FemaleDenmarkMember since 28 Mar 12Last online 1 weeks ago

Jeg er besat af engelske serier, dedikeret til Netflix, uperfekt Instagram profil, humørsvingende sange fra Spotify og min store passion til min lille forfatter-hobby, takket værd Movellas og jer.

“We have a choice: to live or to exist.” - Harry Styles

N U V Æ R E N D E
Selvværd Svigt (digtsamling)

K O M M E R - S N A R T
-

U D G I V E T - B O G
Danielle Adams

Min bog kan købes på
www.saxo.com

》》》

 • Dreams ღ Harry Styles
  Dreams ღ Harry Sty...
  5065
  14
  21
  by Louise B
 • Louise B Anbefaler
  Louise B Anbefaler
  1609
  10
  22
  by Louise B
 • Selvværd Svigt 》Louise B
  Selvværd Svigt 》Lo...
  1600
  8
  15
  by Louise B
 • The Ocean Of One Shots | One Direction
  The Ocean Of One...
  1553
  7
  14
  by Louise B

Playliste: April

by , Tuesday May 1, 2018
1
5 Comments
Playliste: April

Halvvejs i foråret, klar på nye sange?


Read more

 • Louise B

  mumbled "1 ÅR EFTER!"

  3 months agoReply
  1 Like
  Hej venner! Så er der gået et år eller mere siden jeg har kommenteret på denne hjemmeside. Jeg har haft så meget om ørene, og min inspiration har bare været lig med nul, og derved har der også sket en del i mit, hvor jeg måtte tilsidesætte mig selv og fokusere på en anden person i mit liv :)

  Er der nogen til stede? Foretrækker du at læse digte eller fanfictions, hvor jeg skriver primært om Harry Styles (obviously)? Måske kan jeg få skrevet en digtsamling eller en bitte historie med få kapitler? Kun hvis folk er interesseret i sådan noget og hjemmesiden ikke er gået hen og været fuldkommen.. dead :)
  Thilde N
  3 months ago
  Jubi, godt at se dig igen :D
  Jeg er selv kommet i gang med at skrive igen efter en længere pause og har forelsket mig en del i realisme :p Har kastet mig over et større projekt med min nyeste historie, men jeg er smadderglad for at være kommet i gang igen!
  Siden har ikke voldsomt meget liv i forhold til, hvad den tidligere har haft, men helt død er den da ikke :)
  Jeg vil da ihvertfald være spændt på, hvad du finder på at dele :D
 • Louise B
  1 years agoReply
  Rigtig fin skrevet, måske skal gennemtjekkes en ekstra gang. Det som virker meget forvirrende er, når dine karakterer taler. Benyt gåseøjne i stedet for stregen. Det virker mere professionelt og mere overskuelig at læse så.
  Rose (ikke fastbestemt titel)
  Rose (ikke fastbes...
  14
  0
  2
  Charlie er efter en traumatisk hændelse startet til terapi. Her møder han den smukke og betagende pige Rose, som han med det samme bliver forelsket i. Men Rose har en masse problemer hun dealer med, blandt...
  Labloch19
  1 years ago
  Tusind tak for feedback, det vil jeg lige overveje.
 • Louise B
  1 years agoReply
  1 Like
  Held og lykke til alle detaljerne. Jeg har fravalgt at være med, da jeg bakker langsom ud af Movellas og er i gang med diverse udgivelser i den rigtige verden :)
  Skrivekonkurrence
  Skrivekonkurrence
  1020
  16
  54
  For at udfordre alle jer gode skribenter og få mere aktivitet har vi valgt at lave en skrivekonkurrece. Har du lyst til at deltage, eller vil du bare vide mere? Så skynd dig ned og læs om betingelser,...
  Louise B
  1 years ago
  Jeg har opgivet at give liv til Movellas, når den er så død som siden er blevet. Det er håbløst. Jeg har lagt mærke til, at utallige mange mennesker (ambassadører, brugere osv) ikke rigtig gør noget for siden for at holde gang i den - trods at vi har skole, arbejde osv ved siden af. Så jeg har kastet håndklædet i ring, og nu er det min tur til at bakke væk.

  Og ja! Indtil videre er bogen oppe på 400+ sider :D <3
  L. K. Hartwig
  1 years ago
  1 Like
  Men der er mange andre der gør noget for at holde Movellas igang :)
  Der er brugere der laver taggelege, der er nogle som skriver boganmeldelser på bloggene, og sidst men ikke mindst er der sortset nye historie hver dag under "nyeste". Og så så jeg også den anden dag en som lige har startet et coverstore. Og så er der også os der er igang med denne skrivekonkurrece :D så stedet er bestemt ikke opgivet :)
  Og siger man ikke " hvor der er vilje er der en vej?"
  Så længe der er nogle som gør noget og har håb vil stedet kører :)

  Og mega fedt med de 400+ sider! :D
  Louise B
  1 years ago
  Altså nu har jeg selv kæmpet med at holde Movellas kørende, men til sidst opgav jeg det, da jeg så at Movellas er gået hen og blevet dødt, sådan virkelig meget. Det er kun spørgsmål om tid før de lukker siden ned - og med sådan en hastighed med inaktiviteten, så sker det nok snart :) trods, at folk kæmper for at holde siden kørende, så har den været død al for længe.

  Jaaa ! Nu bøvler jeg med at finde den perfekte forside :D
 • Louise B

  mumbled "INAKTIV, BOGUDGIVELSER OSV"

  2 years agoReply
  2 Likes
  Først og fremmest; glædelig 2 december, 1 advent!
  Vi har allerede ramt december måneden, den måned, hvor vi alle har allermest travl. :)

  Som man har bemærket, så har jeg været utrolig meget inaktiv og årsagen er simpel; jeg er dybt begrevet i mine kommende udgivelser. Jeg er i gang med en digtsamling og 1-2 romaner, oveni købet er jeg i gang med at finjustere min Facebook side (følg den her: facebook.com/louisebendigforfatter/ hvis det lyster) og er oveni købet i gang med at lave min blog færdig (kan ses her: https://nouw.com/louisebendig/category/f.. heheh)

  Så pga det, så har jeg bare taget utrolig meget afstand til Movellas, men forandringen er heller ikke ankommet. Jeg har været online hver dag, men har ikke lavet nogen former for anbefaling af historier eller lignende, men jeg må indrømme, at selvom juletiden er ankommet, så er her virkelig dødt. Der er kun tale om tid, før Movellas pakker sine kufferter og siger farvel, så inaktiv siden er blevet.

  Anyway, jeg håber at I har det mega godt! :D

  Kys og kram,
  Louise B
  Bellarose.
  2 years ago
  1 Like
  Glædelig 1 advent! Det lyder mega spænende hvad du har gang i xx.

  Knus.
  Louise B
  2 years ago
  1 Like
  @[Bellarose. ]det er sørme også nogle spændende og hårde sager, jeg har gang i :D OG glædelig 1 advent! x
  #Always...
  2 years ago
  Ej, hvor lyder det interessant med alle dine projekter!!
Loading ...