FemaleDenmarkMember since 21 Jun 12Last online 1 years ago

En ung pige, som gerne vil blive bedre til at skrive.

 • Chieekeke
  7 years agoReply
  Hey you :-). Har lige skrevet en mega lang besked, men så kom jeg til at slette den :-(... Så nu prøver jeg igen, haha.
  Jeg så at din novelle var før min på "feedback-bloggen", så det er måden, at jeg har fundet din historie på :-D.
  Først vil jeg gerne starte med at sige, at du har en fin, rød tråd igennem din historie, og jeg kan godt lide din idé, selvom jeg ikke har læst hele historien. Man forstår tydeligt, hvilken atmosfære du gerne vil have frem i prolog'en, men meget beskrivelse kan også bare blive for meget. Da jeg læste prologen, tænkte jeg, at der er en, som har fortalt dig, at det er godt at beskrive, bruge tillægsord og så tre-reglen (fx: sved, blod og tåre dryppede fra hendes ansigt). Det er sandt, at det hjælper ens historie i stor grad, og at den faktisk er dårlig uden - men det kan hurtigt blive for meget. Læseren burde ikke kunne se, hvad forfatteren har tænkt, men det var tydeligt. Du beskriver lidt for meget og bruger tre-reglen for meget. Der var endda en sætning, hvor du brugte den to gange.
  Du skriver dog rigtigt godt, det skal du have :-). Jeg håber ikke, at du finder min kritik for hård, men at du kan bruge den til noget. Vil altid selv have en lang kritik, så kommer altid til at skrive en for lang til andre. Mit råd til dig ville være, at i stedet for at skrive fx: "Et mørkt tæppe lagde sig over den allerede dystre og mørke by og gjorde det hele mørkt og koldt" så skriv "Et mørkt tæppe lagde sig hen over byen. Alt føltes pludselig mørkt og koldt og som om, at intet eksisterede." På den måde får du stadig mange tillægsord, og man for stadig forståelse for, hvor mørkt det hele er - og man har ikke engang ændret sætning så meget.
  Tror jeg smutter inden min besked bliver for lang, haha :-D. Men husk - du skriver godt! Og øvelse gør mester :-).
  See ya!
  Lille Heks - Modets Hjerter
  Lille Heks - Modet...
  632
  4
  7
  Magi, alkymi, hekse de ord bliver tit brugt i samme sammenhæng, men vidste du, at de faktisk var sandt. Den 18 årig Elizabeth "Lizzie" Halloway er godt på vej til at blive uddannet elementar heks, og er...
  Chieekeke
  7 years ago
  Jeg undskylder stavefejlene, haha, men du forstår nok stadig, hvad jeg prøver at sige ;-)
  Chieekeke
  7 years ago
  Æhæhæ, det er jeg glad for :3.. Utrolig du aldrig har hørt om tre-reglen (hedder den sikkert ikke, lol), men nu ved du da, at den eksisterer, haha :-D.
 • Chieekeke

  mumbled "Skal - skal ikke??"

  8 years agoReply
  1 Like
  Overvejer at begynde at skrive igen.. Har ikke haft tid da jeg har været så stresset med skolen - går i 2.g på gymnasiet. Har dog virkelig savnet at skrive og overvejer at starte igen - er bare bange for at jeg går i stå igen. Skal jeg starte?? Ved ikke endnu om jeg vil forsætte på AA, lave en ny movella eller prøve fanfic (som bliver med 1D<3)... What should I do??
  xx
Loading ...