FemaleDenmarkMember since 4 Sep 16Last online 11 months ago

Som altid stor fan af kærlighedsromaner, -film og -musik. Derfor er det selvfølgelig også den genre, som jeg selv skriver i.

 • Romance4ever
  1 Like
  Hey, tak fordi du reagerede så hurtigt på min bøn :-) Jamen så tror jeg da, at jeg vil forsøge at starte en historie op herinde igen. Forhåbentlig med din hjælp :-)

  Titel: Magi i luften

  Forfatternavn: Romance4ever - men ellers kan du sagtens udelade det :-)

  Farver: Tænk romantik, evig kærlighed, søde hemmeligheder og længsel ... og ja, jeg er lidt meget tøs, når det kommer til det her, så håber, at du kan gå med på det ;-) Bløde farver ... det kan også være en lækker mørkeblå, så længe den er varm egentlig og passer sammen med resten, men ellers tænk "tøset"

  Stemning: Jamen det samme som allerede skrevet. Det er en teenagekærlighedsting, hvor håbløs forelskelse, længsel og romantik er det dominerende.

  Personer: Vil du kunne finde et billede af en yngre Celine Dion, som har blond hår? Altså fra hendes yngre dage, men efter hun har ladet de mørke krøller bag sig? ;-) Hmm måske fra musikvideoen til "That's the way it is" eller lignende. Og måske sætte hende sammen med En mørkhåret gut, gerne med grå øjne, men brune er også fint. Ved ikke om du har et alternativt til Harry Styles eller Shawn Mendes ... på den anden side kan du måske også finde lige netop det billede, som passer, og så må du også godt bruge én af dem :-) Måske Damon fra tvd kan bruges? Der vil være tale om en badboy :-) Hvis du kan lave noget med små "portrætter" eller skygger, kunne det være fedt med Chris Hemsworth, Liam Hemsworth og forsangeren fra det gamle band The Calling i baggrunden ... så er alle fyrene ligesom dækket ind, ha ha. Bliver det for meget?

  Ingen citater. Resumé har jeg heller ikke endnu som sådan, men hovedpersonen Linda forsøger at komme igennem ugerne med alt for mange lektier og venindeproblemer, så hun kan nå de magiske weekender, hvor hun mødes med denne fantastisk søde fyr, som ikke rigtigt vil have noget med hende at gøre, selv om der er noget imellem dem. Hun lever og ånder for de møder ... vil du læse første kapitel for at få et indtryk? Så kan jeg godt publicere det :-)

  Ellers må du endelig bare skrive, hvis der er noget, du vil vide :-) Jeg kan mærke, at jeg begynder at glæde mig til at skrive historien nu. Yay :-) Og TAK fordi du gider skabe et fantastisk cover til mig <3
  BUBBLE COVERS
  BUBBLE COVERS
  4035
  18
  161
  Coverstore til alt og alle. Informationer og regler, samt skema til bestilling findes i de første par kapitler. Tjek ventelisten for tidsramme af ventetiden.
  Alittlebubble
  1 years ago
  Det er utrolig svært at finde billeder med Celine Dion, hvis kvaliteten skal være i orden (og den går jeg helst ikke på kompromis med XD)
  Jeg har nogle alternativer, som jeg har billeder liggende af:
  Blake Lively
  Amanda Seyfried
  Lily James
  Taylor Swift

  I forhold til alternativer til Harry Styles og Shawn Mendes har jeg følgende:
  Cole Sprouse
  Tom Holland
  Noah Centineo
  Justin Bieber
  Timothee Chalamet

  Jeg skal forsøge at lave nogle små portrætter i baggrunden <3
  Romance4ever
  1 years ago
  1 Like
  Fair nok �� Jamen både Taylor og Blake er velkomne �� Og Noah Centineo ❤️
  Alittlebubble
  1 years ago
  Dit cover ligger klar nu :) <3
 • Romance4ever

  mumbled "Hjælp til cover søges"

  Hey, det er godt nok hundrede år siden, at jeg var herinde sidst ... men overvejer alvorligt at starte noget op igen. Til det har jeg brug for et cover, men jeg er elendig til det, så er der nogen, som har lyst til at lave et cover til mig? Eller har en coverstore, jeg kan smide detaljer ind i? På forhånd tak :-)
  Alittlebubble
  1 years ago
  1 Like
  Du er velkommen :)
  BUBBLE COVERSCoverstore til alt og alle. Informationer og regler, samt skema til bestilling findes i de første par kapitler. Tjek ventelisten for tidsramme af ventetide...
Loading ...