• Young Adult-skribent

  mumbled "En uimodståelig hemmelighed ..."

  1 Like
  er titlen på første historie i en serie om seks veninder, der alle slås med kærligheden og relationerne til hinanden. De er alle kommet langt siden folkeskolen, hvor de lærte hinanden at kende. Nu bor de nærmest i hver sin del af Danmark (og verden) og ses alt for sjældent. Det er næsten umuligt at få venskaberne til at fungere - især når man som Maja ikke er helt ærlig over for de andre ...

  I kan jo eventuelt tjekke den ud, hvis I er til sukkersøde kærlighedshistorier krydret med venindefnidder og frygten for andres fordomme ... det beskriver den vist meget godt ;-)

  En uimodståelig hemmelighed (Best...Maja har nok altid været betaget af David. Han er lidt yngre end hende, og så er han bedste venner med hendes lillebror. Alligevel giver det hende sommerfu...
 • Young Adult-skribent
  Jeg elsker bare jul ... rigtig fed konkurrence! Må man deltage med fx to forskellige historier i to forskellige kategorier? :-)
  Laura G.Editor
  3 years ago
  1 Like
  Du må deltage med så mange historier, du vil :D Du må endda også gerne deltage med 2 historier inden for samme kategori :)
 • Young Adult-skribent
  1 Like
  Det er sådan en god idé :-)
  Den store Grammatikbog
  Den store Grammati...
  1783
  24
  28
  Dette er en bog lavet med opbakning fra flere brugere, fordi de ønskede en grammatik-movelle, hvor man kunne slå op og finde ud af hvordan og hvorledes.
  Forfatter A. E. Juhl
  2 Likes
  Tak. Men idéen er ikke min. Det er @[Historietøsen]s :)
Loading ...