FemaleDenmarkMember since 30 May 14Age 19Last online 18 hours ago

har ikke noget klogt at sige...

 • Kosack
  2 years agoReply
  Dejlig blog, og dejligt med lidt kpop herinde haha. Det fik mig til at tænke på 'Stop sleeping on Pentagon' - kender du dem? For de er bestemt også undervurderet hvis du spørger mig!!
  Yoongi
  2 years ago
  1 Like
  Jaa ej elsker Pentagon så meget!
  Kosack
  2 years ago
  Også mig!! Kan seriøst ikke forstå de ikke er mere kendte, når enhver sang de laver er et kunststykke haha
 • Kosack
  2 years agoReply
  1 Like
  Omg, nu møder de hinanden! Glæder mig til resten! ;)
  En fortælling fra Sommerens Land
  En fortælling fra...
  1085
  3
  6
  Langt borte er der et land, der er kendt som Sommerens Land. Det har eksisteret siden tidernes morgen og har overlevet mangt og meget. Helte og skurke. Godt og ondt. Vinter og sommer. Der har udspillet...
  Fashion_Swagness
  2 years ago
  Det bør du, tingene begynder at kulminere ;)
 • Kosack
  2 years agoReply
  Arrgghh det er fedt at se en fellow kpop-elsker (og Army!) her, haha! Det er en mega fed blog, og synes helt klart du skulle fortsætte med det! Ser du også kdrama? ;)
  Yoongi
  2 years ago
  Iih, fedt at møde så mange kpop-elskere herinde xD Tak! Jeg vil virkelig gerne fortsætte med det, men skal lige finde ud af, hvad jeg skal skrive om, haha.
  Jeg har set en smule, men ikke vildt mange faktisk. Kan du anbefale nogen? ;)
  Kosack
  2 years ago
  Uh uh, du skal se Scarlet Heart Ryeo! Den er med IU i hovedrollen! Og en anden i serien, er Hwarang, hvor V også er med. Måske har du set dem, men de er i hvert fald gode.
  Og så skal du se Missing 9, den er viiirkelig god. Og Suspicious Partner! Har prøvet at gå i gang med en der hedder Goblin, men kan ikke rigtig komme videre i den, selvom alle synes at elske den. Det er dem, jeg kan foreslå haha :D
 • Kosack

  mumbled "Taggeleg 2 i 1!"

  2 years agoReply
  Halløøøj! Blev lige tagget af @[Kiddy Valentine] i en taggeleg, og før det af @[Oh_Darling] i en anden - btw undskyld for sent svar haha, havde helt glemt alt om det. Men så laver jeg dem da bare begge to i én mumble! :)
  I den første skal man så sige ens yndlingsbog, yndlings (bog?)serie og en bog der har ændret noget for én. Og altså min all time favorite bog er Monster af Frank Peretti. Det er sådan en overlevelsesbog, hvor bigfoot er med - og det lyder totalt lamt, men den er seriøst så smuk og kompleks, og samtidig spændende, at man ikke slipper den når man først er gået i gang.
  Har ikke læst så mange bogserier... Tror faktisk aldrig jeg har læst en hel bogserie, men bliver nødt til at sige Harry Potter, selvom jeg aldrig kom igennem 5'eren haha. Læste også 1'eren og 2'eren af Hush Hush, som lidt var min guilty pleasure, men igen, kom ikke videre end det :/
  Og en bog som har ændret noget for mig, er nok Hobbitten? Ved ikke, det er bare sådan en vigtig bog, og føler at man bare SKAL læse den. I hvert fald hvis man kan lide LOTR og fantasy generelt. Og så er den så sød og dejlig, og er sådan en bog man ikke liiiige glemmer man har læst.

  Den anden taggeleg var, at man skulle nævne 5 gode og dårlige omkring en selv! Min veninde og jeg laver altid sandwichen, hvor vi fortæller hinanden hvad der er godt og dårligt ved hinanden, så er seriøst trænet til det her haha. So let's go:
  Det gode:
  1. Stor tolerance, I guess? Altså bliver aldrig sådan rigtig sur, og der skal også meget til før, jeg ikke bryder mig om personer. Er ikke særlig svær at imponere haha.
  2. Har en seriøst bred musiksmag, og kan lytte til alt (med få undtagelser dog. Kan ikke klare country, med mindre det er Patsy Cline;)) Så mine venner læsser bare alt deres musik af på vej, uden frygt for at blive dømt eller noget, haha. (Bliver dog hele tiden selv dømt for min guilty pleasure med k-pop og alt asiatisk...)
  3. Synes selv det er dejligt, at jeg har en ret god koncentrationsevne. Det er måske en lidt random ting, men sætter bare pris på, at jeg kan sidde i flere timer i streg og arbejde på noget, uden at blive distraheret. Eller i hvert fald beherske mig selv nok til, ikke at se Netflix i stedet for at lave lektier haha.
  4. Det leder til, at jeg elsker at multitaske, og er - hvis I spørger mig selv - temmelig god til det ;)
  5. Endnu noget mega random, men er glad for at jeg går hurtigt. Der er intet mere irriterende, end når folk går mega langsomt, haha. Så jeg ræser bare derud af ;)

