FemaleDenmarkMember since 16 Feb 14Last online 1 months ago

jeg skriver digte. eller måske skriver digtene mig. eller måske begge dele.

 • Majken Laugesen

  mumbled "huttelihut"

  nu skriver jeg en mumble for første gang i fire måneder, men jeg ville bare lige sige, at jeg skriver på livet løs lige i øjeblikket, fordi varmen bare ikke fungerer til andet... Også er jeg begyndt at læse All the bright places igen, fordi den kommer som film, og jeg er såååååå spændt! Hvad laver I på sådan en alt for varm aften?
  S o u t h e r n
  2 years ago
  Åh, All The Bright Places er helt fantastisk. Jeg har endnu ikke kommet mig over de følelsesmæssige traumer der medflugte xD glæder mig til filmen!
 • Majken Laugesen
  1 Like
  Jeg er overvældet - dit sprog flyder og din historie er, selvom emnet er det mest brugte emne i verden, helt vildt unik, og det er virkelig noget at være stolt af. Jeg er vild med det!
  04:48
  04:48
  736
  14
  18
  Uret viser 04:48, da August og Kaisa vælger at tage en sen aftentur omkring Søerne i København. Men enkle spørgsmål har tit komplicerede svar, for noget så simpelt som kærlighed får hurtigt indviklede...
  Idaharenhue
  2 years ago
  1 Like
  Tusind tak for de smukke ord! jeg er meget beæret xx
 • Majken Laugesen

  mumbled "Camp NaNoWriMo"

  Hej med jer! Jeg blev overtalt til at deltage i camp nanowrimo igen i år, og har sat mit mål til, at jeg skal skrive 5000 ord i april måned, hvilket måske bliver en udfordring, men man kan jo altid håbe! Hvad med jer - er I også med, og i så fald, går det som det skal eller er I allerede bagud på den første dag?
  Majken Laugesen
  2 years ago
  1 Like
  @[Historietøsen] Ja! Jeg vil gerne være med :D Jeg hedder Majken Laugesen derinde også :D
  Historietøsen
  2 years ago
  1 Like
  Så er du også med :-)
  Majken Laugesen
  2 years ago
  1 Like
  Ih hvor hyggeligt! :D
 • Majken Laugesen

  mumbled "jubilæumtingelighut"

  3 Likes
  i dag er det præcis fire år siden jeg oprettede en profil på movellas og for alvor kickstartede min skrivning. jeg aner ikke hvor jeg ville være i dag uden de to år hvor jeg for alvor var aktiv herinde, det er skønt at tænke tilbage på!
  Historietøsen
  2 years ago
  1 Like
  Tillykke med jubilæet, Majken!! Håber, du har det godt :-)
Loading ...