FemaleDenmarkMember since 15 Oct 13Last online 1 years ago

Fik jeg nogen sinde sagt, at jeg elsker dig

 • Nynne

  mumbled "Det når man låner en bog ud...."

  4 years agoReply
  1 Like
  ..... og den egentligt er i fin stand, men der er lige den detalje der er gået i stykker. For eksempel når der lige er ét hjørne der er krøllet. Eller at bogen bare ikke lugter af rar gammel bog mere, men af en eller andens parfume. Eller at den har fået en ridse. Urghh... Man bliver bare lidt trist ikke?
  BeSkydreamer
  4 years ago
  Og derfor låner jeg ikke mine bøger ud mere. Kan ikke klare tanken om de bliver skadet ^^
  Marzia H.
  4 years ago
  jah, især det med parfumen :c
  Nynne
  4 years ago
  Det var første og nok også sidste gang jeg låner en bog ud i hvert fald��... og ja parfumen er slem��
 • Nynne
  4 years agoReply
  1 Like
  Egentligt meget inspirerende hvad folk siger, når det er ude af kontekst. giver anledning til en masse nye ideer. Godt fundet på;-)
  ud af K O N T E K S T
  ud af K O N T E...
  19.7k
  66
  43
  Dele fra samtaler jeg har eller overhører - helt ud af kontekst.
  M. Maja
  4 years ago
  1 Like
  Hahah takker! :)
 • Nynne
  4 years agoReply
  Hej Thea.
  Jeg har nu genlæst din historie og den stadig lige så godt skrevet og lige så fabelagtig, men trist og sørgelig som altid. Jeg må indrømme at det giver mig gåsehud når jeg læser den og den får tårene frem. Den giver virkeligt et godt indblik og noget at tænke over;-)
  Jeg har i midlertidig om depression i skole og kom i den sammenhæng straks til at tænke på denne historie. Min gruppe overvejer at bruge den lidt som reference og vi vil lige høre om det er okay?
  Derudover kunne vi godt tænke os at snakke med nogen der har haft en depression og vi kender ikke personligt nogen. Jeg vil derfor høre om du vil svare på nogle spørgsmål enten over telefon eller via mail hvis du har lyst ?
  Miss depressed
  Miss depressed
  8671
  225
  168
  Jeg er bange, bange fra at blive dømt og set ned på - men vil du have noget du aldrig har haft, må du gøre noget du aldrig har gjort, og det er det jeg gør. Jeg vil overskride en masse grænser. Det vil...
  Thea HS
  4 years ago
  Oh det er nok lidt for sent, det er jeg ked af. Ellers måtte I gerne bruge den, og ville gerne hjælpe jer. :) x
  Nynne
  4 years ago
  Det er fint�� Vi klarede os men ellers tak�� vi har dog brugt nogle af de ting du har skrevet, som citater��
 • Nynne

  mumbled "Hjælp plz!"

  4 years agoReply
  Hey dejlige mennesker :-)
  Jeg har virkelig brug for jeres hjælp! Jeg har om emnet 'depression' i skolen sammen med en veninde. I den sammenhæng husker jeg at jeg en gang læste en historie her på movellas om en pige der fortalte om sin egen depression. Er der nogen der kan huske/ ved hvad den movella og movellist hedder??? Det kunne virkelig være en stor hjælp. På forhånd mange tusinde tak :-)
  Joh@nne
  4 years ago
  Miss depressedJeg er bange, bange fra at blive dømt og set ned på - men vil du have noget du aldrig har haft, må du gøre noget du aldrig har gjort, og det er det jeg...


  Kunne det muligvis være denne? Den er nået ud til mange, kan jeg se :)
  Nynne
  4 years ago
  Ja, det er lige præcis den. Mange tak <3 :-)
 • Nynne
  4 years agoReply
  Kommer der snart flere kapitler? Kan ikke vente med at få en fortsættelse. Jeg læste den for et år siden, men kom i tanke om den i dag og læste den igen. Det er virkelig fantastisk skrevet!
  De Efterladte - Askeland
  De Efterladte -...
  7161
  106
  104
  // "Der findes ingen større smerte end den, man føler, når man har glemt alt, man elskede, men stadig kan huske, at man elskede det. Det er som at savne nogen, man aldrig har kendt. Som hjemve efter et...
  Damana
  4 years ago
  Aw, tusind tak skal du have! Jeg giver desværre ikke historien så meget opmærksomhed længere, men der burde komme et kapitel på et tidspunkt. Jeg kan dog ikke garantere hvornår, men det er altid motiverende at vide, at der er nogen, der stadig følger med!
Loading ...