FemaleDenmarkMember since 28 Jun 14Last online 2 weeks ago

"The world isn't split into good people and Death Eaters.
We have all got both light and dark inside us. What matters is the power we choose to act on.
That's who we really are" -Sirius Black

 • Helena Petersen

  mumbled "Skriveklub, ting?"

  Hej alle

  Jeg vil gerne igang med at skrive igen. Lige nu har jeg et stort projekt liggende, som jeg gerne vil arbejde videre på, men har svært ved at få det gjort. Jeg vil tro, at jeg ikke er den eneste der har det sådan. En måde der måske kunne få en igang på er at mødes med andre, som også er igang med et skriveprojekt.
  Jeg kunne derfor godt tænke mig at starte en skriveklub af en art, hvor man kunne mødes ca. en gang om måneden. Ville andre være interesseret i at være med til dette? :)

  Selv bor jeg i Solrød, så det ville være nemmest at mødes, hvis man er i nærheden af s-togsnettet. Jeg er 16 og går i 2.g, og er igang med et skriveprojekt, som inkludere at skrive 7 bøger.

  Tænkte at hvis vi fik lavet en gruppe kunne man kommunikere over facebook, da man sikkert ser det mere ;)
  Bøgernes Prinsesse
  movellas.com/da/people/post/201707091400.. der var en del med i det, men nu er der kun mig og en anden movellist, der faktisk mødes :)
  Bøgernes Prinsesse
  I dag er det 16:30
 • Helena Petersen

  mumbled "Hjælp til ny historie"

  Jeg har fået en ide til en ny historie, eller faktisk flere. Historien vil handle om flere teenagepiger, hvor man i hver 'bog'/movella ser historien fra en ny piges synsvinkel. Hver enkel pige går igennem noget forskelligt og det er her jeg har brug for jeres hjælp, så jeg kan skrive så detaljeret og realistisk om pigernes følelser i de forskellige situationer.
  Jeg har derfor lavet et spørgeskema, der vil hjælpe meget, hvis i gad at besvare det. Man behøver ikke skrive lange beskrivelser i besvarelserne, bare det er forståeligt.
  Her er linket:
  http://iprix.dk/index.php?SMExt=SMSurvey..

  Mange tak for hjælpen :)
Loading ...