FemaleDenmarkMember since 20 Oct 12Last online 3 years ago

❝ I write to give myself strength. To be the characters that I'm not. I write to explore all the things I'm afraid of. ❞

Writer since 4. grade|Internet-addict|Oversized sweater-lover|Shopaholic|Nerd|Regular customer of Starbucks|Awkward is da middle name|The Queen of 'em #Hashtags|Vintage Lover|Goody Two-Shoes|Fitness is my thang|Blusher|Call this weirdo Cell or Celly ♥

 • Celina G.

  mumbled "I'M BACK! FINALLY!"

  5 years agoReply
  1 Like
  Gud, hvor føles det mærkeligt at skrive her igen! Jeg gik herfra med en forventning om at vende tilbage, men at det ville tage mig et helt år havde jeg ikke regnet med! Nå, men nu er jeg vendt tilbage til skønne Movellas, og hvor har jeg dog savnet det! Movellas er så hyggelig og lille et fællesskab, jeg føler mig så tilpas her!
  NU TIL DE EGENTLIGE NYHEDER! Jeg er begyndt på en BRAND NEW historie! Det er ikke en fanfiction, MEN MEN MEN, jeg synes alligevel I mine dejlige fellow beliebers skulle gå ind og tjekke den ud! Det er en Boss-Assistant kærligheds historie, og jeg er SÅ stolt af den! Den hedder 'BOSS' og det første kapitel er ude nu - i øvrigt er de næste par kapitler allerede skrevet! Så jeg venter skam bare på at få nogle af jer med, før jeg deler de næste kapitler! Btw, så er den på engelsk :)
  Jeg håber I har savnet mig, for jeg har i hvert fald savnet jer! Og hvis I stadig orker mig, haha, så skal vi nok få det rigtig sjovt sammen med Hannah og Alaric!! (yesyes, det hedder de i BOSS)
  Så tjek min nye historie ud!
  BOSSHaving to move to a far too small house in the suburbs as a result of her aunt Donna's one night of crazy gambling in Vegas, Hannah is desperate to get...


  Hvis I har læst denne måske lidt kedelige mumble, så sig lige hej nedenfor! Og ikke hold tilbage med jeres spørgsmål, hvis I nu skulle have nogen - Jeg bider ikke haha <3
  Og så lige en hilsen til min babe @[Unidentified] - Hey boo :*
  xx, Celina G
  Unidentified
  5 years ago
  Velkommen tilbage boo - vi har savnet dig!!x
  • Mistery Girl •
  Din nye movella lyder rigtig spændende!:) men betyder de så at du ikke skriver dine andre movellas færdigt?? Please ikk sig nej...❤️
 • Celina G.

  mumbled "Jeg er så forvirret."

  7 years agoReply
  Hey peeps. Her kommer en roman, hvor I får en opdatering på, hvad der foregår i mit liv i øjeblikket, for det er lidt hektisk:
  Til at starte med vil jeg sige, at jeg er ked af at måtte skuffe jer. Ja, jeg havde tænkt mig at publicere et nyt kapitel til Love Hurts i sidste uge, og for at være ærlig, har jeg ikke engang skrevet et eneste ord endnu, og jeg er ufattelig ked af det. Men nu kommer grundene til, hvorfor jeg har følt mig så, ja hvad kan man sige, træt og deprimeret? Jeg har i hvert fald bare behov for at dele det med jer:

  1. Jeg har endelig fået et arbejde (yaaay), og jeg starter allerede i morgen. Derfor indskrænkes min fritid selvfølgelig, hvilket vil sige, at jeg ikke vil komme til at have lige så meget tid til at skrive.

  2. Jeg skal starte på Gymnasiet efter sommerferien, og jeg er allerede stresset, I dunno why, men eksamenerne nærmer sig, og jeg er bare helt aaaarh!! På min skole er vi allerede begyndt på eksamensforberedelserne, og det er bare trættende!

  3. Vi skal flytte. Yup, her om små tre uger skal vi flytte, og det er jeg bare overhovedet ikke vant til, eftersom jeg aldrig har flyttet før. Så alt det her med nye møbler (jeg skal få et nyt værelse) og alt det skidt og lort, ja det er også bare trættende.

