FemaleDenmarkMember since 5 Aug 15Last online 10 months ago

Hej jeg er en pige på 15 år. Jeg har vildt mange historier inden i mit hoved og glæder mig vildt meget til at lade dem komme på skrift. Men da jeg har så mange historier i hovedet kan det måske godt tage lidt tid før jeg overhovedet bliver færdig. Jeg vil meget gerne have konstruktiv kritik.��

 • Øjnene 1: Hvis jeg skulle...
  Øjnene 1: Hvis jeg...
  1461
  3
  3
  by KatFJ
 • Mary
  Mary
  632
  1
  0
  by KatFJ
 • Varkat-eller?
  Varkat-eller?
  540
  3
  0
  by KatFJ
 • Psykopat
  Psykopat
  724
  2
  0
  by KatFJ
 • KatFJ

  mumbled "billedproblemer."

  3 years agoReply
  Hej har problemer med at oploade et billede ind i et af mine kapitler. Nogen ideer :D
  Mimsi
  3 years ago
  Mange gange er det Movellas der 'fucker' men prøv at minimere billedet inden du ville putte det ind? Just a thought <3
  KatFJ
  3 years ago
  Ok det vil jeg prøve. Tak! ;)
 • KatFJ

  mumbled "Historie"

  3 years agoReply
  Hej alle sammen. Vil gerne igang at skrive en ny historie men mangler lidt inspiration. Den kommer til at hedde "den sidste dag" og skal handle om nogle personers sidste dag på jorden. Derfor vil jeg gerne spørge: Hvad ville i gøre hvis i vidste at det var jeres sidste dag på jorden? Håber i vil dele det med mig. :)
  Papilio
  3 years ago
  1 Like
  Jeg ville nok samle min familie og venner, og fortælle dem, at jeg elsker dem. Jeg ville sige de ting, jeg ikke turde. Sige "Jeg elsker dig." Selvom det føltes grænseoverskridende. Sige tak. Og til sidst se, eller gøre, den ting, jeg altid har drømt om. Forsæt god skrivning xD
  SH Thidemann
  3 years ago
  1 Like
  Jeg synes det er svært at svare på, for der er så mange ting jeg gerne vil nå i mit liv. Jeg tror jeg ville, tilbringe tiden sammen med alle jeg holder kær, takke og sige farvel. Jeg vil dog også gerne af med nogle frygter - tage fat i mit crush, prøve Dæmonen i Tivoli og hvad jeg nu ellers kunne finde på af tossede ting, hvor frasen 'YOLO' for en gang skyld ville give mening. :) Yderligere inspiration: "Èn dag tilbage" af Nik og Jay ;)
  KatFJ
  3 years ago
  Tusind tak begge to! :D
 • KatFJ

  mumbled "Kære læsere."

  4 years agoReply
  I må meget gerne komme med forslag til historierne jeg skriver og i må også meget gerne skrive hvilke historier jeg skal opdatere snart.
Loading ...