FemaleDenmarkMember since 15 Jul 14Age 20Last online 5 months ago

 • LostLane

  At blive set

  5 months agoReply
  Hejsa. Har I tips til måder at få sine historier ud til folk? Føler at mine historier, når jeg udgiver noget, ikke rigtigt bliver set af nogen? Hvordan kan dette være? Skal man gøre noget specielt for at de kommer på "forsiden" så folk kan se de uden de kender til dig?
  Man skal jo starte et sted hehe
  TrinePigen1
  5 months ago
  Hvis jeg var dig ville jeg reklamere for den forskellige steder. På forskellige platforme. Hvis den eksempelvis omhandler One Direction, ville jeg sende den til One Direction fans og linke til den i fangrupper osv. Og hvis den eksempelvis omhandler biler og fart, ville jeg sende den til store virksomheder så som autobutler.dk/. Måske dette er en strategi for dig, så din historie blive set? Spred budskabet - ellers ved folk jo ikke den er der.
  Damana
  5 months ago
  1 Like
  Jeg tror mere, at LostLane efterspørger, hvordan man kan tiltrække sig opmærksomhed fra andre movellister :) Det kan være ret svært, særligt fordi Movellas slet ikke er så populært, som det engang har været. Det bedste tip er nok stadig at mumble - reklamer for din historie, evt. ved at poste et fængende uddrag og noget flot artwork. Derudover er førstehåndsindtrykket af din movella afgørende for, om folk vælger at læse den. Er dit cover flot? Er dit resume spændende, præcist og korrekturlæst? Dernæst er det nok nemmest at få læsere gennem læs-for-læs-aftaler. :)
 • LostLane
  5 years agoReply
  Kunne godt tænke mig at komme i praktik indenfor journalistik, men hvem skal jeg kontakte? Håber du vil hjælpe :)
  Ps. Kunne godt lide din dagbog :)
  En uge på Ekstra Bladet
  En uge på Ekstra...
  342
  6
  7
  I den her movella vil jeg hver dag i denne uge (uge 40) lægge et kapitel ind om min dag på Ekstra Bladet som praktikant. - Håber I vil følge med!
  LostLane
  5 years ago
  Det var det! Mange tak! Må finde ud af noget har nemlig fået mange nej´er :/ så håber meget på Journalistik denne gang! :) Men Mange tak!
  Little Writer
  5 years ago
  Årh, det er jeg da ked af! Jeg krydser alt jeg kan for, at du finder noget så <3
  Held og lykke!
  LostLane
  5 years ago
  Mange tak! <3
 • LostLane
  5 years agoReply
  Øhh forstår ikke helt... hvordan ved de hvis jeg deltager? :)
  Cultura
  5 years ago
  Du skal deltage med din movella oppe i venstre hjørne på den grønne deltag-i-konkurrencen-knap. Derefter skal du vælge din movella, og så skulle du gerne kunne se den under deltagere (: Håber det hjalp <3
  LostLane
  5 years ago
  Mange tak! :)
 • LostLane
  5 years agoReply
  Synes lige du fortjener et Like, får alt den tid du har brugt på alle disse sangtekster ;) <3
  forskellige sange
  forskellige sange
  1228
  1
  4
  denne movella er tekster på forskellige snage fra kendte kunster både fra danmark og udlandet. håber i ville læse den. Vis i ville have en sang jeg skal skrive her inde så skriv det i kommentaren og hvem...
  Caro14
  5 years ago
  Tak����
  LostLane
  5 years ago
  Så lidt. Synes det er fedt <3
 • LostLane
  5 years agoReply
  Virkelig godt digt! :)
  Utrolig at du kan skrive så godt ;)
  Hej er du min mor?
  Hej er du min mor?
  1353
  15
  5
  3. plads i 'Skriv uhyggeligt' konkurrencen || Valgmulighed nummer to. Sætning nummer et: "Du er alene hjemme, du sidder i din yndlings lænestol med en kop varm kakao mens regnen siler ned udenfor. Lige...
  Mathildeblicher
  5 years ago
  Aww tak, hvor er du sød. :) Jeg er virkelig glad for, at du kan lide det :)
Loading ...