FemaleDenmarkMember since 8 Aug 12Last online 8 years ago

 • Christina D.

  Ny funktion på Movellas

  13 Likes
  Hej alle movellister!

  Vi har gjort et ihærdigt forsøg på at tilgodese brugernes ønsker, og har derfor lavet en funktion, som gør det nemmere at adskille fanfiction fra andre kategorier. Indtil videre forsøger vi os med funktionen under kategorien "kærlighed". Her kan man nu til- og fravælge fanfic. Funktionen ses i højre hjørne, hvor du kan trykke "show fanfic" og "hide fanfic".

  Vi arbejder i øjeblikket på at udvide funktionen, og vores intention er, at det på længere sigt, skal være muligt at lave Movellas mere brugertilpasset. Det betyder at du i fremtiden vil have mulighed for at gøre Movellas mere personlig. Eksempelvis vil du, hvis du er glad for fanfiction kunne se en masse af det, mens du kan fravælge det, hvis det ikke har din interesse.

  Det er funktioner som vi arbejder på at udvikle i øjeblikket og vi er meget interesserede i at høre din mening. Skriv derfor gerne en kommentar i kommentarfeltet.

  Mange hilsner

  Christina

  Karamelle
  8 years ago
  Endelig endelig endelig... Endelig hørte I os. Jeg kan ikke sige hvor taknemmelig jeg er for det :D
  papirstynd
  8 years ago
  Jeg elsker jer, det er det eneste jeg kan sige.
  Smitten Kitten
  8 years ago
  ACVE - Choko: Ja, det behøver jo ikke være en masse kodetamtam, det kan nemt bare være en knap der hedder "Flyt" som i 'Flyt historie til...' og så kan der poppe en menu med valgmuligheder. Mere indviklet behøver det jo ikke være :)

  Men jeg fatter ikke hvorfor det skal vær juristirsk? Hvor mange regler er det man bryder og hvor mange sukkermader er det man ødelægger ved at flytte en historie over i den kategori den hører under?
Loading ...