  4. Okay, dette er vist det vigtigste (PLEASE IKKE HAD MIG, JEG HAR GRUNDE!): Som jeg havde fået sagt til jer før, har jeg aldrig rigtig været den største belieber. Ja, jeg var en stor fan (eftersom min veninde nærmest tvang mig ind i denne fantatsiske fandom til at starte med :D), men udover det elskede jeg bare at læse fanfictions om ham og endnu mere elskede jeg at skrive om ham! Efterhånden har jeg bare ikke lysten til det mere. Jeg er ikke så stor en fan længere - jeg ved ikke om det er, fordi jeg er vokset fra det - og desuden så læser jeg ikke længere fanfictions, hvilket er underligt, for det har jeg gjort i tre hele år, hver evig eneste dag (næsten). Men jeg kan føle, at jeg er blevet mere moden, jeg læser flere bøger fremfor fanfictions - Beautiful Disaster er min yndlings btw - og jeg er efterhånden ikke tilfreds med fanfictions :( At jeg ikke er så stor en JB fan længere gør jo også, at jeg ikke vil skrive om ham så meget som jeg ville før. Jeg vil stadig gerne skrive, men måske bare historier, hvor karaktererne er mine helt egne - hvor jeg også skriver mere professionelt, for nu har jeg skrevet og delt her på Movellas i et halvandet, og det er først nu, at jeg føler, at jeg er en 'tilstrækkelig' god forfatter, lol :D
  Men jeg ved ikke, had jeg skal. Jeg har stærkt overvejet at stoppe, men jeg har ikke kunne få mig selv til at sige det til jer og skuffe jer, for jeg ser hvor meget I elsker specielt Love Hurts, og jeg vil bare gøre den færdig for jeres skyld, men jeg har på den anden side også bare lyst til at slette den og tage en pause fra skrivning. Oh God, jeg er så forvirret. :( Someone out there help me, please.
  Unidentified
  6 years ago
  Trist at se at du er væk - krydser fingre for og håber stærkt på, at du vender tilbage, om ikke andet med dine egne historier istedet for fanfics, for du har nogle seriøse skills når det kommer til at skrive og det ville virkelig være trist at skulle se det gå til spilde.. Jeg håber på at se dig på herinde igen snart!
  Knus Unidentified.
  Celina G.
  6 years ago
  @[Unidentified] Okay det her er bare så surrealistisk! Jeg har ikke besøgt Movellas I Gud ved hvor lang tid, og her sidder jeg en torsdag aften uden rigtig at have noget at lave, eftersom det jo også er påskeferie og jeg ingen planer har lol, og tænker, at jeg lige så godt kan indhente alt det, jeg er gået glip af herinde. Og så ser jeg din søde kommentar, som du har skrevet en dag før?! Tror vi har et eller andet metafysisk bånd mellem os! haha :D Men du er så sød en person - så unik en personlighed - og lige nu kan jeg bare ikke kapere tanken om, at jeg ikke skal læse dine historier, nu hvor jeg ikke logger ind på Movellas længere - så selvfølgelig skal jeg da det! Har lige læst det nye kapitel i 'Met Online' og Gud, hvor har jeg savnet den! Helt fantastisk kapitel som altid, og at det hele nu er afsløret?! Oh my God.
  Jeg tror ikke rigtig jeg vender tilbage til Movellas - udover at jeg naturligvis følger med i dine historier duh. Men jeg vil alligevel holde kontakten med dig så meget som muligt via. disse 'share your story platforms'. Jeg skriver stadig - dog på Wattpad, hvor jeg føler, at jeg har mulighed for at nå ud til et større publikum. Jeg hedder Celina G. - as always lol - og mit igangværende værk hedder 'Stranger'. Hvis du har en Wattpad bruger, vil jeg meget gerne vide det, da jeg virkelig gerne vil dedikere et kapitel til dig! Du ved jo, at du har været en stor inspirationskilde til mig - og stadig er det! Tak for at have vist, at du sgu' - undskyld mit sprog - ikke er ligeglade med dine små fans lol <3 Tusinde tak, you know I love you xx
  Unidentified
  6 years ago
  @[Celina G.] shit, hvor er du sød! Tror også at der er et eller andet bånd der - haha! Gud savner virkelig også at skrive på Met Online og alle de læsere jeg havde, for I var så fucking (undskyld!) søde at det var helt til at blive svimmel af. Er så glad for at høre at du stadig vil læse med - for (uden at sige for meget) kan jeg da godt afslører for dig at jeg arbejder på en ny fanfiction...O.O
  Forstår godt at du gerne vil nå et større publikum og er virkelig glad for at høre at du ikke har lagt skrivningen på hylden!
  Jeg er på Wattpad, hvor Met Online også ligger ude hehe. Dedikerer et kapitel? Til mig? Whaaat? Kan slet ikke lige få det ind i mit lille hoved! Jeg er virkelig rørt over at høre, at jeg har været en inspirationkilde til dig, for det er, ærlig talt, grunden til at jeg overhovedet skriver.
  Og selvfølgelig er jeg ikke ligeglad med mine fans. I har været her for mig helt fra starten af og jeg kan seriøst ikke forestille mig hvor jeg ville være uden jer. I betyder alt for mig!
  Love you too, boo! xx
 • Celina G.

