FemaleDenmarkMember since 5 Feb 17Age 16Last online 3 days ago

Jeg er en pige på 16 år. Jeg kommer fra Danmark og bor på Sjælland. Jeg går til Teater og kunst-rulleskøjteløb. Jeg elsker at skrive historier. Jeg vil gerne være skuespiller og/eller forfatter i min fritid, og psykolog eller politibetjent som job til at leve af. Jeg elsker Harry Potter. Jeg har valgt at hedde E. L. Schlichting fordi, jeg er inspireret af J. K. Rowling. Jeg håber at I vil nyde mine Movellas.

 • E. L. Schlichting

  Feedback til Movellas

  Hej Movellas,
  Jeg bruger bare et eksempel fra i dag (03-09-2019). I dag, faldt jeg over en konkurrence, der handlede om Nicole Boyle Rødtnes, og Ilttyv, som er en serie jeg virkelig elsker. Så jeg ville deltage. Jeg læser lidt på den, og der står noget om at den lige er blevet udgivet. Jeg tænker så for mig selv "Den udkom jo for længe siden". Jeg scroller så op og ser at den er fra 2017.
  Jeg kan godt forstå, at I gerne vil reklamere for vinderne, men det er bare ærgeligt, at der stadig er konkurrencer, der fandt sted og sluttede for flere år siden.
  Så mit endelige spørgsmål er, om I ikke gad slette de gamle konkurrencer, og i så fald finde en anden måde at reklamere for vinderne på?

  Tak for jeres tid!
  Mange venlige hilsner,
  E. L. Schlichting
  Victoriapigen
  1 weeks ago
  1 Like
  Det er jeg helt enig i! Jeg er ny herinde, men jeg oplever også tit, at de tråde, jeg sidder og læser de er super gamle, og det er ret ærgerligt, at de ikke bliver ryddet væk...

  / Knus Victoria / Praktikant hos https://moremoney.dk/
 • E. L. Schlichting

  mumbled "Good Vibes Taggeleg"

  Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til @[Bøgernes Prinsesse] for at tagge mig i denne tagge-leg af @#Always . Jeg har længe ville være med i en. Denne taggeleg handler om at være positiv og glad for sig selv.

  1. Nævne 5 ting som du godt kan lide ved dig selv. Det er lige meget hvor små de er, prøv så at minde dig selv om det hele ugen:
  1: Jeg har smukke øjne
  (Jeg er rigtig glad for mine øjne, de er en klar blå farve)
  2: Jeg er lækker
  (Ikke at jeg synes det, men det er en god ting at sige til sig selv)
  3: Jeg har empati
  (Det er ikke alle mennesker, der kan sætte sig ind i andre folks situationer)
  4: Jeg har mange gode venner, nogle meget tætte
  (Jeg synes selv at jeg har mange venner, og de bekymrer sig om mig)
  5: Jeg har en hobby jeg går op i
  (Det er teater)

  2. Nævn en historie du er særlig stolt af:
  Jeg troede først at det var noget der var sket i virkeligheden som i "Den gang jeg redede en baby", men det er nok mere historier på movellas.
  Jeg er rimelig stolt over "The Real Neverland" som er den længste historie, jeg har skrevet. Jeg er også meget stolt over "Som en sjæl i hjemmet" som mange har læst. Jeg er også glad for nogle upuplicerede udkast, som er rimelig gode.
  Og så SELVFØLGELIG "3 days"! Det er den første historie jeg nogensinde har skrevet færdig! (som ikke har været en terminsprøve)

  3. Indsæt en gif, citat, musikvideo eller noget helt fjerde som gør dig i godt humør:
  1} Just keep swimming -Dory (Finding Nemo)
  2} A girl's favorite songs will tell you more about how she feels than her lips ever will -(Source: Unknown)
  3} Today is going to be a good day and here's why, because today at least you're you, and that's enough -(Marc) Evan Hansen (Dear Evan Hansen)

  Jeg håber I får en fantastisk sommer! Jeg tagger @[Clara Skerning], @[Afterthebattle] og @[Frk. Gren ]. Jeg ved ikke om nogle af jer vil se denne, men hvis I gør, så god fornøjelse!

  Forfatter Amanda Juhl
  1 Like
  @[E. L. Schlichting]: Den ligger lige her ;)
  [2019] Vandmanden, det er ikke...| Skriv en kærlighedshistorie fra et objekts synspunkt, kapitel 2 | Dette er min novellesamling for 2019. Her vil der findes alle de noveller, som jeg...
  E. L. Schlichting
  Tak, @[Forfatter Amanda Juhl]! Den er vildt god��
  Forfatter Amanda Juhl
  1 Like
  Taaaak <3
 • E. L. Schlichting
  1 Like
  Jeg synes din historie/novelle er fantastisk, virkelig spænende og super godt skrevet! Også selvom den kun tager et par minutter at læse. Det er et godt tema du har valgt, og du er god til at skrive, den lyder meget som en rigtig bog, fortsæt det gode skriveri-arbejde!
  Marcus
  Marcus
  210
  1
  4
  Mille er en helt normal pige der bor i en lille flække i nærheden af Århus. Hun flirter med en ældre dreng, Markus, men opdager for sent at hans intentioner er forkerte. Mille ender med at blive offer...
  Sofie7080
  3 months ago
  1 Like
  Tusind tak, hvor er du sød! Historien er efterhånden to år gammel, så jeg havde faktisk glemt alt om den- men tak for de rosende ord, de varmer virkelig <3
 • E. L. Schlichting

  mumbled "Vigtigt spørgsmål - igen..."

  Hej alle,
  Jeg skriver en movella, der hedder 'Som en sjæl i hjemmet', jeg har baseret den på 'For foden af trappen' af Pernille Eybye. Jeg har også kaldt en af hovedpersonen det samme, som i hendes bog. Så jeg overvejer at kalde ham Simon i stedet for Samson.
  Ville det være bedre?

  Som en sjæl i hjemmetJeg vil gerne undskylde for at denne Movella også ligger på “The Wizarding World” Jeg kunne se lys. Lys fra en bil, som kørte ned af Liljevej. Da den...
 • E. L. Schlichting

  mumbled "Nyt kapitel!"

  Hey allesammen,
  Det sidste kapitel af '3 days' er nu lagt op, som lovet. Sorry for at det kom op så sent.
  God aften.
  3 daysViola tager bussen til skole hver dag, men en dag flytter en familie ind i et hus, hvor bussen standser. Hun forelsker sig hurtigt i den familie. Den virke...
Loading ...