• Sølver
  2 years agoReply
  Mega gooood
  1 Reddet 2 Efterladt
  1 Reddet 2 Efterla...
  146
  1
  1
  Denne Historie handler om en pige der hedder Anna, som fra barn ben, bliver svigtet af dem som burde have passet på hende. jeg har ikke skrevet historien færdigt, så jeg ligger kun prologen ind, bare for...
 • Sølver
  3 years agoReply
  Arh, pis prøver lige igen..
  "digitaliseret kokain til hjernen"
  "survival of the most photogenic"
  "indkapsler din trommehinde i musik / rister din hjerne med lydbølger i håb om at blive døv"
  ELSKER DET DER, fuck hvor fedt
  Ungdomsforfald
  Ungdomsforfald
  1496
  13
  9
  du skal ikke være bange for ungdommen. vi er alle mentalt sindssyge, ødelagte og har brug for likes. giv mig likes please?
 • Sølver
  4 years agoReply
  1 Like
  Hejsa, wow det er en rigtig flot tankestreg. Dog er jeg lidt desorienteret og overrumplet som læser; det kan virke meget abstrakt og flyvsk nogle steder. Jeg kan godt lide stemningen og beskrivelsen af Esbjerg men jeg vil faktisk ikke sige nej til flere detaljer! Hende pigen, hvem er hun? Hvilken farve vanter har hun på, snubler hun altid på isen, dufter hun nogle gange af jordbærtyggegummi? Jeg vil gerne lære hende at kende igennem din tekst, for uden detaljer er hun for en fremmed(læser) bare en pige i mængden.:) Ellers spot on!
  Det sner
  Det sner
  412
  5
  5
  digt/minder om hende, min hjemby, og det at overvinde sig selv..
  Mikkel er mit navn
  1 Like
  Super lækker feedback!!! Tusind tak, det vil jeg tænke over for fremtiden. og endnu engang TAK! :D
 • Sølver
  4 years agoReply
  Fedt, min favorit må være "Drengen med øjne som stjerner" - selvom det lægger sig op af en kliche (person som har været igennem smerte/svigt mm men som forbliver sød og flink) -men hey, klicheer er klicheer af en god grund. Jeg kan rigtig godt lide modsætningerne "han er varm som solen / bidende som kulden" det er som om det vil skildre en konflikt inde i ham.
  Spot on!:)
  DRENGEN MED HIMLEN I ØJNENE | Digtsamling
  DRENGEN MED HIMLEN...
  646
  2
  6
  En digtsamling om mystisk og forudsigelig kærlighed, der kan fører os til en anden verden, der kan bringe glæde, sorg eller en kærlighed der kan være uendelig.
  le bohémien
  4 years ago
  Argh, Tak! Denne kommentar gjorde lige hele min dag bedre, kunne ikke takke dig nok for de søde ord!! Angående det med klicheen, så kan jeg kun nikke genkendende til det, men er vild med måden du har forstået digtets sammenligninger og modsætninger. Præcis som jeg ønskede det.. God weekend og håber du vil læse med fremover. :))
 • Sølver
  4 years agoReply
  Wow, det virker næsten mere som en kort historie end et digt. Jeg tror der er mange forfatterspirer som vil kunne relatere til din fortælling, for vi har alle vores grund til at skrive; for mange er det tit en flugtvej til ordenes verden snarere end drømmen om at blive millionær - ligesom hovedpersonen her. Det er en rigtig fin tankestreg.
  Den stumme
  Den stumme
  12
  1
  2
  Elvira. H
  4 years ago
  Tusind tak :-) :-)
Loading ...