FemaleDenmarkMember since 31 Jul 11Age 25Last online 2 months ago

Jeg elsker at fordybe mig i mine fantasyromaner, men skriver også masser af kærlighedsnoveller og andet godt :)

Man kan finde mine dybeste hemmeligheder i mine tekster, men man skal vide hvordan man skal lede efter dem.

I februar 2013 fik jeg udgivet min første novelle, Kiara, i en novellesamling om vold i hjemmet. Prologen kan læses herinde.

 • Fluen

  mumbled "Længe siden igen igen igen og ny historie !"

  2 years agoReply
  Hej alle skønne piger og drenge!
  Åh, det er længe siden jeg har været herinde. Mest fordi jeg ikke skriver længere, eller i hvert fald har holdt en meget meget lang pause på over to år.. Der er sket så meget andet i mit liv og med en pony, et universitetsstudie i datalogi og to jobs er skrivningen ikke blevet prioriteret.
  Men! Det er ferie og jeg er tilbage på et af mine favoritsteder i vores lille land. -Hirsholm! Og jeg er kommet lidt i gang igen :-D Kun omkring 2500 ord på en uge, men det er en start, og der er stadig masser af ferie endnu.
  I den anledning vil jeg høre om der stadig er nogle af "de gamle kendinge" herinde, og måske endda også nogle nye der måske vil læse med hvis jeg lægger en lille smagsprøve ud?
  Kan afsløre at der er drager, tvillinger, kærlighed og masser af spænding :-D

  Anyway! Hvordan går i og har det alle sammen? Får i skrevet her i ferien? Noget jeg skal læse?
  Oh_Darling
  2 years ago
  Jeg er altid med på en god drage-historie! :D

  Har kun lige fået skrevet i dag efter en pause på 3 uger. :P
  Bøgernes Prinsesse
  Magiske tvillinger og drager? YES!
  Tohpi
  2 years ago
  Magi og drager - Count me in!
 • Fluen
  3 years agoReply
  1 Like
  Du er awesome :D :D :D <3 <3
  Om mandage og sociale medier
  Om mandage og soci...
  451
  9
  5
  Spoken word digt om mandage og sociale medier. Mest om det sidste, knap så meget om det første. Bidrag til Mirror, Mirror konkurrencen, valgmulighed nr 2.
Fluen<3<3
Du vil altid være en af mine yndlings mennesker ligegyldig hvad <3 Altid Bjørks. Altid.
3 years ago
 • Fluen
  4 years agoReply
  1,2 og 8 <3 <3
  CITATER
  CITATER
  5974
  10
  17
  Jeg er altid ret forsigtig med at kalde citater for mine yndlings, fordi min forbindelse med citater kommer meget an på humør. Men det her er nogle af dem, nogle gange. //P.S: del jeres yndlings-citater...
  Cecilie Reckendorff
  Yay. <3 Jeg bliver helt glad, når jeg ser dig herinde. :p
 • Fluen
  4 years agoReply
  Ej det er længe siden jeg har været herinde for at læse andet end Bjørks små noveller, men da jeg alligevel var herinde for at tjekke lidt konkurrencer faldt jeg lige over den her.
  Jeg havde helt glemt hvor dygtig du er Sif. dit sprog flyder bare i proffesionel stil og der er ingen steder hvor man stopper op og tænker "den beskrivelse ville jeg ikke have lavet" eller "det der burde være omformuleret". Alt sidder i skabet!
  Jeg er spændt på den her, den lyder allerede virkelig god. Du har lagt små godbidder ud over alt som jeg vil gerne vil vide mere om :D
  Den eneste lille'bitte ting jeg vil kritisere er din titel. Den er ikke specielt fangende, men jeg ved hvor udfordrende titler kan være ;-) (Og du skal ikke kan den baconchips i stedet ! x) )
  Selma
  Selma
  1581
  1
  2
  De troede, de havde fundet et sted, hvor de var i sikkerhed fra menneskene, men skoven er ved at miste sine sidste rester af magi, det magiske skjold er forsvundet, og en uhelbredelig sygdom truer med...
  Psiphph
  4 years ago
  Awww, tusind tak sødeste, dejligste Fluen <3 Lige det jeg har brug for for at kunne sparke mig selv i gang med det næste kapitel!
  Jaerh, titlen er ikke ligefrem den mest opfindsomme, jeg kunne være kommet op med, men jeg tror lidt mit game er dødt, mand. Jeg var ved at gå helt i panik, da jeg kom i tanke om, at man skal skrive et resume og alt muligt, når man lægger noget op på Movellas (her kunne jeg godt bruge en grinesmiley fra Skype).
Loading ...