FemaleDenmarkMember since 11 Jan 12Age 22Last online 2 weeks ago

Hey, søde movellister. Jeg er en 18 årig pige, der praktisk talt lever med et Word dokument. Jeg elsker at skrive og det ville være en drøm, der gik i opfyldelse, hvis jeg kunne gøre det 24/7.
Jeg skriver for at fortælle en historie, om det så er om at finde sig selv, finde kærligheden, opdage hvor stærkt et bånd kan være til et andet menneske, eller noget helt 70. Jeg skriver fordi jeg kan lide det og fordi i beder mig om det. Uden jer, ingen mig :)

 • Patricia

  mumbled "Sommerprojekter og udgivelser????"

  2 years agoReply
  HEEEEEEEEEY!!!
  What, jeg lever faktisk? Ja, det gør jeg. Jeg var på højskole og det gav så meget både oplevelsesmæssigt og personligt! jeg kan kun anbefale det videre til alle, helt klart gør det for jer selv. Og så gør det på Rødding Højskole!! det er den bedste beslutning i nogensinde vil tage for jer selv.

  Med det sagt, vil jeg med den bemærkning om at jeg lever give en lille update på, hvad der kommer til at ske.
  Jeg vil over sommeren gå i gang med den helt store Movellas-rettelse. Selvom jeg har besluttet at forlade fanfiction-genren, så forlader jeg aldrig min skrivehobby. Mine historier ligger stadig her ude til fri benyttelse for jer, jeg ønsker bare at de ligger i den allerbedste version de kan ligge i. derfor skal mange af dem rettes igennem, hvilket jeg løbende har gjort, men har tanke om at give dem den helt store omgang nu, så der ikke vil være grammatiske, tidsmæssige, karakter, eller nogen som helst andre for fejl!! (Man er vel ikke perfektionist for en grund, vel?)
  Med det sagt, vil jeg også gerne fortælle jer, at jeg går med tanken om at en af mine movellaer, fra fanfiction-genren kunne gennemgå den helt store rettelse. Jeg har nemlig tænkt, at hvis jeg vil noget større med min skrivning, så kunne jeg altid forsøge at skrive til et forlag og måske prøve en potentiel udgivelse?
  Derfor vil jeg gerne høre jer ad, om hvilken movella i eventuelt kunne tænke vil være fed at få i en reel bogform, og som for jer vil være fed at skrive om til en ikke fanfiction, men bare ren skønlitterær fiktion?
  Bare en tanke og en lille update herfra
  Jeg håber i alle har det godt og jeg har virkelig savnet at skrive med jer alle!!!
 • Patricia

  mumbled "Rettet færdig!!!"

  2 years agoReply
  1 Like
  Jeg har i dag publiceret min genrettede version af Madness. Det betyder at jeg nu er færdig med at rette hele min Crazy/Madness serie!!
  Noget jeg har glædet mig til, siden jeg sluttede den xD
  Jeg har fortaget mange ændringer i forhold til historie fakta og kontinuitetsproblemer, så nu er jeg selv helt og aldeles tilfreds, og det er stadig min personlige yndlings serie, af de Movellas jeg selv har krearet!!!
  Med det sagt, kan jeg nu påbegynde min laaaange pause fra Movellas.
  Yup... I hørte rigtigt...

  Bare rolig, det er med stor sandsynlighed ikke forever! Men jeg tager på højskole på fredag, og skal bare nyde det i de tre måneder jeg er væk!

  Med det sagt, kan jeg nu også afsløre, at jeg har besluttet mig for, at jeg nok lægger fanfiction-genren på hylden...
  Fanfiction er noget jeg er vokset ud af, og jeg tror derfor at jeg mere og mere har bevæget mig over i almindelig kærligheds-romaner/fiktion...
  Derfor kan jeg desværre fortælle, at der ikke kommer flere fanfictions fra min side af, men der vil nok komme en masse andet!!!
  Indtil det er besluttet, så tager jeg på højskole og tager en pause fra Movellas.
  Lidt en update herfra :)
  P_i_n_k
  2 years ago
  Hyg dig. Håber du får en oplevelse for livet
 • Patricia

  mumbled "Hvad så?"

  2 years agoReply
  2 Likes
  Hvad er planen for mig lige nu?
  Jeg har for første gang i 5 år.... ikke nogle planer for Movellas. Jeg ved faktisk ikke engang, hvordan jeg har det med det... Jeg ved kun, at jeg ikke har nogle skabende projekter i øjeblikket, men kun rettende projekter. Jeg er i dag blevet færdig med at rette hele "Crazy" igennem, og regner også med stærkt at få rettet "Madness" i gennem, inden for den næste måneds tid. Jeg regner i hvert fald med at få rettet det hele igennem, inden jeg tager på højskole i marts.
  Men det er egentlig det, som jeg er i gang med i øjeblikket.
  jeg er stadig lidt i gang med at overveje, hvad Movellas og mit forhold skal fortsætte med at være.
  Jeg er lidt i en tænketank omkring hvorvidt at min tid på Movellas, som fanfictionforfatter... faktisk er slut?
  Jeg går meget i tænketank for tiden, så det er egentlig det, der sker lige i den her tid. alt i alt, mens jeg venter på at komme på højskole og se om, jeg kommer ind på en uddannelse....
  NettePigen92
  2 years ago
  Jeg håber du får et godt højskoleophold - hvilken slags højskole skal du gå på? :-)

  Lyder trist ikke at skulle læse flere fanfics af dig, men måske er det også godt ikke at have nogle planer og nyde pausen. Det kan jo være du lige pludselig får inspiration til et eller andet ;-)
  skam
  2 years ago
  Ingen planer kan også være så dejligt forfriskende. Måske du lige pludselig får en splinterny idé, som du bare må kaste ud i verden?
  Lige meget hvad, så ønsker jeg dig rigtig meget held og lykke med din højskoletid, det skal nok blive utrolig spændende <3
  Patricia
  2 years ago
  Tak for alle jeres søde beskeder! Jeg er sikker på, at det at have ingen planer, sagtens kan være en god ting. Jeg håber i hvert fald, at det ikke at have nogle planer, kan give mig lidt mere ro!!!
 • Patricia
  3 years agoReply
  Jeg ELSKER det her!!!! Det er så godt!!!
  HAM, DEM & MIG
  HAM, DEM & MIG
  2365
  7
  11
  jeg har elsket to drenge igennem hele mit liv - de forhindrede mig begge i at elske mig selv / valgmulighed 1: identitet og hvem jeg blev uden dem
  Christina M.
  3 years ago
  Mange tusind tak! Er glad for du kan lide det. <3
 • Patricia

  mumbled "14 Days in hell!!!"

  3 years agoReply
  Hey alle sammen! Jeg er i fuld gang med min nye movella "14 Days in hell" og det ville glæde mig virkelig meget, hvis i ville tage et kig på den, og eventuelt smide et like eller en kommentar!

  Jeg går også gerne med til at læse nogle af jeres :) <3
Loading ...