FemaleDenmarkMember since 18 Apr 12Age 22Last online 1 days ago

"This creature feels so deep, loves with all its heart and don't forgive nor trust easily..."

UDGIVET:
- TALENTANTOLOGI 2015 (Novelle- og digtsamling)
- Jeg tror, jeg har dræbt nogen (Lydbog)
- Uden Dig (Lydbog)

SKRIVER NU:
- Lykken bærer blå læderjakke

UPCOMING:
- Mind Enclosed: Body is a home, a prison and a grave

REDIGERER NU:
-

PÅ PAUSE:
- There is a Human
- Smerte: The Hollows-fanfiction

 • Forfatter Amanda Juhl

  mumbled "SOS: Nyt kapitel!"

  Så er der et nyt kapitel oppe! :D
  [IGANGVÆRENDE] SOS(1): Du slipper...|| Vundet 2. pladsen i 'Skriv om fremtidens trusler'-konkurrencen. || Første bog af SOS-serien: Med en verden hærget af de rådne, er det svært at klare...
 • Forfatter Amanda Juhl

  mumbled "Dag 21: Novel Dedication"


  Okay. Jeg ved virkelig ikke, hvem jeg skal dedikere min historie til endnu, men jeg skal da gerne sige, hvem der har været en stor hjælp gennem min skrivetid.

  Den første er Skriverejsen og Lene Dybdahl. Det har været en stor hjælp til idéudvikling, og jeg har ENDELIG lært at lave mindmaps! Og jeg har fundet så mange flere handlingstråde end jeg egentlig havde i forvejen. Det hjælper mig virkelig at have en slags “rettesnor” at gå efter, når jeg skriver. Så jeg kan gøre tingene trin for trin.

  Næste er NaNoWriMo-gruppen på Facebook. Den har været en stor hjælp til at udvikle min grundidé samt finde ud af hvorfor Helena havde været i fængse samt hvordan hun skal udvikle sig gennem historien.

  Sidste er mine skrivevenner fra henholdsvist Forfattersprinterne, Camp NaNo og min Skype-ven K. De er bare altid der, når man har brug for dem, og er altid klar til at hjælpe med at løse plotmæssige (OG personlige) problemer.

  #nanowrimo #nanowrimo2019 #2019 #dag21 #noveldedication #nano #nanoprep #nanopreptime #facebook #lenedybdahl #skriverejsen #forfattersprinterne #CampNaNo #Skype #K
 • Forfatter Amanda Juhl

  mumbled "Dag 19: Cast a supporting character"


  Den er egentlig forholdsvist nem. Det bliver Helenas bedste veninde, Cathrine. Hun er en fin lille blondine. Hun har tidligere haft langt hår, men har for nylig fået det klippet til skulderlængde. Hun har blå øjne og en forholdsvist curvy figur, ligesom Helena selv.
  De har været bedste veninder det meste af deres voksenliv, og selvom Cathrine ikke helt forstår, hvorfor Helena gjorde som hun gjorde, for så at ende i fængsel, så elsker hun sin veninde som en søster.


  En anden karakter er en folkeskoleveninde af Helena: Mallory Evans. Hun er kommet ud af skabet som primært til kvinder, mens Helena var i fængsel, så det ved Helena ikke, endnu. I folkeskolen var Mallory meget forelsket i Helena, men sagde det aldrig. Dog har de kysset, når de har været fulde, men Helena har altid ladet som om, at hun ikke kunne huske det.
  Nu arbejder Mallory som direktør af et semi-stort forlag. Hun elsker at bestemme over andre.

  #Cathrine #helena #nanowrimo #nanowrimo2019 #2019 #nano #nanoprep #nanopreptime #dag19 #castasupportingcharacter #mallory #malloryevans
 • Forfatter Amanda Juhl

  mumbled "Dag 18: Cast your villain"

  Hmmm… nu har jeg ikke umiddelbart en skurk på den måde i min historie. Skurken i min historie er primært hovedpersonen Helena selv. Men jeg har to andre onde karakterer i min historie, som kommer til at blive et problem gennem historien.


  Den ene kalder jeg indtil videre bare ‘ekskæresten’. Det er basically Helenas ekskæreste, som er en fyr, som også har været i fængsel. Helena havde nemlig en bad-boy periode, da hun var yngre. Kort efter hun selv er kommet ud af fængslet, kommer han også ud, og lad os bare sige, at ting går totalt galt.
  Han er som udgangspunkt ikke nogen særlig rar person. Han er sådan et rigtigt muskelbundt med lots and lots of tattoos. Han ser nogenlunde ud som på det her billede jeg fandt på Pinterest.dk.
  Jeg har ikke helt fundet ud af, hvad han skal endnu, men jeg kunne forestille mig, at han kunne finde på at slå sig sammen med Lilith, og få skilt Helena og Willa ad.


  Den anden lidt “onde” karakter er Lilith. Hun er Willas ekskæreste, og totalt besat af Willa. Faktisk har Willa måtte flytte flere gange, fordi Lilith fandt måder at komme ind i hendes lejlighed på. Hun kimer konstant Willa ned, og kan ikke lade hende være. Man kan vidst roligt sige, at hun ikke er kommet over, at Willa slog op med hende.
  Hun er kind of obsessed, men faktisk som udgangspunkt ikke noget dårligt menneske. Hun har bipolar disorder, og har det med at blive lidt besat af folk, hvilket får hende til at holde for meget fast i dem og eventuelt stalke dem også, når de slår op med hende (for det gør de).
  Så hende skal Willa ligesom have gjort sig fri af.

  #dag18 #castyourvillain #nanowrimo #nanowrimo2019 #2019 #nano #nanoprep #nanopreptime #Lilith #Ekskæresten
 • Forfatter Amanda Juhl

  mumbled "Dag 16: Noveling Music"

  1 Like

  Den er nem nok. Lige pt. er jeg ved at skrive et kapitel om det jeg snakkede om på dag 15. Netop at min MC nær kyssede sin lærer, ved et uheld, og at hun var kind of forelsket i hende. Det er et dejligt akavet kapitel, og derfor hører jeg den her Abba-sang, fordi den passer bare så fantastisk godt ind lige her :D

  #abba #whenIkissedtheteacher #mamamia #novelingmusic #helena #lærer #nano #nanoprep #nanopreptime #nanowrimo #nanowrimo2019 #2019 #mindenclosed
  Historietøsen
  1 months ago
  Det er seriøst også en fantastisk sang! Den er også på min playliste pt. ;-)