FemaleDenmarkMember since 29 Jan 15Last online 5 months ago

Jeg er Community Director og redaktør på Movellas, og arbejder med at inspirere til sjove konkurrencer, blogge, sætte aktiviteter i gang og så selvfølgelig læse alle de fantastiske og gode historier I derude deler. Jeg er uddannet Cand.mag i Tværkulturelle Studier, hvilket med mindre fine ord betyder, at man er opmærksom på, at verden er et dejligt mangfoldigt sted, med plads til forskellige livsforløb og historier.

Når jeg ikke sidder og læser eller skriver, løber jeg enten byen tynd i mine lyserøde løbesko eller dribler rundt og skyder med en bold på basketbanen.


 • Rebecca Guacan
  Tak fordi du delte dette med os. Din blog er ærlig og vedkommende og jeg håber du vil skrive mere om dit forløb? Jeg vil i hvert fald gerne følge med, hvis du har lyst og overskud til at dele selvfølgelig... :-)
 • Rebecca Guacan
  Så hyggeligt at læse med... :-)
  Fia V.
  4 years ago
  Tak <3 Den var også super hyggelig at skrive! Vi fik lov til at lave lige hvad vi ville inde i klassen de sidste 40 minutter af biologi, fordi vi havde lavet alt det vi skulle lave, så selvfølgelig skulle jeg på Movellas! XD
Loading ...