FemaleDenmarkMember since 1 Aug 14Last online 1 months ago

det ser overhovedet ikke sejt ud

 • Corktree

  mumbled "1. advents glæder !!"

  4 years agoReply
  1 Like
  hej alle, så blev det 1. advent og december er lige rundt om døren. jeg glæder mig simpelthen så meget! er jeg den eneste, der har hørt julemusik og været i den vildeste julestemning lige siden oktober? jeg er stadig ikke blevet træt af det, og det er næsten det største mirakel af alle.
  nu kom jeg også endelig til tasterne og har fået skrevet det 4. kapital af carly's guide, så tjek det endelig ud! jeg vil også blive ved med at opdatere dens tilhørende tumblr-profil, hvis det skulle falde i nogens interesse at følge mig.
  jeg glæder mig sådan til at læse alle de julekalendere, der uden tvivl bliver postet her i løbet af december. det er kun én af de mange glæder, julen bringer med sig (men bestemt ikke den mindste ;) ) har i allerede nu en, som i gerne vil promovere, så vil jeg elske at høre om det!
  god vind til jer alle og glædelig 1. advent <3

  Carly's guide: How to find the...Fire drenge åbner fire forskellige muligheder for lykke, når Carly hjælper hendes bedsteveninde, Mary, med at finde kærligheden.
  Louise M.
  4 years ago
  Nej du er bestemt ikke den eneste! Jeg har også været i julestemning i flere måneder hahaha, men det er skide hyggeligt, elsker jul (hvem gør ikke det) :D knus
  Corktree
  4 years ago
  det er jeg sørme glad for at høre! ja, du har helt ret, jeg elsker bestemt også jul haha. <3 knus til dig også
 • Corktree

  mumbled "en lille opdatering fra skrivehjørnet"

  4 years agoReply
  jeg arbejder på højtryk på at få opdateret mine fanfictions! og det går fremad, men dog en anelse langsomt, fordi jeg på samme tid skal få læst op til mine eksaminer (øv). jeg ville elske at kunne fokusere 100% på at få skrevet, men andre ting skal jo også passes - skole, venner, familie, osv.
  til gengæld har jeg massere af inspiration lige nu! jeg har fået oprettet tre tumblr-blogs, der tager udgangspunkt i hver af de tre fanfics, sådan som jeg altid gør, når jeg starter en ny historie. de er egentlig lavet til mig selv, for at samle inspiration, holde styr på alle forskellige elementer, osv. men jeg tænkte, at i måske havde interesse i at følge med i disse blogs, som en slags ekstramaterialer. hvis det er tilfældet, kan i følge nedenstående links:

  http://oldscarsfutureheartsmovellas.tumb..

  http://howtofindtheoneandonly.tumblr.com..

  http://insideoutmovellas.tumblr.com/

  har i også en måde at holde samling på jeres historie på? pinterest, tumblr, eller bare word-dokumenter?
  L. K. Hartwig
  4 years ago
  Skal du til eksaminer om vinteren? :o

  Jeg bruger bare word-dokumenter til at holde styr på mine historier :)
  Corktree
  4 years ago
  åh ja, desværre! jeg skal op i nv og ap på mit 1. år på gymnasiet her efter eftårsferien :(

  det fungerer jo også strålende! størstedelen af grunden til, at jeg bruger tumblr er egentlig også bare, at jeg elsker at sidde og lege med det, hahah
 • Corktree
  4 years agoReply
  det er bare så ægte, det du her beskriver, at det gør helt ondt. at du formidler almindelige hverdags-hændelser som dybfølt poesi, og endda bruger det som karikatur på ungdommen er simpelthen på beundringsværdigt. jeg er helt forelsket i denne samling af guld !!!
  dystopia
  dystopia
  2588
  32
  15
  vores verden er på vej mod dystopia
 • Corktree
  4 years agoReply
  ih hvor er dette noget lækkert læsning !! glæder mig til at følge med
  Der var engang
  Der var engang
  1451
  32
  21
  Om alt det der var engang, men ikke er der længere.
  Clumsy
  4 years ago
  1 Like
  Hvor er jeg glad for, at du synes at det er lækkert, og at du vil følge med!
 • Corktree

  mumbled "ih altså endnu en fanfiction"

  4 years agoReply
  1 Like
  jeg har været inaktiv længe nu, for jeg har været super travl, men nu er jeg tilbage!! og ih hvor jeg glæder mig til at få skrevet noget mere. der kommer til at ske en masse nyt fra min front, og jeg har lagt en masse spændende planer, som jeg glæder mig til at dele med jer.
  for det første vil jeg genoptage Inside Out, som der snart kommer et nyt kapitel ud til, og yay, hvor jeg glæder mig !! det er virkelig en historie, som jeg er vild med, men også en der er svær og meget tung at skrive, så den vil nok ikke blive opdateret så hyppigt, som jeg vil komme til at opdatere den nye, som jeg netop har publiceret. jeg vil også lige slå et slag for den, som jeg helt sikkert synes i skal tjekke ud. det bliver en fortælling fyldt med spændende karakterer, kærlighed og drama.
  for det andet har jeg unpublished de to første kapitler i OS/FH, fordi jeg ikke var tilfreds, men jeg vil helt sikkert få dem omskrevet og lagt ud igen, fordi jeg netop synes at den er det værd! heller ikke den, kan jeg bære at slippe. så glæd jer til mere aktivitet fra min side og en masse spændende nyheder !! <3
  Lena.
  4 years ago
  Juhu!! velkommen "tilbage" <3
Loading ...