FemaleDenmarkMember since 29 Sep 15Last online 2 months ago

 • Chri03k8
  2 years agoReply
  Hejsa, laver du stadig trailers? :)
  Trailer Store
  Trailer Store
  1269
  4
  17
  I bestiller bare. Der kan være ventetid, men jeg gør mit bedst.
  Chri03k8
  2 years ago
  Lyder godt, så vil jeg nemlig gerne bestille en!
  Titel: Who You Want
  Forfatter: Chri03k8
  Personer: Jeg er ligeglad med om det er kendte mennesker eller ej, men den handler om 3 personer som går på HHX. Sofie: Langt brunt hår er mit eneste krav. Noah: kort stylet hår, okay lækker. Simon: Sjov fyr med kort stylet brunt hår, han er sofies gode ven, men sofie og simon må gerne 'passe sammen' hvis du forstår hvad jeg mener? haha.
  Handling: Sofie er 17 år. Hun er smask forelsket i Simon, ligesom alle andre på skolen. Til en fest fører hendes veninde mickey dem sammen. Men hun mærker ingen sommerfugle i maven eller noget lignende. De kommer sammen og sofie regner med at følelserne kommer med tiden. Dagene går, og vinteren kommer. Sofies følelser har ikke ændret sig, men Simon prøver at komme i bukserne på hende, hvilket sofies bror heldigvis får stoppet. Imens denne tid går, dukker der følelser op i sofie men ikke for Simon, for Noah hendes gode sjove ven. For at kunne forklarer hendes følelser for ham, får du et stykke af historien: Noah derimod, puha hvor giver han mig mange sommerfugle i maven. Jeg kan slet ikke kende mig selv omkring ham, jeg bliver helt kludret, mit hjerte banker 3 gange hurtigere, rødmer som en tomat og sommerfuglene pisker rundt i maven som aldrig før. Han får mig til at føle mig som en 14-årig pige som er begyndt at syntes at drengene ikke kun er mega belastende. Mine følelser for Noah forvirrer mig helt vildt. Han er jo bare min ven? Ik’? Arghh jeg er så forvirret. Kan Noah li’ mig? Kan jeg li’ Noah? Kan Simon li’ mig for real? Kan jeg li’ Simon? Mit hoved eksploderer snart… " Men hvad sker der når Noah spørger ind til sofie og simons forhold?
  Sang: Har tænkt lidt på denne
  men hvis du har en bedre ide må du endelig sige til :)
  Stemning: Hele situationen sofie er i er meget forvirrende. Hun stresser over lektier og afleveringer samtidig med at hun skal finde ud af hvad hendes følelser betyder og hvem hun vil have. Samtidig med at hun er teenager... Puha
  Sort/hvid: Ligeglad...
  Med tekst: ja tak!
  Andet: Til sidst i traileren, må der gerne stå det her citat: Når du finder armene, som vil holde dig, når du er svagest. Øjnene der vil se på dig, når du er grimmest. Samt hjertet der vil elsker dig, selv når du er mest træls, så har du fundet den ægte kærlighed.
  Chri03k8
  2 years ago
  Hejsa, ved du hvornår du bliver færdig?:-)
  P_i_n_k
  3 weeks ago
  Øm hej. Jeg er sådan 1 år for sent hahah men ville du stadig gerne havde lavet en trailer? Undskyld for det meget sene svar
 • Chri03k8
  2 years agoReply
  Her er mit:
  Forfatternavn: Chri03k8

  Titel: Who You Want

  Genre: romantik

  Kort om historien: Sofie går på hhx. Hun snakker ikke rigtig med de andre piger, men til gængæld med drengene, specielt Noah. Noah er hendes gode ven, som er vild med hende, men det ved hun bare ikke, fordi hun er nemlig vild med Simon fra klassen. Mickey hendes gode veninde får Simon og Noah kædet sammen til en fest og pludselig har Simon bestemt de er kærester. Men Sofies følelser for Simon bliver svagere og svagere og til sidst ikke eksisterende. Hun får nemlig øjnene op for Noah, hvilket Simon opdagere og han vil nu have klarhed over hvem hun vil have.
  Link til historien: https://videndjurs-my.sharepoint.com/:w:..

  Stemning: anspændt, forvirret, frustreret, tvivlsomt, opgivende, men også romantisk.

  Farver: ved ikke helt, det vigtigste er at de ikke er overdøvende, hvis du forstår hvad jeg mener.

  Citat: Når du finder armene der vil holde dig, når du er svagest. Øjnene der vil se på dig, når du er grimmest. Samt hjertet der vil elske dig, selvom du er mest træls. Så har du fundet den ægte kærlighed.

