FemaleDenmarkMember since 17 Nov 12Age 20Last online 3 years ago

Jeg har så travlt med at være fascineret af småting, at jeg næsten aldrig skriver.

Jeg interesserer mig for akademisk ridekunst, matematik, ord, grammatik, evolution, historie, ikke påtvungen tekstanalyse, antropologi, indlæring og indlæringsmetoder, uddannelsessystemer og få af mine lektier, og jeg går i niende klasse i noget så kedeligt som folkeskolen.

 • Koen Ana
  5 years agoReply
  1 Like
  Ri så ret, Effe! (alle brugt én gang.)

  SF er efter i år! (Mangler at bruge et e)

  "Tåre er frie", fes E. (Alle brugt, men underlig grammatik.)

  Ris er et år, Effe! (Alle brugt, men hvem er den Effe igen?)

  Tie-fes rå feer? (Mangler et r)

  Ser I et Å, Effer? (Jep, der er flere, der hedder Effe. Alle brugt.)
 • Koen Ana
  5 years agoReply
  Åha, jeg blev færdig med læsningen i går aftes, hvor det var for sent at kommentere. Men det er ikke kun derfor, at kommentaren først kommer nu; Jeg havde brug for tid til at komme mig over, at hverken min lille Liv eller min næsten endnu mindre Alex var uskyldige stakler, der ved et tilfælde blev rodet ud i noget lort. xD Åh, jeg ved stadig ikke, om jeg skal grine eller græde, men én ting er sikker: Det er en meget velskrevet bog, der fortjener en (gratis xD ) udgivelse. :)

  Der var en del stave-/tastefejl, blandt andre ordet "uhyrer" brugt som entalsord, selvom det er flertal. Og der var også et sted i starten af et kapitel, hvor der stod "fråset" eller noget lignende, når jeg ville mene, at det korrekte ville være "frosset". I starten, før de er blevet fanget, bruger du ordet "scanne" så ofte, at man lægger mærke til det. men på de anden side kan det jo også i særlige tilfælde være ret svært at finde et andet ord, der betyder helt det samme, men i dette tilfælde kan man i hvert fald godt bruge ordet "eksaminere", selvom det muligvis lyder som en lidt langsommere handling end at "scanne". xD Sådan var der en del ting, men det kan man selvfølgelig ikke undgå, når det er en så lang tekst, for man bliver jo glad for bestemte ord hen af vejen, mens man skriver.

  Men alt i alt en rigtig godt gennemtænkt og skrevet bog, der har gjort mig sikker på ikke at skulle ud i nogen svensk skov forløbig uden tolv-fjorten fuldt opladede mobiltelefoner, fire toptrænede bodyguards og en enkelt usynlighedskappe! :)
  Klapjagt *Udgivet på saxo.com*
  Klapjagt *Udgivet...
  1659
  44
  52
  Fire unge tager på telttur til Sverige, men ender i et frygteligt spil. Den idylliske svenske ødemark de er havnet i, er i virkeligheden en arena, hvor fire mænd indfanger turister og jager dem til døde,...
 • Koen Ana
  5 years agoReply
  Altså, nu har jeg godt nok ikke læst historien, men det har mere at gøre med, at jeg ikke orker at læse noget som helst (fiktion) her i sommerferien, end at resuméet ikke skulle være appetitvækkende eller professionelt lydende. ( xD ) Men der er én ting, der forstyrrer mig lidt, og det er anførselstegnene om ordet "spil" i allerførste linje. Det kommer til at virke som om, at du har skrevet det i mangel på bedre ord, og altså indirekte udråber dig selv til at have et lille ordforråd, hvilket muligvis, muligvis, kunne få nogen til at gå ind i læsningen af historien med en negativ indstilling, hvilket jo ville være noget så uheldigt. ;) Og i dette tilfælde tror jeg egentlig ikke, det ville gøre nogen forskel for forståelsen, så medmindre du selv synes, at anførselstegnet sidder og gør noget vigtigt, ville jeg slette det. Men for det første tror jeg egentlig selv, at du har tænkt over det, fordi jeg synes at huske, jeg er dog ikke sikker, at jeg var herinde for noget tid siden, hvor der var en hel del flere anførselstegn i resuméet, og for det andet er det skam nok bare en detalje, jeg ikke burde hænge mig i. :)

  Håber, du nyder sommeren.. :D
  Klapjagt *Udgivet på saxo.com*
  Klapjagt *Udgivet...
  1659
  44
  52
  Fire unge tager på telttur til Sverige, men ender i et frygteligt spil. Den idylliske svenske ødemark de er havnet i, er i virkeligheden en arena, hvor fire mænd indfanger turister og jager dem til døde,...
Loading ...