• Millennium sommer

  mumbled "your fingers tap dance "

  1 Like

  your fingers tap dance across the keys,
  spilling stories onto hungry pages,
  filling afternoons with prose,
  your soul flung open like a window,
  sunlight streaming in.

  - unknown
 • Millennium sommer

  mumbled "for mange ideer, ikke nok ord."

  1 Like
  Jeg elsker at skrive. Specielt lange historier jeg en dag håber kunne blive til bøger,men jeg har et problem. Jeg har så mange ideer, men kan ikke finde de rigtige ord. Jeg har så mange ideer at det ikke er lykkedes mig at gøre en af mine 3-4 store projekter færdig. Jeg går i stå og starter på en ny. Det samme er sket nu med mit seneste projekt. Det er ved at blive irriterende, men ved ikke hvad jeg kan gøre ved det. Jeg kan bare ikke koncentrere mig om at blive færdig med en.
  Millennium sommer
  Jeg har prøvet det med et plotoversigt, men det virker ikke rigtig for mig. Når jeg har lavet et plotoversigt synes jeg at det er blevet for begrænset selvom plottet måske er bredt skrevet. Det har bare gjort det svære for mig at skrive����
  Faquella
  2 years ago
  Har det på nøjagtig samme måde, og har haft det sådan de sidste 5 år efterhånden. Ved simpelthen ikke, hvad man gør ved det. For mig hænger det nok sammen med, at jeg udvikler mig så hurtigt, at når jeg har skrevet fem kapitler, synes jeg allerede kapitel 1 er dårligt og dropper så det hele - selvom jeg godt ved, at det er en dårlig idé, da det jo er netop derfor, man skal redigere i det til sidst. Og det med plotoversigt fungerer heller ikke rigtigt for mig, men det er nok mest fordi, jeg allerbedst kan lide at få idéerne og derfor ikke synes, at det er særlig interessant, hvis jeg bare skal skrive uden at finde på noget nyt. :-/ Tror desværre den eneste løsning er at "tage sig sammen" og acceptere, at man er nødt til (i hvert fald ifølge de fleste forfattere) at skrive på noget, som man nogle gange ikke har lyst til.
  KajsaSchübeler
  2 years ago
  Mine plotoversigter ændrer sig hyppigt, mens jeg skriver. Det er mere en retningsanvisning end en rutebeskrivelse.
  Nogle gange bliver man nødt til at ændre en del på resten af plottet, mens det andre gange er nok bare at ændre lidt på næste kapitel.
  Men ellers er rigtig meget af det at blive ved med at skrive et spørgsmål om, ja, at blive ved med at skrive og ikke give fortabt (jo mindre man virkeligt bliver mødt til at give fortabt).
 • Millennium sommer

  mumbled "eksamensstress/skriveblokering"

  Jeg er i fuld gang med alle mine eksamener og mangler ikke så mange endnu. Det at kunne sætte mig ned med min computer og bare skrive, har været min måde at slappe af på. Nu har jeg ikke skrevet noget i over en måned og det driver mig til vanvid. Jeg vil så gerne over denne skriveblokering, så jeg kan dele mine historier med alle jer derude.
  Millennium sommer
  tak. Det er gået godt indtil videre. :-) ja det er virkelig frustrerende, men jeg går også stærkt ud fra at jeg kan begynde at skrive igen når eksamens perioden er over :-)
 • Millennium sommer

  mumbled "mine ord"

  1 Like
  jeg skriver hvis jeg har lyst.
  jeg drømmer hvad jeg vil.
  jeg gør hvad jeg kan.
  ingen skal komme og sige at det er dumt det jeg laver.
  fint nok, det er min hobby og ikke din, men kom ikke og sig at det er latterligt.
  jeg gør det fordi jeg elsker det og ikke fordi at det er populært.
Loading ...