FemaleDenmarkMember since 4 Sep 13Age 20Last online 3 months ago

Yo! - Mit navn er Amalie, jeg er stor Belieber (Siden 2010) - Jeg elsker at skrive.

Twitter: @AmalieKristen & @KidrauhlPackage
KiK: AmalieKristen

#MuchLove

#Swag!

// - #AlwaysKidrauhl

 • ⚜ Amalie Kristen ⚜
  sidste gang jeg læste denne historie var jeg til fødselsdag hos min fætter og det er nok 4 år siden. Og jeg husker stadig at dette er min ynglings historie ud af alle jeg har læst på movellas. Så fantastisk og den er 7 år gammel. Totalt mind blown! Elsker den!
  5102 værdifulde ord - Justin Bieber
  5102 værdifulde...
  5609
  48
  101
  Justin har Gabriella, Gabriella har Justin. Et lykkeligt par der elsker hinanden til månen og tilbage. Men en dag går Justins verden fra hinanden. Et brunt brev kommer med posten og det er ikke fra hvem...

 • ⚜ Amalie Kristen ⚜
  Jeg er kun lige nået til kapitel 8, men det holder mig ikke fra at kunne rose jer for jeres fantastiske skriveværk! Den er super godt skrevet! Og tanken om at det også er en sand historie gør mig endnu mere vild efter at læse mere og mere :)
  Men sig mig, er det opdigtet på den, (jeg ved at navnene ikke er de samme som de personer i virkekligheden) - men jeg mener mere sådan... Er der nogle situationer der er opdigtet lidt på? :)
  Miracoli - En sand historie
  Miracoli - En sand...
  188.5k
  301
  717
  Tobias Spang er 15 år og går i 8. klasse. Han føler sig ikke just tilpas i et teenageliv, hvor alt handler om sex og popularitet, men da en gammel barndomsven overflyttes til hans parallelklasse ændrer...
 • ⚜ Amalie Kristen ⚜

  mumbled "Historier som ikke er fanfics"

  Jeg ligger mest vægt på fanfics på movellas. - Men jeg har også udgivet nogle historier eller digte som ikke omhandler kendte, og det skal bare lige siges at det er skolearbejde. Det er tekster jeg har skrevet i skolen og jeg vil ikke have at de skal ''gå til spilde'' så derfor smider jeg dem herind :)
Loading ...