FemaleDenmarkMember since 21 Jun 12Age 23Last online 1 years ago

lad os være fugle og flyve bort, for hernede raser stormen, og jeg har ikke kræfter til at stå fast

 • Emmylou Rose
  1 Like
  Lad mig starte ud med at sige, at du har et fantastisk sprog. Du leger med ordene på en ny og anderledes måde, og jeg har lidt forelsket mig i din måde at forme sætninger på. Du har helt bestemt et talent for at male billeder for øjnene af læseren, og det skal du endelig finpudse ved at fortsætte med at skrive små noveller og længere historier, for ih, det er altså bare godt! Der er nogle grammatiske fejl hist og pist, men det er næsten ikke til at undgå - og så er det heldigvis en af de ting, der hurtigt kan blive rettet.
  Allerede fra den første sætning var jeg fanget i deres samtale, og jeg elsker, at du ikke fokuserer på hundrede ting ad gangen, men at du rent faktisk forholder dig til denne ene samtale om dette ene emne. Du får virkelig fremhævet, at man nogle gange kan være blind for den indflydelse eller påvirkning, som man har på dem omkring sig. Det sætter i hvert fald virkelig tankerne i gang. Og hey, lad mig bare lige påpege, at jeg godt kan lide, at du binder det hele sammen med gentagelsen af nogle sætninger, du har brugt længere oppe. Det er smukt!

  Undskyld for den forsinkede kommentar... og held og lykke med konkurrencen <3
  04:48
  04:48
  736
  14
  18
  Uret viser 04:48, da August og Kaisa vælger at tage en sen aftentur omkring Søerne i København. Men enkle spørgsmål har tit komplicerede svar, for noget så simpelt som kærlighed får hurtigt indviklede...
 • Emmylou Rose

  mumbled "Lad os sprede noget kærlighed!"

  3 Likes


  Hej venneeeer!

  Så er det vist tid til at sprede noget kærlighed igen. Valentines Day nærmer sig jo (ikke at det betyder andet, end at jeg vil modtage en snap fra Team Snapchat, wuhu), og der er en taggeleg i omløb, som jeg ikke ser nogen grund til at lade være med at deltage i. Når alt kommer til alt, handler det om at dele knus og kram ud til dem omkring os, jaaaa <3

  Alright.
  @[Karamelle] Marcell, du er bare en verdensklasse ven, der både læser højt for mig og lytter til mine problemer. Det kan godt være, at vi aldrig ses (øv), men jeg er taknemmelig for alle de kram, du sender mig. Du ved ikke, hvor meget jeg har brug for dem - så taaak!

  @[Laura G.] Laaaaaus, du gjorde min tid her på movellas mindeværdig for hundrede år siden, og jeg er så glad for at have mødt dig. Du har været en stor inspiration for min skriveteknik, og du er grunden til, at jeg dengang begyndte at tro endnu mere på mine drømme!

  @[Cecilie Reckendorff] - fordi dine digte altid er spot on, og du har modet til at dele dem med os alle. Du giver altid konstruktiv feedback, der kan hjælpe en til at forbedre sig, og du har en dejligt velkommende personlighed. Så tak for det!

  Anyway - I er alle fantastiske. Der er ikke én person, der er mere værd for Movellas end en anden, og det er vigtigt, at vi alle husker på det. Vi er sammen om at skabe det her fællesskab. I fortjener alle et stort knus og et smækkys på kinden <3
 • Emmylou Rose
  Hvorfor elsker jeg det her så højt?
  Dine digte og små minder er delt ind på den mest perfekte måde, og jeg holder bare så meget af det, at jeg har lyst til at kramme hvert af dine ord længe og tæt! 2.0 fik mit hjerte til at vride sig i smerte... det er bare så fantastisk og trist, at man ikke kan andet end at føle sig ramt; hele samlingen, vel at mærke. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det er smukt <3
  transparent
  transparent
  1055
  6
  4
  Minder om ham forstyrrer min tankestrøm.
  Laurentia
  2 years ago
  Tusind tusind tak! Din kommentar har lige gjort min dag bedre! <3
 • Emmylou Rose
  NEJ, NEJ, NEJ... nej.
  Det er ikke rigtigt, er det? Jeg ved ærlig talt ikke helt, hvad jeg skal sige. Det kom som et kæmpe chok. Jeg mener... nej. Åhh, hvor er det bare forkert og trist og forkert og, og, og... fik jeg sagt forkert? Haha, du lader virkelig din historie tage en drejning på ingen tid, og jeg havde bestemt ikke set det komme! Jeg måtte læse den sidste del to gange, før det helt sank ind, hvad der skete!
  Hvis du på et tidspunkt ønsker at polere historien fuldstændigt, er der nogle små grammatiske fejl hist og pist. Ellers synes jeg, at det er en utrolig kreativ idé, og jeg kan stadig ikke forstå, hvordan det hele endte... jeg mener, UGH, nej, nej, NEJ! (du bør virkelig tage min reaktion som en kompliment, det betyder, at du formegentlig har success med det, du prøver på, hahah).

  Held og lykke i konkurrencen! :D
  Til min håbløse kærlighed
  Til min håbløse...
  322
  2
  2
  Jeg deltager i konkurrencen med valgmuligheden at skrive om en man ikke kan få.
  Cendsen
  2 years ago
  Mange tak for din kommentar. Skal nok tjekke den for fejl når jeg lige får tid. Historien er fiktion, don't worry, synes bare det kunne være en sjov drejning. :)
 • Emmylou Rose
  VENT NU LIGE ET ØJEBLIK! Hvad hedder de digte, hvor man bruger det samme bogstav til de fleste ord? Det har et bestemt navn, og jeg kan simpelthen ikke huske det! Okay, lige et øjeblik, så googler jeg det... (søgning: "digte med samme bogstav") ja, det hedder så et bogstavrim. Det giver vel egentlig lidt sig selv, nu jeg tænker over det. Ups.
  ANYWAY - jeg kan lide det. Parentesen giver det lidt ekstra krydderi, og du har valgt nogle meget beskrivende ord til at fremstille de mange følelser. Jeg føler mig altid så tom for ord, når jeg læser digte herinde, for folk er altså bare rigtig dygtige til at tilføje sine personlige præg og gøre dem unikke <3

  Du skal have al mulig held og lykke i konkurrencen!
  øjeblikke
  øjeblikke
  214
  6
  2
  sporadiske, flygtige digte. det første er et bidrag til konkurrencen i forbindelse med valentinesdag. jeg har valgt den udfordring der formuleres således: "Skriv om at komme videre. Kærligheden kan...
Loading ...