  mumbled "Red ens dag! <3"

  7 years agoReply
  5 Likes
  Hej alle I dejlige mennesker derude, som jeg inderligt håber har haft en fantastisk dag!
  I dag, for blot en time siden, skulle jeg hjem efter at have spist frokost på en café med mine veninder, og jeg gik derfor gennem Hovedbanegården, der i øvrigt var proppet med mennesker.

  Nå, men jeg fortsatte altså hen ad stationen, da jeg pludselig - rent forunderligt efter min mening - hørte lyden af en pung falde til jorden, og da jeg så lod mit blik følge lyden, opdagede jeg, at der ganske vist lå en sort pung på jorden, og damen, der tabte pungen, spurtede nærmest forbi og fortsatte ned ad en rulletrappe, der førte ned til en af perronerne. Så jeg fulgte mit instinkt og samlede hurtigt pungen op, for så at løbe efter damen. Jeg fik fanget hendes opmærksomheden ved rulletrappen, og da jeg så rakte hende pungen lyste hendes ellers så trætte, men dog lige så stressede ansigt op i et enormt smil, og hun stirrede chokeret på mig, før hun tog imod pungen.
  "Tusinde tak!" var det eneste hun kunne få ud ad sine læber, for Gud, hun var sku overrasket, men smilet forlod aldrig hendes læber!
  "Det var da så lidt," svarede jeg forpustet, for så at gengælde hendes smil. Indtil vi var nået ned i perronen med rulletrapperne havde hun rystet chokket af sig, og nu forklarede hun mig, hvor glad jeg havde gjort hende, og jeg kunne kun sige i lige måde.
  Og nu tænker du helt sikkert; hvad i alverden er det, du vil fortælle med denne 'interessante' historie?
  Jo, moralen er bare, at vi aldrig skal glemme at gribe lejligheden, når vi kan gøre andre glade! Hun fortalte mig, at jeg reddede hendes dag, og med de få sætninger og hendes smukke smil havde hun skam også reddet min dag! Så ja, jeg ville bare lige dele det med jer, for at minde jer om, at en venlig gestus, et smil eller det helt tredje er nok til at gøre andre glade!
  Og ja, det er stadig den tid på måneden, så jeg er måske liiidt for følsom, men oh well, jeg ville bare gerne snakke med jer <3
  ronjaW
  7 years ago
  1 Like
  Det lyder rigtig dejligt, det var meget sødt af dig. :)
  Celina G.
  7 years ago
  @[Cece loves 1D] Awh ja, det giver seriøst den dejligste kriblen i maven! <3
  @[R.U. Worum] Nu fik du mig helt til at smile, tusinde tak! <3
  ronjaW
  7 years ago
  Så lidt :)
 • Celina G.

  mumbled "Awkward."

