmpet sådan :)
Loading ...