FemaleDenmarkMember since 16 Jun 19Last online 10 hours ago

Hey! Jeg hedder Louise :D

Jeg oprettede min allerførste movellas-profil i 2016, og har siden 2017 vundet 23 ind- og udlands skrivekonkurrencer :))
Jeg elsker ord. Jeg elsker dem rigtig meget endda. Jeg skriver for det meste om de verdener, jeg ønsker at leve i, og om de karakterer jeg ønsker var virkelige. ;)) Hvis du vil lære mig bedre, at kende kan du smide en besked i min Inbox!

Igangværende Movellas:
- Walt Disney' fortabte skat

 • Gryphon

  mumbled "VED GODT DET ER NOGET MÆRKELIGT AT SKRIVE.. Hehe"

  2 months agoReply
  2 Likes

  JEG HAR ENDELIG FÅET MIT KØREKORT, OG JEG ER BARE SÅ GLAAAAAD!!! JUBII!! Hehe
  Gryphon
  2 months ago
  GENIALT! Skal du så med på tur? :D ;)
  NielsGjern
  2 months ago
  Ja, så kan jeg bruge turen som research til en historie om, hvordan jeg bliver holdt som gidsel af et gak-gak kvindemenneske, der drikker sig fuld i sprinklervæske, imens hun kører :D
  Gryphon
  2 months ago
  WTF ��
 • Gryphon

  mumbled "KALDER ALLE! CORONAVIRUS OG NATIONALMUSEET"

  6 months agoReply
  3 Likes
  Hej alle!

  Jeg har fået en genial idé – hvis jeg må sige det selv – hahaha. Jeg ved ikke hvor mange af jer, der har hørt at Nationalmuseet: ”indsamler din fortælling under coronapandemien.” Og jeg har derfor fået den idé, selvfølgelig kun hvis der er opbakning, at vi kunne sende et samlet bidrag til Nationalmuseet enten i form af digte eller noveller/romaner om hvordan livet er her under Corona-krisen set fra vores synspunkter. Håber der er nogen som er med på idéen, jeg har oprettet ind gruppe man kan melde sig ind i, og så tilføje sine historier/digte osv. eller man kan sende dem til mig, og jeg vil samle dem sammen, og sende et samlet bidrag fra Movellas-platformen. ALLE må bidrage, og man må gerne sende et anonymt bidrag, hvis man ikke har lyst til at få sit navn på værket. (Skal bare lige vide det så)

  Her er linket til gruppen: movellas.com/da/group/allmembers/2020041..

  Håber nogen har lyst! 

  Mvh Gryphon.
  Malene410
  6 months ago
  2 Likes
  Har faktisk skrevet et digt i denne tid - lyder som en god ide...
  KajsaSchübeler
  6 months ago
  1 Like
  Det lyder spændende
  Gryphon
  6 months ago
  Sådan! I må endelig gerne brede budskabet, samt blive medlem af gruppen (Hvis I ikke er det), samt sætte jeres bidrag derind under eller send det til mig på mail: louisesort@outlook.dk
 • Gryphon

  mumbled "PÅMINDELSE - HAHAH ;) "

  6 months agoReply
  3 Likes

  Bare en lille påmindelse i disse corona-tider.. :)
  Historietøsen
  6 months ago
  1 Like
  Åh ja, helt sikkert også den anden Chris ;-) Hmm fornemmer et tema her - muskuløse, høje og lyshårede, ha ha. Jeg er på ;-)
  Gryphon
  6 months ago
  @[Historietøsen] Hahaha, det lyder godt! ;) Skal nok skynde mig at skrive til dig, hvis de pludselig stod udenfor mit vindue... Hvilket højst sandsynligt ikke kommer til, at ske taget i betragtning, at man ikke rigtig kan flyve til Danmark for tiden... :O :/ :D
  Historietøsen
  6 months ago
  1 Like
  Måske er de strandet herovre, uden at vi ved det ;-) Men TAK! Det ville jeg virkelig værdsætte ;-) Og jeg ville selvfølgelig gøre det samme, ha ha
 • Gryphon

  mumbled "Skærtorsdag :)) "

  6 months agoReply
  2 Likes

  Kære alle! Jeg håber I nyder påskeferien, samt det fantastiske vejr.

  Nu har jeg desværre ikke købt så mange bøger her i 2020, men jeg startede året med at gå i totalt Harry Potter mode, og købte Quidditch Gennem Tiderne, samt Barden Beedles Eventyr. Den seneste bog jeg har købt, er mere end 1...  Købte for nyligt hele Narnia-serien! Glæder mig til at fordybe mig i C.S. Lewis’ forunderlige verden!
  Gryphon
  6 months ago
  1 Like
  @[Lukas. I. C.] Taaak! :) Og det er fuldkommen rigtigt! Er også kommet til, at købe en serie på grund af deres forsider.. Hehe.. Upsi.. ;)
  L. K. Hartwig
  6 months ago
  @[Gryphon] I følge testen er jeg lidt af en blanding XD Første gang jeg tog den var jeg Hufflepuff, anden gang Slytherin og sidste gang jeg tog den blev jeg Ravenclaw XD Hvad med dig?
  Gryphon
  6 months ago
  @[L. K. Hartwig ] Jeg er Gryffindor.. �� Både Pottermore, og en masse andre tests er enige i det.. ��
 • Gryphon

  mumbled "Teaser - Min bog"

  6 months agoReply
  1 Like

  Hej alle!

  Jeg har besluttet mig for, at i disse corona-tider vil jeg dele de første par kapitler af min bog, som udkommer i år :)) Håber der er nogen som vil læse med. Første kapitel ligges ud om lidt.. ;)
  Gryphon
  6 months ago
  1 Like
  Taaak! :D Og ja, det bliver mega spændende.. Men bliver spændende hvornår den udkommer, nu hvor der er alt det Corona i omløb.. ;)
  Dalls Magi
  6 months ago
  1 Like
  Det ser mega fedt ud
  Gryphon
  6 months ago
  Tak! :)
Loading ...