  Hvis citatet er for langt vil jeg i stedet havde dette: Somtimes you gotta fall before you fly

  Skrifttyper: jeg har ikke den fjerneste ide haha

  Dine ideer til coveret: Jeg vil rigtig gerne have at både Sofie, Simon og Noah er med! Hvis Mickey også kan, er det godt men ikke livsnødvendigt. Der skal være fokus på Sofie, og på at hun virkelig ikke ved hvad hun skal gøre. Skolen, lektierne og afleveringerne stresser hende rigtig meget, og hun er virkelig ude hvor hun ikke ved hvad hun skal stille op.

  Andet: Sofie er en sød pige type, hun er pigen som aldrig gør noget forkert stort set. Typen som klarer sig godt i skolen, rækker altid hånden op, bliver rost af lærerne, svarer ikke igen osv. Hvor Mickey hun er rebelsk og er den TOTALE modsætning af Sofie.
  Cover Store
  Cover Store
  3559
  8
  124
  *ÅBEN* Min gamle Cover Store repræsenterede ikke rigtig min stil og stolthed længere, så her er der en ny :) Bare bestil løs, når du har læst kapitel 1&2.
  Fia V.
  2 years ago
  1 Like
  Så er det ordnet, håber det er bedre :) Var nødt til at erstatte den ene fyr, fordi jeg simpelthen ikke kunne komme af med skægget på en pæn måde.
  Chri03k8
  2 years ago
  Det var meget bedre! Tusind tak for hjælpen! :)
  Fia V.
  2 years ago
  1 Like
  Det var så lidt :D
 • Chri03k8
  2 years agoReply
  Hej laver du stadig covers? :)
  Cover Store
  Cover Store
  3559
  8
  124
  *ÅBEN* Min gamle Cover Store repræsenterede ikke rigtig min stil og stolthed længere, så her er der en ny :) Bare bestil løs, når du har læst kapitel 1&2.
  Fia V.
  2 years ago
  Ja, du skriver bare :D
  Chri03k8
  2 years ago
  1 Like
  fedt!
 • Chri03k8
  2 years agoReply
  Me too!
  Night times with you. - Justin bieber. #2
  Night times with...
  32.4k
  98
  83
  Det her er to'eren til "Get used to it." Allison og Justin er blevet kærester, og det har de efterhånden været i et godt stykke tid nu. Deres forhold har været fyldt med op og ned ture, og pludselig...
 • Chri03k8

  mumbled "Taggeleg - Love yourself"

  3 years agoReply
  2 Likes
  Hej alle i skønne mennesker!

  Jeg er simpelthen blevet tagget af @[Bellarose. ] i denne taggeleg. Hvis i ikke kender den, så går det ud på at jeg skal skrive 3 ting som jeg elsker ved mig selv. Sååå lad os komme igang;)  1. Jeg elsker at jeg er vilje stærk! Altså at jeg bliver ved indtil det lykkes for mig.  2. Jeg elsker at jeg er ligeglad med andres meninger om hvad jeg kan li og ikke kan.  3. Jeg elsker mit lange hår, fordi indtil 7. klasse havde jeg kort hår, hvilket ikke liiige var min stil haha.  Det var simpelthen de 3 ting jeg elsker ved mig selv.  De mennesker som jeg tagger er: @[Maria1209] @[TulleDenSeje] @[Liv B. Simonsen ] @[Niall Horan's pige!<3] @[juestinbieber]  (men ALLE er selvfølgelig velkommen til at deltage!)  I må have en skøn aften<3
  Chri03k8
  3 years ago
  Nej lige præcis! Jeg har altid kunne li nogle ting som andre piger i min vennekreds ikke kan, og det gider jeg ikke at bruge min tid på at bekymre mig om! Jeg har ALTID haft kort hår, men jeg er blevet mobbet med blandt andet, at mit hår var kort og at jeg lignede en dreng, så jeg besluttede at lade det vokse. Jeg er mega glad for det i dag, men jeg gjorder det, desværre, af den forkerte grund<3
  Bellarose.
  3 years ago
  1 Like
  øv øv! Det er desværre det mange lader sig påvirke af, nemlig andres mening. Jeg selv valgte for et par år siden i folkeskolen, at gå i det tøj de andre piger også gik i. Men i dag tænker jeg da også "hvorfor gjorde jeg det?". i dag lytter jeg ikke rigtigt til andres dårlige meninger, jeg går med det tøj, som JEG har lyst til at gå med. <3
  Chri03k8
  3 years ago
  1 Like
  Jamen altså jeg kunne virkelig ikke være mere enig, godt du følger din egen mening! <3
Loading ...