  Og nu kommer de knap så gode ting... :
  1. Er det største rodehoved, både i sindet og i mit hjem, haha. Elsker når det er fint og ordentligt, men så går der pludselig et par dage, og så kan jeg ikke se gulvet på mit værelse længere. Ups.
  2. Udskyder alt til sidste øjeblik så tit jeg kan. Der er noget rart og tilfredsstillende ved at sidde og se Netflix når man ved, at man har en freaking mataflevering for til et par dage (mit liv lige nu).
  3. Er alt for doven. Det eneste sport jeg udøver, er når jeg har idræt i skolen. Det er ekstremt trist, selvom jeg nyder det. Min gode undskyldning er, at jeg har en dårlig tå ;)
  4. Jeg er den sygeste ord-spasser så snart jeg skal tale - skriftligt klarer jeg mig fint, hvilket jeg også burde siden jeg gerne vil være forfatter. Men når man lige skal smalltalke med nogle fjernt bekendte, så siger jeg altid noget dumt, eller mumler med et akavet smil.
  5. Er temmelig genert og akavet. Behøver ikke nogen yderligere forklaring, da jeg bare går ind i lettere depression af det, haha.

  Okay, kender ikke så mange her på Movellas, eftersom jeg lige er begyndt igen, efter et par års pause... Men tagger da min bro @[Fashion_Swagness]! I dem begge? Ellers bare bestem hvilken én du helst vil, haha.
  Og så tagger jeg @[Bøgernes Prinsesse] :D
  Den her mumble blev mega lang, og der er sikkert mange stavefejl, men på grund af #3 i dårligt kan I forstå, hvorfor jeg ikke gider bruge tid på at rette det! ;) Hav en fortsat god dag
  Fashion_Swagness
  2 years ago
  1 Like
  Hmmmm 1 eller 2? Jeg tager dem begge! *Indsæt frø her*
 • Kosack
  2 years agoReply
  Hejsa! Faldt lige over din movella, og jeg tænkte jeg ville give en smule feedback. I hvert fald i første omgang på første kapitel :)
  For det første skriver du rigtig velformuleret og flydende, og på en dejlig let måde, der gør det rart for én at læse. Du har også god variation i længderne på sætninger.
  - I starten har jeg lidt svært ved at finde ud af hvor hun er. Om hun er på 1. sal eller i hulen, og hvor hologrammet så ligger, men det kan jo løses med et par ekstra, beskrivende sætninger :)
  - Når du beskriver hendes rummet kunne du eventuelt ændre rækkefølgen i dine sætninger, da der er rimelig mange der starter med 'rummet var/havde'.
  - Og når hun ser sig selv i spejlet siger hun, at det røde omrids af sine pupiller, er én af grundende til, hun sjældent ser sig selv i spejlet. Er det så fordi hun ikke kan lide det, eller? Måske forklarer du det i senere kapitler, og så bare glem det her haha.
  - Og en sidste lille ting er, at hun jo siger hun sjældent ser sig i spejlet, men gør det igen lige bagefter. Det virker bare en smule modsigende :)
  Men udover det, virker historien rigtig spændende, og jeg glæder mig til at læse videre! Du har nogle gode sætninger og et godt sprog, og ser frem til at møde historiens andre karakterer :D
  Dødens datter
  Dødens datter
  2344
  20
  30
  Morana er Dødens datter. Indespærret i underverdenen (der overhovedet ikke er under jorden) lever hun sammen med Døden. Hendes far. Dødens søster, lidt mere ukendt, er Livet. Men pludselig hører Morana...
  Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  Beskrivlser er også mit problem :/
  Jeg kan se at jeg skal rette noget der med spejlet :)

  Men rigtig mange tak for feedback \(^_^)/
Loading ...