  7 years agoReply
  3 Likes

  Okay - that awkward moment when you have both English and Danish fans and you're like; which language are my mumbles going to be?! But since English is international, we'll just go with that babies no need to be awkward and all with two languages. Right.
  So I was supposed to write and publish a new chapter to Paradise or Hell this weekend but then BAAM that time of the month came and I'm currently dying in pain like I'm dying give me my kit kats I can't do this!!!
  I'm so messed up, gurl, please forgive me, mother nature calls you know, nothing to do, I just can't get myself together to write a proper chapter for you guys, so bear with me and my pain a few more days and I'll give you guys a new chapter!
  *OKAY IF YOU'RE NOT FROM DENMARK, YOU CAN SKIP THIS LOL*
  Med hensyn til Love Hurts, så skal jeg liige få skrevet et nyt kapitel til Paradise or Hell, og så kommer der et nyt kapitel, for Gud hvor jeg glæder mig til at skrive!
  Btw jeg har egentlig kun tænkt mig at skrive 4-5 kapitler til Love Hurts. Men det ser ud som om I virkelig godt kan lide den, så skal jeg fortsæte? HELP ME FOLKS, I'M SO CONFUSED! Og jeg har stadig smerter, vi ses, okay, bye.
  Celina G.
  7 years ago
  2 Likes
  @[phinepigen] Damn gurl, varmpuden var bare det BEDSTE nogensinde, HVORFOR FANDEN HAR JEG IKKE TÆNKT PÅ DET FØR?!
  @[Laura S. ] Awh babe, tusinde tak for støtten! Både med hensyn til Love Hurts, men også de der fandens smerter! :/
  @[Basileos B.] OH MY, JEG SKAL I HVERT FALD IKKE VÆRET GRUNDEN TIL MIN DEJLIGE LÆSERS/BABYS DØD, SÅ NU OVERVEJER JEG KRAFTIGT EN ANDEN DEL TIL LOVE HURTS!!
  phinepigen
  7 years ago
  1 Like
  HaHa varmepuden er månedens bedste ven XD
  Basileos B.
  7 years ago
  OH MY BIEBER!!!! SÅ DU MENER AT JEG ER DEJLIG!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :o
  JK, DET JEG MENTE VAR AT HVIS DU IKKE SKRIVER EN ANDEN DEL SÅ VIL JEG BRÆNDE MIN RØV PÅ KOMFURET!!!!!!!!!!!!!!!!! OG JEG MENER DET!!! NÅR BELIEBERS LOVER NOGET, SÅ SKAL DE FANDME OGSÅ GØRE DET!!!!!!!!
 • Celina G.
  7 years agoReply
  Oh my God, jeg er fuldkommen mundlam. I mit snart 16-års lange liv har jeg været så blind. Tænk engang, at mens jeg levede mit liv - som mange nok ville kalde en dans på røde roser - så har der været mennesker derude, der har måtte leve bag en facade, og jeg har brokket mig over mine 'problemer', som jeg først nu indser har været fuldkommen latterlige. Jeg ved ikk engang, hvordan jeg skal få beskrevet mine følelser til ord, for det ser ud til at være umuligt, eftersom du virkelig har formået at frembringe ubeskrivelige følelser hos mig, men jeg vil bare lige sige, at din historie virkelig har ramt mig lige i hjertet. Det er forfærdeligt, at du måtte gå igennem alt det i så tidlig en alder, men til gengæld har dine oplevelser og erfaringer gjort dig ufattelig stærk, og jeg kan ikke andet sige, end at jeg er stolt af dig! Bare det, at du har kæmpet dig gennem disse tider og oven i købet valgt at dele det med andre, ja det gør dig i hvert fald til min inspiration. Oplever jeg noget slemt vil jeg bestemt huske dit smukke værk og være evig taknemmelig. Tusinde tak, du er fantastisk! Stay strong beautiful <3
  Miss depressed
  Miss depressed
  8671
  225
  168
  Jeg er bange, bange fra at blive dømt og set ned på - men vil du have noget du aldrig har haft, må du gøre noget du aldrig har gjort, og det er det jeg gør. Jeg vil overskride en masse grænser. Det vil...
  Thea HS
  7 years ago
  Wow. Det er virkelig flot af dig at kunne sige sådan. Virkelig. Wow. Men husk aldrig at undervurdere dine egne problemer, aldrig. xo
  Og tusind tak, virkelig. Det gør mig glad der også er unge som dig x
Loading ...