FemaleDenmarkMember since 28 May 13Last online 7 years ago

En seksten-årig dansk pige, som elsker at drømme - og at fuldføre dem.

En livsglad pige, som deler glæder og sorger, tanker og oplevelser.

♥ When life puts you in tough situations, don't say why me. Say try me! ♥

♥ Never apologize for what you feel. It's like saying sorry for being real ♥

♥ Maybe it's not about the happy ending. Maybe it's about the story? ♥

Velkommen til mit frirum!
// MetteDenmark

 • MetteDenmark

  mumbled "Færdige historier? ♥"

  Er der nogle af jer som ligger inde med en færdig historie, uanset længde, tema etc; så smid et link nedenunder, så kigger jeg på det. ;-)
  Sofie Riis EndahlEditor
  Pige drama(30 min):
  Kære KittyKitty og Mette elsker begge at skrive og bliver sat sammen til at skrive en novelle. Kitty er jaloux lagt an og hader Mette for hende interesse, mens Mette...

  Histrorisk fiktion - også for ikke historisk interesserede(1,5 time(r)):
  At kysse fjendenÅret er 1943, og Danmark er besat af Tyskland. Den 17 årige Lisa bor med sin familie i en by, hvor de fleste i al hemmelighed er modstandere af tyskerne,...
  MetteDenmark
  7 years ago
  Alanna: Nej, det behøver du ikke. Jeg tager ikke noget "til gengæld" for at læse jeres. Det har jeg aldrig helt forstået ;-)
  - Jeg går i gang med at læse alle nu.
  Angelsss_
  7 years ago
  Eller så kunne du også kigge på mit one-shot til Frederikke Reventlow konkurrencen. Den er på fem minutters læsning i følge Movellas :)
  Kærlighed til den levende dødSophie Frederikke Louise Charlotte Reventlows historie om hendes kærlighed til den mand, som langsomt forvandlede sig til en levende død.
 • MetteDenmark

  Færdige historier!

  Jeg læser din færdige historie, uanset om det er en fanfiction eller ej. Smid et link herinde, og jeg kigger på den i løbet af i dag :-)

  - Læs også gerne min, dog ufærdige, fanfiction "The Note" -
 • MetteDenmark

  Færdige fanfics? :-)

  Jeg læser, med glæde, min færdige fanfiction. Smid et link nedenunder, og så kigger jeg op den :-) jeg er ligeglad med hvorvidt der er One Direction, Justin Bieber eller en helt anden kunstner. (-:

  Hvis I har lyst må i gerne læse mig, ikke færdige, fanfiction "The Note", men det er ikke noget krav, for at jeg læser jeres.

  xx
  Frk. Gren
  7 years ago
  ved du hvad jeg synes du trænger til et skud Harry potter fanfic:
  Hogwarts 1 - Kagemagi og Eliksirkund...Jeg synes det kunne være sjovt at lave en lille fan fiction med Harry potters verden. Harry Potter og co. vil ikke være at finde i denne fan fiktion, men...


  Kastede forresten et blik på The note, blev simpelthen for nysgerrig;)hehe og den er faktisk: GOD!!;)
 • MetteDenmark

  mumbled "The Note - kapitel tre ♥"

  1 Like
  Så er der (endelig - jeg ved deeet) endnu et kapitel ude af "The Note" :-) Jeg har allerede skrevet kapitel fire, samt et kapitel, som jeg ikke har bestemt hvornår skal komme. Det er anderledes, det er underligt, men det giver en så god beskrivelse af Amanda - nu må jeg bare se om der bliver plads til det.
  Godnat - og sov godt!
 • MetteDenmark

  mumbled "The Note - mere tak! ♥"

  I er alle sammen så søde, og tager så godt i mod "The Note" og jeg er så glad :'-)
  På grund af ferie, har jeg ikke fået opdateret den, men jeg regner stærkt med at komme med et kapitel i aften, måske endda to. Jeg skal ikke længere af sted på ferie, men starter først i skole om to uger, så mon ikke jeg kan finde tid til en skriveaften eller to?
  Endnu engang, tusind tak!
Loading ...